• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nden hamile kalamıyorum ya :( :( :(

8 aylık evliyim cnmm

bende 4 ay çok uğraştım olmadı acaba sorrunmu var kısırmıyım neden böyle diye düşünmekten her ay 5 6 tane gebelik testi almaktan umutlarımın kırılmasından bıkmışken artık umursamıcam dediğim haftada gebe olduğumu gördüm testte hep tek çizgi görmeye alışmışım iki çizgi görünce kan testine kadar inanamadım hamile olduğuma.demem oki bu tamamen psikolojik kafanda büyütme eğer için rahat etmiyorsada git doktora testlerini yaptır.inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.:49::nazar:

bende 4 ay çok uğraştım olmadı acaba sorrunmu var kısırmıyım neden böyle diye düşünmekten her ay 5 6 tane gebelik testi almaktan umutlarımın kırılmasından bıkmışken artık umursamıcam dediğim haftada gebe olduğumu gördüm testte hep tek çizgi görmeye alışmışım iki çizgi görünce kan testine kadar inanamadım hamile olduğuma.demem oki bu tamamen psikolojik kafanda büyütme eğer için rahat etmiyorsada git doktora testlerini yaptır.inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.:49::nazar:
cnm bende öyleydim her ay adet olmym die dua ediyodum bi gün gecikse test alırdım yapardm hemen ama tbikidi tek çizgi tek çizgi :( doktora gittim sol yumurtalğnda kist var ama çok küçük bi zararı yok ama dedi yumurtalklarnda tembellik var dedi
bu sefer tekrar gittim kist kaybolmuş ve yaklaşık 2 aydır hamileliği tamamen kafamdan çıkardım düşünmüyorum hiç hatta o kadar çok unutmuşumki birisi hamilelik varmı die sorduğunda kime derki die geçiriyorm içimden kendmin hamile kalcağı ihtimalini tmamen unutmuşum yani ama hala bişi yok

Merhaba.5 aylık veliyim.ve evlendiğimizden beri eşim de bende bebek düşünüyoruz..ama maalesef olmuyor....bılıyorum erken ama yınede her ay aynı duyguyu yaşamak canımı sıkıyorr...bu konuda bırılerının fıkrıne ıhtıyacım var sanırımm.....

Merhaba.5 aylık veliyim.ve evlendiğimizden beri eşim de bende bebek düşünüyoruz..ama maalesef olmuyor....bılıyorum erken ama yınede her ay aynı duyguyu yaşamak canımı sıkıyorr...bu konuda bırılerının fıkrıne ıhtıyacım var sanırımm.....
canm benm herşey kafada bitiyor ben neden hamile kalamıyorum dye bilinç altına sürekli bunu sorgularsan inadına olmuyor.. Ben de yardım istiyorum geçen ay 17sinde regl oldum bu ay da 25inde kahverengi siyah arası lekeler geldi az az bugün de aynı şeklde regl olamıyorm sadece leke geliyor eğer bilginiz varsa yardmlarnızı bekliyorummm..

ben niye hamile kalamıyorum ya çok istiyorum çok ihtiyacım var bu aralar bu haberi duymaya :(:(

Merhaba, adetin gelmeden bir kac gün önce veya adetin geldikten bır kac gün sonra yumurtlama dedımız bir beyaz akınıtı gelir..
O akıntıyı gördüğün an İlişkiye girerseniz olma ıhtimali yüksektir..
Ama tabı hemen olmaya bılır bir kac ay surebılır yani belli olmaz...

Herşey allahın elıne Allah yardımcın olsun... Umarım yardımcı olabilmişimdir..:)

Merhaba, adetin gelmeden bir kac gün önce veya adetin geldikten bır kac gün sonra yumurtlama dedımız bir beyaz akınıtı gelir..

Herşey allahın elıne Allah yardımcın olsun... Umarım yardımcı olabilmişimdir..:)

selam kızlar mesela benim bugün adetimin 16 günüydü gün aşırı ilişki oldu ama bugün sabah o akıntı geldi acaba bugünmü yumurtlama olayı olmuştur kaç saat içinde ilişki olmalı ????

OVULASYON TARİHİ yumurtlama (GÜNÜ, DÖNEMİ) HESAPLAMA
Hamilelik için en uygun zamanın hesaplanması için yumurtlama (ovulasyon) döneminin belirlenmesi çok önemlidir. Bu tarihlere yakın günlerde bulunulan cinsel ilişkiler sonucunda gebelik elde edilme ihtimali daha yüksektir. Adetleri düzenli olan bayanlarda yumurtlama adet kanaması başlamadan yaklaşık 14 gün önce gerçekleşir, yumurtlama gününü tespit etmenin en pratik yolu budur. Bu hesapla adet dönemi 28 gün süren bir kadında yumurtlama adetin 14. günü olur, adet kanamasının başladığı ilk günden sayarak 14. güne denk gelir yaklaşık. Bu günden 2-3 gün önce başlayarak 1 hafta boyunda 2-3 günde bir cinsel ilişkide bulunmak hamile kalma şansını arttıracaktır. (Yani adet başlamadan 17-18 gün önce başlayarak 1 hafta boyunca 2-3 günde bir ilişkiye girmek gerekir)
(Not: Her gün ilişkiye girmek sperm sayısını çok azaltacağı için önerilmez, bu nedenle iki günde bir ilişki önerilir.)
Diğer örnekler: Adetleri düzenli 30 gün süren bir bayan adet kanamasının başladığı ilk günden başlayarak 16. gün yumurtlama olacağını hesaplamalıdır. Adet kanamaları düzenli 35 günde bir olan kadınlarda yumurtlama günü 21. güne denk gelir yaklaşık olarak.
Adetleri düzensiz olanlarda yumurtlama gününü tahmin etmek daha zordur. Ama her zaman adet kanaması başlamadan ortalama 14 gün önce yumurtlama meydana gelir.

Üstteki tarifler hep sonraki adetten geriye doğru sayılacak şekilde verilmiştir (adet başlamadan 17-18 gün önce ilişkiye başlayın gibi). Çünkü yumurtlama gününün gelecek adete göre hesaplanması daha güvenilirdir. (Adetin ikinci dönemi yani yumurtlama-adet arasındaki luteal faz süresi 14 gün sabittir.)

selam kızlar mesela benim bugün adetimin 16 günüydü gün aşırı ilişki oldu ama bugün sabah o akıntı geldi acaba bugünmü yumurtlama olayı olmuştur kaç saat içinde ilişki olmalı ????

YUMURTLAMA GÜNÜ HESAPLAYICI PROGRAM yazarsan Google hesaplaya bılırsın canm :)

:nazar: bende mayıs 18 de boş gebelik tanısıyla 2 ay 1 haftalıkken kurtaj oldum :S sımdı deniyorum olmuyo doktr bi sorun yok demişti ama sanırım tamamen psikolijik bi durum :( cidden takmayınca olmuyo.. ılk hamılelıgımı ogrendıgımde cok rahattım kafama takmamıstım ama sımdı cok takıyorum sanırım o yuzden olmuyo :S hersey kafada bitiyo arkadaslar :(:18:

canm benm herşey kafada bitiyor ben neden hamile kalamıyorum dye bilinç altına sürekli bunu sorgularsan inadına olmuyor.. Ben de yardım istiyorum geçen ay 17sinde regl oldum bu ay da 25inde kahverengi siyah arası lekeler geldi az az bugün de aynı şeklde regl olamıyorm sadece leke geliyor eğer bilginiz varsa yardmlarnızı bekliyorummm..

cnm bendede oluyo o insan bilinçaltına yerleştiriyo bu ay adet olmıyım bu ay adet olmıyım die benm 9 gün geciktiği oldu insan kendisi yapıyo hep adetlerm gecikiyo ümitleniyorum bu ay da aynısı oldu 2 gün gecikti inş olmam die dua ettim ama yne oldm

Kizlar hamilelik istiyorsaniz doktora gidin hic gitmediyseniz ben 7 aydir istiyorum olmadi en son doktora gittim rahimde iltihap cikti yunurtaliklarim iyiymis orda sorun yok cok sukur ama iltihapda gebelik sansini dusuruyor ve sunu da soyleyim bu iltihap her kadinda oluyorms :( 14 gun hap ve fitil kullanacam

Back