Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ne kadardır evlisin ?
8 aylık evliyim cnmm
cnm bende öyleydim her ay adet olmym die dua ediyodum bi gün gecikse test alırdım yapardm hemen ama tbikidi tek çizgi tek çizgi doktora gittim sol yumurtalğnda kist var ama çok küçük bi zararı yok ama dedi yumurtalklarnda tembellik var dedibende 4 ay çok uğraştım olmadı acaba sorrunmu var kısırmıyım neden böyle diye düşünmekten her ay 5 6 tane gebelik testi almaktan umutlarımın kırılmasından bıkmışken artık umursamıcam dediğim haftada gebe olduğumu gördüm testte hep tek çizgi görmeye alışmışım iki çizgi görünce kan testine kadar inanamadım hamile olduğuma.demem oki bu tamamen psikolojik kafanda büyütme eğer için rahat etmiyorsada git doktora testlerini yaptır.inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.
canm benm herşey kafada bitiyor ben neden hamile kalamıyorum dye bilinç altına sürekli bunu sorgularsan inadına olmuyor.. Ben de yardım istiyorum geçen ay 17sinde regl oldum bu ay da 25inde kahverengi siyah arası lekeler geldi az az bugün de aynı şeklde regl olamıyorm sadece leke geliyor eğer bilginiz varsa yardmlarnızı bekliyorummm..Merhaba.5 aylık veliyim.ve evlendiğimizden beri eşim de bende bebek düşünüyoruz..ama maalesef olmuyor....bılıyorum erken ama yınede her ay aynı duyguyu yaşamak canımı sıkıyorr...bu konuda bırılerının fıkrıne ıhtıyacım var sanırımm.....
ben niye hamile kalamıyorum ya çok istiyorum çok ihtiyacım var bu aralar bu haberi duymaya
Merhaba, adetin gelmeden bir kac gün önce veya adetin geldikten bır kac gün sonra yumurtlama dedımız bir beyaz akınıtı gelir..
O akıntıyı gördüğün an İlişkiye girerseniz olma ıhtimali yüksektir..
Ama tabı hemen olmaya bılır bir kac ay surebılır yani belli olmaz...
Herşey allahın elıne Allah yardımcın olsun... Umarım yardımcı olabilmişimdir..:)
selam kızlar mesela benim bugün adetimin 16 günüydü gün aşırı ilişki oldu ama bugün sabah o akıntı geldi acaba bugünmü yumurtlama olayı olmuştur kaç saat içinde ilişki olmalı ????
Merhaba, adetin gelmeden bir kac gün önce veya adetin geldikten bır kac gün sonra yumurtlama dedımız bir beyaz akınıtı gelir..
O akıntıyı gördüğün an İlişkiye girerseniz olma ıhtimali yüksektir..
Ama tabı hemen olmaya bılır bir kac ay surebılır yani belli olmaz...
Herşey allahın elıne Allah yardımcın olsun... Umarım yardımcı olabilmişimdir..:)
YUMURTLAMA GÜNÜ HESAPLAYICI PROGRAM yazarsan Google hesaplaya bılırsın canm :)
canm benm herşey kafada bitiyor ben neden hamile kalamıyorum dye bilinç altına sürekli bunu sorgularsan inadına olmuyor.. Ben de yardım istiyorum geçen ay 17sinde regl oldum bu ay da 25inde kahverengi siyah arası lekeler geldi az az bugün de aynı şeklde regl olamıyorm sadece leke geliyor eğer bilginiz varsa yardmlarnızı bekliyorummm..