• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne yapacağım :((

eve alışverişi siz yapıyorsunuz herhalde. yemek koymayın önüne, fatura falan gelirse ödemeyin... param bitti diyin siz de...

babanızı evden kovması ise çok feci bi durum bence. babanız yuvanız yıkılmasın diye büyüklük edip sizi barıştırmış ama çok büyük terbiyesizlik...

denemedim değil, ama 1 aya kalmadan herkese anlatmış yaşadıklarımızı, yemek bile yapmıyo bana demiş, ailesi o dönemde beni okadar üzdüler ki anlatamam. bu çözüm olmadı yani hherşey daha da kötüye gitti ve gidiyor da

Herkese merhaba; şu an yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim ne yapacağımı bilmez durumdayım...
Evleneli 1.5yıl oldu ama eşimle tartışmalarımız hiç bitmedi.İlk başlarda ailesi yüzünden çok kavga ederdik her hafta sonu onlara gidelim isterdi ben istemeyince de hemen annesine eşim gelmek istemiyo der suçu bana atardı sonra gelde onlara durumu açıkla. bunları bi şekilde zor da olsa aştık. Fakat bundan yaklaşık 7 ay önce çok büyük bir kavgamız oldu ve aileler girdi araya konu ;düğünde takılan takılarla araba almak istedi elimizde para olmasına rağmen, zaten altınların çoğunu annesine vermişti en başta. Ama ailesi sanırım başta da abisi eşimi doldurmuş benden kalan altınları da istemeye başladı. neyse kavgaya aileler karıştı ve eşim babamı evden kovdu:(. babam ki evimize hiç karışmaz hep bize yardım eder oysa kendi ailesi elimizde avucumuzda ne warsa almaya çalışır kendilerine yontmaya çalışırlar. ben buna dayanamadım küslük büyüdü sonra babam yine ''böyle şeyler olur sen üzülme barışın artık'' diyerek bizi barıştırdı. ikimizde değişeceğimize söz verdik ve ben ona karşı hep iyi davrandım fakat en ufak bi sorunda eşim hemen sen zaten böyle yapardın senin huyun bu demeye başladı. güzel güzel konuştum bak o dediklerin eskidendi hani düzelmiştik eskileri neden açıyorsun diye. ama kar etmedi. son 2 3 aydır da evin hiç bişeyine karışmıyor herşeyi benm ödememi bekliyor üstüne üstük eve alacağım şeylere de sanki kendi ödüyormuş gibi karışıyor. ben ondan 10 lira borç istesem param bitti benimde diyor. bıktım artık. acayip ilgisiz olması da cabası. iş ev bilgisayar arasında mekik dokuyor eşim,bi günden bi güne gel birlikte bişey yapalım dediği yok. şimdi size soruyorum ben duygusal olarak bi paylaşımda bulunmayacağım bi insanla ne diye evliyim hemde evin tüm yükü bana bakarken. bu evlilik mi sizce...kendisi de benle aynı maaşı alıyor ama 2 gün içinde parası tükenmiş oluyor bana vereceği 3 kuruşun hesabını yapıyor.ben artık boşanmayı düşünüyorum, hemde yazık bir tane babacım var onu bile kovdu adam artık bize gelmiyor bile:43: birde aynı yerde çalışıyoruz.:((( ne olur yardım edinnn:43:

tatlım biraz ağır olacak ama ben olsam o evde 5 dk durmazdım
ki evliliği herzaman savunan biri olarak
benim babamı eşim evden kovacak
hiçbişey yokmuş gibi davranacam en azından bana ters
hemde evin tüm yükünü ben çekecem
ALLAHım sana sabır versin
altınlarımı verirdim evlendikten sonra evin yükünü beraber paylaşıyosanız altının
paranın pulun önemi yoktur zaten aranızda
eşim bana altın yaptı kayınvalidemler 1 tane bişe bişey yapmamıştır (gene de yerinde sağolsunlar bişey istemiyorum)
evlendikten sonra hepsini eşime verdim düğün borçumuzu ödedik (düğünümüzü kendimiz yaptık)
bi yola çıktıysan ayrı hayrı olmaz artık

inanın kendimi anlatacak doğru cümleleri bulamıyorum. Evet bizim aramızda ''borç'' para mevzusu var ne verdiyse onu almak istiyor. 10 liranın dahi lafı oluyor. Annem vefat etti 6 yıl önce babacım yalnız yaşıyor keşke evlenmeseydim de babamı yalnız bırakmasaydım diyorum değmezmiş çünki. Babam hep arkamda ve yapıcı olmaya çalışıyor ama hepinizin şu anda sinir olduğu gibi babamda dayanamıyor çoğu zaman. :(( annesi yarın gelin bize oğlum dese koşa koşa gider beni de bi planım var mı yok mu bakmadan sürükler ama ben bişey istesem on kere düşünür çok yoruldum:( ruhen kendimi ezik hissediyorum :(:43:

eşler arasında borç mu olur ya
eşimle maaş kartlarımız bile birbirimizde kalır kimin paraya ihtiyacı varsa karttan parayı o çeker
ne kadar çektiysek birbirimize söyleriz aşkım bak bu kadar çektik şu kadar kaldı kartta deriz.
değil 10 tl borç istemek
canım eşin daha evlilik ne demek anlamıyo senin kusura bakma ama
önce bi olgunlaşması lazım

denemedim değil, ama 1 aya kalmadan herkese anlatmış yaşadıklarımızı, yemek bile yapmıyo bana demiş, ailesi o dönemde beni okadar üzdüler ki anlatamam. bu çözüm olmadı yani hherşey daha da kötüye gitti ve gidiyor da

Borç mu ? :52::53::53::53:

Babayı evden kovmak ? :53:

Canım o koca olmayı bırak,adam olamamış,ergenden farkı yok.:20:

inanın kendimi anlatacak doğru cümleleri bulamıyorum. Evet bizim aramızda ''borç'' para mevzusu var ne verdiyse onu almak istiyor. 10 liranın dahi lafı oluyor. Annem vefat etti 6 yıl önce babacım yalnız yaşıyor keşke evlenmeseydim de babamı yalnız bırakmasaydım diyorum değmezmiş çünki. Babam hep arkamda ve yapıcı olmaya çalışıyor ama hepinizin şu anda sinir olduğu gibi babamda dayanamıyor çoğu zaman. :(( annesi yarın gelin bize oğlum dese koşa koşa gider beni de bi planım var mı yok mu bakmadan sürükler ama ben bişey istesem on kere düşünür çok yoruldum:( ruhen kendimi ezik hissediyorum :(:43:
Canım bak öncelikle ben yapacağım diye paniğe kapılma,sakin ol ,kafanı topla,ama sadece kendini düşün artık,devam ettirebilir miyim mutlu muyum diye!Mutsuz olduğunu söylüyorsun tabi ama burdan direkt ayrıl diyemem ben..Ama keşke babanla kalsaymışsın,yazık valla sana da babana da!İnşallah ilerde başka hayırlı bi insan çıkarsa o zaman babandan yine ayrı kalacaksın ama bu şekilde değil heralde..Eş dediğin babana bu kadar saygısızlık yapamaz,ne ayıp yaa!babanın içi yanmıştır da içine atmıştır yine..İşine güveniyorsan hani babanın yanında bile olsan,kendi ayaklarının üzerinde durmak başka bir şey,ben bırak git derim..Tabi en iyisini sen bilirsin canım..Ben de memurluk için uğraşıyorum,ekonomik özgürlük çok önemli bir bayan için.evlilik mutluluk için yapılmaz mı ,o neyi amaçlıyor böyle yaparak,ya da biz niye böyleyiz diye hiç düşünmüyor mu,bu ne yaa!!Hiç huzurumuzu nasıl sağlarız diye düşünmüyor mu?İşte tek taraflı olmuyor gerçekten,allah seni emek verecek insanlarla karşılaştırsın!

karşına al konuş bence biz evliyiz bak böyle evlilik olmaz gel el ele verelim düzeltelim BİZ OLALIM bakalım nasıl tepki verecek eğer evliliğiniz için parmağını oynatmıyorsa o evlilikten hayır gelmez canım unutma evlilik omuz omuza yürütülür yok senin parandı yok benim paramdı özellikle ailelerin kovulması konusuna karşıyım bende kaynanam olacak zattan memnun değilim ama gelirsede kovma gibi bişey söz konusu bile olamaz o kocana yol göster eğer BENİMLEMİSİN BİRLİKTEMİYİZ BU YOLDA DE BAKALIM NE OLACAK TEPKİSİ :37:

tüm yaşadıklarımdan sonra karar verdik boşanıyoruz.Ne yapıcam nasıl hissetmem gerekiyo bilmiyorum. sadece çook üzgünüm tüm yaşadıklarım için :((

tüm yaşadıklarımdan sonra karar verdik boşanıyoruz.Ne yapıcam nasıl hissetmem gerekiyo bilmiyorum. sadece çook üzgünüm tüm yaşadıklarım için :((

çok üzücü hakkında hayırlısı olsun inş. seni hakedicek biriyle yeni bir başlangıç yaparsın :(

çok üzücü hakkında hayırlısı olsun inş. seni hakedicek biriyle yeni bir başlangıç yaparsın :(

bundan sonra inancımı kaybettim, bu olayı bile nasıl atlatıcam bilmiyorum. sadece hayatımın eskisinden daha iyi olacağını düşünerek moral buluyorum ama ya daha kötü olursa:43:

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Kötü sandığımız şeylerde bile iyi şeyler oluyor bazen
Zaman herşeyin ilacı geçecek
Allah yardımcın olsun.

Back
X