Ben ne yapacağım şimdi 🤐🤯

Yaaaaa benim okuma tamamen keyfi. Bir uğraş olsun beynime taze bilgi girsin düşüncesindeyim. O nedenle dünyadan haberim yok 🙈😅
Halihazırda lisans mezunuyum. Tam zamanlı bir işte de çalışıyorum. Bitireceğim yeni bir lisans bana meslek hayatımda bir katkı sağlamayacak. ☺️
Sanat tarihi
Gastronomi
Yetenek sınavı gerekmiyorsa resim heykel
İşletme
...

Ben olsam aöf sayfasını açar bölümlere bakarım, ilgimi çekenlerin içeriklerini incelerim hangi dersler var diye bakarım. Bir kaç tane belirler puanlara göz atarım. Bi tane seçer başlarım. Lisans mezunu ikinci üniye sınavsız geçebilir, aöf istemezseniz bulunduğunuz ildeki o bölümlere bakarsınız. Keyfiniz hangisini isterse girebilirsiniz böylece.
Teşekkür ederim öneriniz için. Faydalı olacak ☺️

Nasıl anlayamıyorsunuz? Yeni sistem derken? İnternete çocuk gelişimi taban sıralama puanı yazacaksınız ilk çıkan sitede hangi okul geçen sene kaç binle kapatmış görebilirsiniz. Bakarsınız sizin sıralamanıza yakın nereler var ona göre tercih listesi oluşturursunuz. Tam zamanlı işte çalışıyorum yazmışsınız çoğu bölümde devam zorunluluğu var. Nasıl derslere devam edeceksiniz?
AÖF de devam zorunluluğu yok diye biliyorum. Vize final sınavlara yüzyüze giriliyor . Değişti mi ?

Hangi üniversite ? Uzaktan mi acikogretim mi örgün muydu.
Fiyatlar baya artmış evet 😥
Açık ögretim okudum ben inklap 1 ve inklap 2 dersleri var bi tanesi normal bildiğimiz tarih lise de vs ögrendigimiz diğeri partiler dönemini vs anlatıyor ve aşırı sıkıcı sınavı da çok zor çünkü partiler kuruluşu vs hakkındaki en ufak şeyi bile ezberlemek lazım çok çok detaydan soruyorlar

Arkadaşlar Atatürk üniversitesi çocuk gelişimi AÖF 2022 bu şekilde. Ben şimdi burada hangisini dikkate alacağım

Screenshot_2023-07-22-14-54-12-343_com.android.chrome.jpg

X