al birini vur ötekine...
kahpekader ;bi de yazmışsın,bana olan s evgisinden şüphe etsem giderim 1 dk. durmam diye;adam seni dövüyo gitmiyosun da,sevgisinden bu kadar eminsin şüphe duysan gidersin?????bari bu arkadaşa yorum yazmasaydınız....
konu sahibi ark. bence sıkıntın,evliliğinin bitmesi falan değil,bundan sonra yalnız kalmak...adam seni istemiyor,neden ısrarcısın ki,azcık da gururunuz olsun lütfen...hani gerçekten seviyo olsan ,uğrar didin adamı geri kazan diyim ama öyle de değil...
NE OLUR KADINLAR KLENDİNİZE GELİN,BU ADAMLARA HAKETTİĞİ GİBİ DAVRANIN VE ARTIK KENDİ HAYATINIZI KURUN..BİRAZ GÜVENİN KENDİNİZE,EZDİRMEYİN BU KADAR KİMSEYE!!!!!!!!!!!
BU ŞEKİLDE HAYKIRMAK İSTİYORUM AMA.....
zaten ileride yalnız kalmayı onunla evlenmeye karar vererek kabul etmişsin. çocuk istemem demiş tamam demişsin. öyle de çocuksuz olacaksın, böyle de. şimdi en azından mutu bir yalnız olursun.
adam ztn cok zor ve sevgısız bır ınsan, sevgı anlayısı tum sunup sunabıleceklerı bu kdr bu kısının.... Ztn ıcınde bu hayata ve ıcındekılere karsı cok da fazla 1 sey de yok ....o kendı olcusune tarzına gore sevmıs olabılır ama burada muhım olan bunun benım olcutlerıme ve hatta genele gore oldukca alt sevıyede kalması....TEK KELIMEYLE BİR ISSIZ ADAM O...
Bence de; laf olsun dıye evlenmış O...Ztn ben de durumumu buyuk olcude kabullendım herkes kendı yoluna....
eşin kaç yaşında
İçeriği okuyamadım ancak başlığınızı okuyunca şu klasik cümleyi paylaşmak istedim.
"Yeni bir başlangıc için bazen herşeyi kaypetmek gerekir."
Ümitsizliğe düşmeyin. Rabbim yardımcınız olsun.
Teşekkurler boyle dusundugunuz ıcın tulipa, yalnız benımle ilgili bu saptamalarda bulunman (doğruluk payı olabilir...) ilginç.. benim bu ilişkide kendımı bulundugum seviyden asagı çekiyor oldugum kanısına nerden vardınız? cidden merak ettım sızın de duygusal zekanız yuksek gibi bu arada...acaba ben de ozguven eksıklıgı mı sezdın? cunku evet bu durum mevcut bende bıraz koklerı sanırım ta çocukluga ,aılenın de dış etkılerın de rolu var galıba bunda...
Neyse cnm ben artık tez zamanda hayırlısıyla bitsın dıyorum gercekten bu iş....bu evlilik bır savaş gibiydi mlsf ve tum saflar tutuldu; kaleler yerle bir oldu ne yazık....yasanan bunca kötü şey ve oluşmuş güvensizliklerden sonra düzelmez bu iş kesinlikle, bilmiyorum ben durumu böyle algılıyorum...
Bildiğiniz iyi bi av. var mı cnm bu arada?
Anlatış biçiminizden anladım..Aslında çok iyi değerlendiriyorsunuz durumu..zekice..Ama eksik olan birşeyden dolayı aşağı çekiyorsunuz ..O eksik çoğunlukla önceden kalan doyrulmamış bir sevgi ve güven eksikliği oluyor ve %99 aileden kaynaklanıyor....Doyrulmayan o duyguyu kontrolsüz bir şekilde doyurmak..Çünkü insanın temel ihtiyacı hiç değilse hayatta bir kişiye olsun ;birine sevgi duymak ,birine güvenmek...o kişiye anlam yüklemek..
Cümleleleri kuruş şeklinizden ,anlatışınızdan kendime benzettim, ondan anladım belki sizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?