Lekeler, Çiller Ben nasl kltlr

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

krater

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
7
0
arkadaşlar beim 1 tane benim var dudağımın yanında ve hiç sevmiyorum bu beni nasıl küçültebilirim..anneme bu beni aldırmak istediğimi söyledim ama annm izin vermedi.tek çözüm burası nasıl küçültülür bilen varsa lütfen yardım etsinnÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Küçülür mü bilmiyorum ama bence dudağının yanında varsa hiç gizleme onu.Çok hoş görünüyor bana kalırsa.zemuszemus
Emin ol etrafımda kimsede benim kadar ben yok.Sadece yüzümde 15-20 tane var.Vücudumu saymıyorum bile.kafamçokkarıştıDudağımın yanında 3 tane filan var ama belli olmuyorlar fazla oldukları için.Keşke 1 tane olsaymış belli olsaymış.
Bence dursun benin.a.s.

benimde burnumun sol tarafinda var bende cok aldirmayi düsündüm ama aynen annem izin vermedi
arkadaslara filan danistim aldirimmi diye hepsi kizdi sakin öyle bise yapma diye
benim ben ayni piercing gibi cogu kisi geliyor sen piercingmi taktirdin diye soruyolar sinirmi olim sevinimmi bilmiyorum
cogu kisi diyorki o ben sana ayri bi güzellik katiyor sakin aldirma
bende vazgectim aldirmaktan allah özene bezene o beni burnuma koymus niye aldirim dedim sonra

Benlerinle sakın sakın ve sakın oynama.
Sonu kanser bunun şakası olan birşey değil.
O da senin özelliğin olsun.

benimde dudağımın kenarında birde yanağımda olmak üzere 2 büyük benim var
arasıra rahatsız oluyorum açıkcası üzerindeki tüyler filan beni üzüyo ama
arkadaşlarım yüzüme yakıştığını söylüyolar.. anneme aldırmak istediğimi söledim olmaz saçmalama dedi.. şimdilik onlarla barışık yaşamalıyız gibi gözüküyo:kedi:

canım benlerinle sakın oynama.Onlar zaten ölmüş kanser hücresi.sağlığına zararlı canım.lmaz:

ya benim vücudum ben dolu neden çıkıyolar kırmızımı ararsın et benimi minik minik doktora gitsem mi acep neden çıkar böyle çokkkk bilen varsa yardım etsinnn

benimde yıllar önce yüzümün kazayağı bölgesinde bir tane ben cıktı.sonra iki oldu üç oldu... derken giderek cogaldı.ilk cıkan ben, ama sonra cıkanlar çil gibi duruyor.boynumdada bir iki tane küçük et beni vardı onlarda sayılarını cogalltı ve bunlar büyüyorlar.görünen yerde oldukları için benicok rahatsız ediyorlar.et benlerıinden birini bi kez dayanamayıp kopardım.kanamayı zor durdurdum.bir daha asla böyle bişey yapmam.internettende cok araştırdım.nasıl yok edilir diye tek çözüm alınmasıymıs.onunda cinsine göre degişik alınma şekilleri varmıs.cildiye uzmanından randevu aldım.haftaya doktora gidicem bakalım ne diyecek.gelişmeleri yazarım arkadaşlar..

bence çok büyük ve et ben olmadığı sürece elleme bayana yakışıyo hemde yanağındaymış kötü gözüktüğünü sanmıyorum benimde dudağımın üstünde var hoşuma gidiyo

bende de var sag yanagımla burnumun yanında sevmiyorum aldırmayı düşünüyorum ama kanser yazmışsınız korktm doqal bi cözümü yokmu bunun??

benim de çenemde var tabiki tek benim o diil ama en kocamanı oydu biqn orda bi sivilce cıktı onu sıktım nolduysa deri fln soyuldu heralde simdi baya kücüldü ama yinede sevmioorm.. ben kışn lazer yaptırcam size de tavsiye ederim ama kışn yaptırın ve yüzünüzü baya günesten korumanız lazım yoksa cok daha kötü oluyomus =)

Canım ben cilt doktoruna gittim devlet hastanesinde
Çenemde benim vardı herkes pircing midir nedir ondan sanıyordu
doktora dedim aldırmak istiyorum ama sakıncalı kanser olursun diyorlar dedim o da benden bene fark vardır dedi benimkine baktı bişeyle zararsız alınması zararlı değil insanlar yanlış biliyo aslında alınması daha iyi yoksa güneş ışınlarıyla o şekilde zararlı ben kansere dönüşür aldırmakla değil dedi bende aldırdım
bi sene oldu hem izi de kalmadı iyiki aldırmışım zemuszemus

ben geçen sene aldırmıştım burnumun tam üzerinde çok çirkin duruyordu ilk önce cildiyiye gittim daha sonra estetik bölümüne gönderdi ve aldırdım memnunum doktoruma sordum aldırınca zararı varmı diye hayır demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…