- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 30
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
Evet öyle oldu dua ederdik olsun diye ama olmadı kısmet değilmiş demek kibeş yılın sonunda böyle olması kötü olmuş.
büyük hayal kırıklığı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyle oldu dua ederdik olsun diye ama olmadı kısmet değilmiş demek kibeş yılın sonunda böyle olması kötü olmuş.
büyük hayal kırıklığı.
Bende eskisi gibi değilim zaten artık hiç birşey yapmadım hiç birşey demedim sadece Allaha havale ettim içimdeki yangını kendim söndürdüm rabbim sorsun hesabını ne diyeyim ki bengerçekten zor ama insan zamanla bir şeyleri kabul ediyor...toparlıyor,gülüyor...sonra bir olayda tekrar hatırlıyor,içi sıkılıyor ama ilk gün ki gibi içi yanmıyor artık...ben Allah'a sığındım,her şeyi Allah'a bıraktım,o en güzelini yapacaktır şüphesiz...kalbimde o insanlar yüzünden kin,üzüntü olmasını istemiyorum...
aynen...bende bir şey yapmadım,söylemedim...zaten ne denilse boş ki...Allah bilir bu saatten sonra ne olacağını.Bende eskisi gibi değilim zaten artık hiç birşey yapmadım hiç birşey demedim sadece Allaha havale ettim içimdeki yangını kendim söndürdüm rabbim sorsun hesabını ne diyeyim ki ben
aynen öyle senin ne kadar süre oldu ayrılalıaynen...bende bir şey yapmadım,söylemedim...zaten ne denilse boş ki...Allah bilir bu saatten sonra ne olacağını.
En yakın arkadaşım 7 yıldır biriyle sevgiliydi.Çocuk her yere borç yapmış kendi annesinden bilezik çalıp bozdurmuş ve kız arkadaşımı 6 ay boyunca aynı evin içinde nasıl başardıysa hiç fire vermeden aldattı.Üstelik arkadaşımın 2 tane kredi kartına da milyarlarca borç yapmış arkadaşım haciz aşamasında öğrenebildi..Şimdi çocuk borçları taksitle ödüyor bu da demek oluyor ki bir kaç yıl daha mecburen muhatap olacak..İnanın kötünün de kötüsü var..En azından siz güçlü kalıp önünüze bakabilirsiniz arkadaşım aynı acıyı yıllarca çekecek..Açık ve net aldatıldım ve ben hala atlatamıyorum.
Hazmedemediğim o kadar çok şey var ki..
Hiç olmamışım gibi davranmalarına mı üzüleyim, beni aldatıp mutlu giden ilişkilerine mi üzüleyim?
Bencil bi insanda değilimdir aslında kimsenin mutsuzluğu benim mutlu olma sebebim değildir
Ama ben aldatıldım aptal yerine konuldum resmen, ben gelinlik bakarken onlar kendi aralarında anlaşıp herşeyi halletmişler. Geriye benden ayrılmak kalmış, sağolsun onuda bana bıraktı ayrılmam için elinden geleni yaptı.
Şimdi ben nasıl aldatılmanın verdiği ezikliğin üstesinden gelicem?
Benim yaşadığımı yaşayanlar varsa, sizler nasıl atlattınız bu süreci
Üzüldüm arkadaşına bir kaç yılı bir karaktersiz uğruna heba olup gidecek keşke bir çözümü olsa da bir an önce kurtulsa o şerefsizden. Ben atlatıyorum yavaş yavaş rabbimden tek isteğim o kızada aynısını yaşatmasıEn yakın arkadaşım 7 yıldır biriyle sevgiliydi.Çocuk her yere borç yapmış kendi annesinden bilezik çalıp bozdurmuş ve kız arkadaşımı 6 ay boyunca aynı evin içinde nasıl başardıysa hiç fire vermeden aldattı.Üstelik arkadaşımın 2 tane kredi kartına da milyarlarca borç yapmış arkadaşım haciz aşamasında öğrenebildi..Şimdi çocuk borçları taksitle ödüyor bu da demek oluyor ki bir kaç yıl daha mecburen muhatap olacak..İnanın kötünün de kötüsü var..En azından siz güçlü kalıp önünüze bakabilirsiniz arkadaşım aynı acıyı yıllarca çekecek..
hani bir laf varya tam aldatanlara göre olanAllah sanada sabır versin canım. Şahsen tanıyodum oturup konuşmuşluğumuz yoktu. Onun akrabası zaten aynı eve girip çıkıyolardı.
Doğru söylemiş, gerçekten de öyle ben hala atlatamadım o benim ona aldığım gömlekle kızın yanına gidiyo
Hiç bir şey diyemedim aldatıldığımdan habersiz kendimi suçluyodum benim kuruntularımdır ayrılmasaydım keşke diye o kadar dil döktüm istemedi bilmiyodum aldatıldığımı 3 gün sonra öğrendim salak kafamhani bir laf varya tam aldatanlara göre olan
Karısının ütülediği gömlekle sevgilisine giden pez....vengin haline benzer senin şu halin de geç
Onların sonu gelir canım akrabalar laf olur ayıp olur şöyle olur böyle olur der evlenirler. Ben kandırıldığımla kaldım işteYeni açtığınız konuyu okudum kapatılmış burdam devammış sanırım.
Konuya gerçekten çok üzüldüm ama siz üzülmeyin ilahi adalet var bunu unutmayın.
Ayrıca mutlu olacaklarını ne biliyosunuz henüz nişanlılar vakti zamanımda dizde nişanlıydınız
Gelirsede kendi kaderlerini yazmış olurlar. Ağlayanın malı gülene yaramaz.Onların sonu gelir canım akrabalar laf olur ayıp olur şöyle olur böyle olur der evlenirler. Ben kandırıldığımla kaldım işte
Benim bildiğim kadarıyla ailelerin isteği değil son zamanlarda aramız soğuktu. Oda yengesinde kalıyordu yengesinin kız kardeşide gidip geliyordu orda samimi olmuşlar numaralar falan istenmiş benimle arası bozukken o kızla konuştu bende öğrendim ayrıldımGelirsede kendi kaderlerini yazmış olurlar. Ağlayanın malı gülene yaramaz.
Sen kurtuldum diye düşün allah hakkında hayırlısını versin.
Sen aldattığını nasıl öğrendin bilmiyorum o konuyu; akrabası yanılmıyosam. Peki ailelerin isteği olabilirmi acaba bilemedim
Canım sakın darılma sözüme nişanlın karaktersizmiş. Şimdi bidaha emin oldum cidden kurtulmuşsun teselli olsun diye demiyorum. Biliyorum canın yanıyo ama hayatını zehretmesinden çok daha iyidir.Benim bildiğim kadarıyla ailelerin isteği değil son zamanlarda aramız soğuktu. Oda yengesinde kalıyordu yengesinin kız kardeşide gidip geliyordu orda samimi olmuşlar numaralar falan istenmiş benimle arası bozukken o kızla konuştu bende öğrendim ayrıldım
Benden uzak Allaha yakın olsun canım bende artık kelimeler tükendi rabbim benim çektiğimi onada çektirsin mahfetti beniCanım sakın darılma sözüme nişanlın karaktersizmiş. Şimdi bidaha emin oldum cidden kurtulmuşsun teselli olsun diye demiyorum. Biliyorum canın yanıyo ama hayatını zehretmesinden çok daha iyidir.
O çocuk bunu evlenincede yapar dı bi tanıdığımız aynı senin yaşağını karısına yaşattı
bende üstesinden gelicem Allahın izniyleİnsanlar nelerin üstesinden geliyor...
İnşallah canım inşallah tek isteğim buAllah sana hic beklemedkgin anda bambaska bi mutluluk gonderecek ve bu kisiden kurtuldugun icin yatip kalkip sukredeceksin eminim
Aynende dilediğin gibi olacak ağlayanın ahı kimi güldürmüşkü onu güldürsünBenden uzak Allaha yakın olsun canım bende artık kelimeler tükendi rabbim benim çektiğimi onada çektirsin mahfetti beni