Herkese merhaba; şu an yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim ne yapacağımı bilmez durumdayım...
Evleneli 1.5yıl oldu ama eşimle tartışmalarımız hiç bitmedi.İlk başlarda ailesi yüzünden çok kavga ederdik her hafta sonu onlara gidelim isterdi ben istemeyince de hemen annesine eşim gelmek istemiyo der suçu bana atardı sonra gelde onlara durumu açıkla. bunları bi şekilde zor da olsa aştık. Fakat bundan yaklaşık 7 ay önce çok büyük bir kavgamız oldu ve aileler girdi araya konu ;düğünde takılan takılarla araba almak istedi elimizde para olmasına rağmen, zaten altınların çoğunu annesine vermişti en başta. Ama ailesi sanırım başta da abisi eşimi doldurmuş benden kalan altınları da istemeye başladı. neyse kavgaya aileler karıştı ve eşim babamı evden kovdu
. babam ki evimize hiç karışmaz hep bize yardım eder oysa kendi ailesi elimizde avucumuzda ne warsa almaya çalışır kendilerine yontmaya çalışırlar. ben buna dayanamadım küslük büyüdü sonra babam yine ''böyle şeyler olur sen üzülme barışın artık'' diyerek bizi barıştırdı. ikimizde değişeceğimize söz verdik ve ben ona karşı hep iyi davrandım fakat en ufak bi sorunda eşim hemen sen zaten böyle yapardın senin huyun bu demeye başladı. güzel güzel konuştum bak o dediklerin eskidendi hani düzelmiştik eskileri neden açıyorsun diye. ama kar etmedi. son 2 3 aydır da evin hiç bişeyine karışmıyor herşeyi benm ödememi bekliyor üstüne üstük eve alacağım şeylere de sanki kendi ödüyormuş gibi karışıyor. ben ondan 10 lira borç istesem param bitti benimde diyor. bıktım artık. acayip ilgisiz olması da cabası. iş ev bilgisayar arasında mekik dokuyor eşim,bi günden bi güne gel birlikte bişey yapalım dediği yok. şimdi size soruyorum ben duygusal olarak bi paylaşımda bulunmayacağım bi insanla ne diye evliyim hemde evin tüm yükü bana bakarken. bu evlilik mi sizce...kendisi de benle aynı maaşı alıyor ama 2 gün içinde parası tükenmiş oluyor bana vereceği 3 kuruşun hesabını yapıyor.ben artık boşanmayı düşünüyorum, hemde yazık bir tane babacım var onu bile kovdu adam artık bize gelmiyor bile
birde aynı yerde çalışıyoruz.
(( ne olur yardım edinnn