ben ne yapacağım :((

denemedim değil, ama 1 aya kalmadan herkese anlatmış yaşadıklarımızı, yemek bile yapmıyo bana demiş, ailesi o dönemde beni okadar üzdüler ki anlatamam. bu çözüm olmadı yani hherşey daha da kötüye gitti ve gidiyor da

tatlım biraz ağır olacak ama ben olsam o evde 5 dk durmazdım
ki evliliği herzaman savunan biri olarak
benim babamı eşim evden kovacak
hiçbişey yokmuş gibi davranacam en azından bana ters
hemde evin tüm yükünü ben çekecem
ALLAHım sana sabır versin
altınlarımı verirdim evlendikten sonra evin yükünü beraber paylaşıyosanız altının
paranın pulun önemi yoktur zaten aranızda
eşim bana altın yaptı kayınvalidemler 1 tane bişe bişey yapmamıştır (gene de yerinde sağolsunlar bişey istemiyorum)
evlendikten sonra hepsini eşime verdim düğün borçumuzu ödedik (düğünümüzü kendimiz yaptık)
bi yola çıktıysan ayrı hayrı olmaz artık

eşler arasında borç mu olur ya
eşimle maaş kartlarımız bile birbirimizde kalır kimin paraya ihtiyacı varsa karttan parayı o çeker
ne kadar çektiysek birbirimize söyleriz aşkım bak bu kadar çektik şu kadar kaldı kartta deriz.
değil 10 tl borç istemek
canım eşin daha evlilik ne demek anlamıyo senin kusura bakma ama
önce bi olgunlaşması lazım

Borç mu ?

Babayı evden kovmak ?

Canım o koca olmayı bırak,adam olamamış,ergenden farkı yok.

Canım bak öncelikle ben yapacağım diye paniğe kapılma,sakin ol ,kafanı topla,ama sadece kendini düşün artık,devam ettirebilir miyim mutlu muyum diye!Mutsuz olduğunu söylüyorsun tabi ama burdan direkt ayrıl diyemem ben..Ama keşke babanla kalsaymışsın,yazık valla sana da babana da!İnşallah ilerde başka hayırlı bi insan çıkarsa o zaman babandan yine ayrı kalacaksın ama bu şekilde değil heralde..Eş dediğin babana bu kadar saygısızlık yapamaz,ne ayıp yaa!babanın içi yanmıştır da içine atmıştır yine..İşine güveniyorsan hani babanın yanında bile olsan,kendi ayaklarının üzerinde durmak başka bir şey,ben bırak git derim..Tabi en iyisini sen bilirsin canım..Ben de memurluk için uğraşıyorum,ekonomik özgürlük çok önemli bir bayan için.evlilik mutluluk için yapılmaz mı ,o neyi amaçlıyor böyle yaparak,ya da biz niye böyleyiz diye hiç düşünmüyor mu,bu ne yaa!!Hiç huzurumuzu nasıl sağlarız diye düşünmüyor mu?İşte tek taraflı olmuyor gerçekten,allah seni emek verecek insanlarla karşılaştırsın!

karşına al konuş bence biz evliyiz bak böyle evlilik olmaz gel el ele verelim düzeltelim BİZ OLALIM bakalım nasıl tepki verecek eğer evliliğiniz için parmağını oynatmıyorsa o evlilikten hayır gelmez canım unutma evlilik omuz omuza yürütülür yok senin parandı yok benim paramdı özellikle ailelerin kovulması konusuna karşıyım bende kaynanam olacak zattan memnun değilim ama gelirsede kovma gibi bişey söz konusu bile olamaz o kocana yol göster eğer BENİMLEMİSİN BİRLİKTEMİYİZ BU YOLDA DE BAKALIM NE OLACAK TEPKİSİ

tüm yaşadıklarımdan sonra karar verdik boşanıyoruz.Ne yapıcam nasıl hissetmem gerekiyo bilmiyorum. sadece çook üzgünüm tüm yaşadıklarım için (

tüm yaşadıklarımdan sonra karar verdik boşanıyoruz.Ne yapıcam nasıl hissetmem gerekiyo bilmiyorum. sadece çook üzgünüm tüm yaşadıklarım için (

çok üzücü hakkında hayırlısı olsun inş. seni hakedicek biriyle yeni bir başlangıç yaparsın

çok üzücü hakkında hayırlısı olsun inş. seni hakedicek biriyle yeni bir başlangıç yaparsın

bundan sonra inancımı kaybettim, bu olayı bile nasıl atlatıcam bilmiyorum. sadece hayatımın eskisinden daha iyi olacağını düşünerek moral buluyorum ama ya daha kötü olursa

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Kötü sandığımız şeylerde bile iyi şeyler oluyor bazen
Zaman herşeyin ilacı geçecek
Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…