- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 30
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
Dün kötü oldm hicranım dayanamadım artık. Sağolun iyiki varsınız cansınız sizPisimmmm kuzum.ne konistuk senle tum kk arkandayiz atlaticaz bu sureci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün kötü oldm hicranım dayanamadım artık. Sağolun iyiki varsınız cansınız sizPisimmmm kuzum.ne konistuk senle tum kk arkandayiz atlaticaz bu sureci
Simdi iyisin dimi seni yalniz birakmaya gelmio dun efe cok huysuzdu gelemedim yalniz degilsinDün kötü oldm hicranım dayanamadım artık. Sağolun iyiki varsınız cansınız siz
İyiyim çok şükür canım sağolsun kızlar içimi rahatlattılar. Evet beni yalnız bıraktınız bende bdv'de buldum kendimi Efe nasıl oldu şimdi iyi mi ?Simdi iyisin dimi seni yalniz birakmaya gelmio dun efe cok huysuzdu gelemedim yalniz degilsin
Kis cevrene.bi bak bakim spyle gozune kestirecegin.biri yok mu bak bu donem iyi gelebilir
Valla 6 7 aydır çok mutlu görünüyolar herkes birbirine yalakaBir insanı aldatarak baslayan iliskiden bi halt olmaz.Bunlar yakında birbirinide aldatır
Eminim sizde mutlu görünüyordunuz bunu ögrenmeden önce.Bu insanlar akıllanmaz ki özellikle 7 ay kısa bi sürec.Aldatan insanın aldatma istegi hep icinde olur bundan cok ama cok zor vazgecerler.İkiside böyleyse zaten.Bide profesyonellerdir simdi bi yaparlar sonsuza kadar kimse ögrenmez.Allah ıslah etsin bunları yazık.Valla 6 7 aydır çok mutlu görünüyolar herkes birbirine yalaka
Bu kızla bana çektirdiklerini çeksin de bidaha öyle bişey yapmaz inşallah aldatılmak kötü hiç kimse haketmez ama bunlar hakediyo inşallah yaşatırlar birbirlerine o acıyı.Eminim sizde mutlu görünüyordunuz bunu ögrenmeden önce.Bu insanlar akıllanmaz ki özellikle 7 ay kısa bi sürec.Aldatan insanın aldatma istegi hep icinde olur bundan cok ama cok zor vazgecerler.İkiside böyleyse zaten.Bide profesyonellerdir simdi bi yaparlar sonsuza kadar kimse ögrenmez.Allah ıslah etsin bunları yazık.
Hakediyorlar gercektenBu kızla bana çektirdiklerini çeksin de bidaha öyle bişey yapmaz inşallah aldatılmak kötü hiç kimse haketmez ama bunlar hakediyo inşallah yaşatırlar birbirlerine o acıyı.
Sabretmekten başka elden bişey gelmiyo maalesef =(Kolay atlatamaazsın.hazmetmen uzun zaman alır belki de hic hazmedemezsin bile . ama eden bulur hic canini sıkma. Sen hayatına başka şekilde yok ver. Kafanı başka şeylerle meşgul et. Hic değilse üzeri ortulsun bu acının.
Sabretmekten başka elden bişey gelmiyo maalesef =(
Haklısn canım öyle yapıyorum zaten artık umrumda değil ne hali varsa görsünCnm sen onların sosyal medyada mutlu oldugna bakma ..Kımı gördun kı sosyal medyada mutsuz aglayan fotograf koyan..:) İlişki baslı basına bı sorunlar halkası zaten..Ne kadar aşk = mutluluk gibi görunse de her ılıskıde ne kıyametler de kopar kendı ılıskılerınden hatırlamaya calıs..Ben su an yalnızken aldıgım huzuru hıcbır ılıskımde almamısımdır..Bak ben sımdı ızlemeyı bıraktım facebook vs merak edıp bakmayacgaım ve o zaman onlar masa sandalye gıbı olmaya baslıyor ve takmamaya baslıyorsun emın ol..Duyum alacagın ınsanları da bı sure hayatından uzak tut ve onun hakkında konusmamaya calıs..Bak nasıl yavas yavas yok olacak..Dene cnm..
nasıl oldun tatlım?........
Eskisi gibi değilim canım içimde açtığı yara ara ara kanasada kabuk bağlamaya başladı sankinasıl oldun tatlım?
biraz daha toparlandınmı?
o napıyor peki?Eskisi gibi değilim canım içimde açtığı yara ara ara kanasada kabuk bağlamaya başladı sanki
Onun hakkında hiç bir bilgim yok hala birlikteler galibao napıyor peki?
görmüyormusun hiç?Onun hakkında hiç bir bilgim yok hala birlikteler galiba
Hayır hiç görmüyorum ayrıldıktan 2 ay sonra yolda karşılaştık o karşı caddedeydi ne ben ona baktım nede o bana. Ayrıl barış 5 senedir hayatımdaydıgörmüyormusun hiç?
bide ne kadar zaman görüşmüştünüz?
beş yılın sonunda böyle olması kötü olmuş.Hayır hiç görmüyorum ayrıldıktan 2 ay sonra yolda karşılaştık o karşı caddedeydi ne ben ona baktım nede o bana. Ayrıl barış 5 senedir hayatımdaydı