• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nasıl atlatıcam aldatılmanın acısını

Simdi iyisin dimi :KK6: seni yalniz birakmaya gelmio :KK4: dun efe cok huysuzdu gelemedim yalniz degilsin

Kis cevrene.bi bak bakim spyle gozune kestirecegin.biri yok mu :KK36: bak bu donem iyi gelebilir
İyiyim çok şükür canım sağolsun kızlar içimi rahatlattılar. Evet beni yalnız bıraktınız bende bdv'de buldum kendimi :KK42: Efe nasıl oldu şimdi iyi mi ?

Varda kimseye ısınamıyorum hicranım biraz kafamı toplamam lazım bunu tam unutamadan başka bi ilişkiye başlarsam daha kötü olurum biliyorum kendiimi

Valla 6 7 aydır çok mutlu görünüyolar herkes birbirine yalaka
Eminim sizde mutlu görünüyordunuz bunu ögrenmeden önce.Bu insanlar akıllanmaz ki özellikle 7 ay kısa bi sürec.Aldatan insanın aldatma istegi hep icinde olur bundan cok ama cok zor vazgecerler.İkiside böyleyse zaten.Bide profesyonellerdir simdi bi yaparlar sonsuza kadar kimse ögrenmez.Allah ıslah etsin bunları yazık.

Eminim sizde mutlu görünüyordunuz bunu ögrenmeden önce.Bu insanlar akıllanmaz ki özellikle 7 ay kısa bi sürec.Aldatan insanın aldatma istegi hep icinde olur bundan cok ama cok zor vazgecerler.İkiside böyleyse zaten.Bide profesyonellerdir simdi bi yaparlar sonsuza kadar kimse ögrenmez.Allah ıslah etsin bunları yazık.
Bu kızla bana çektirdiklerini çeksin de bidaha öyle bişey yapmaz inşallah aldatılmak kötü hiç kimse haketmez ama bunlar hakediyo inşallah yaşatırlar birbirlerine o acıyı.

Kolay atlatamaazsın.hazmetmen uzun zaman alır belki de hic hazmedemezsin bile . ama eden bulur hic canini sıkma. Sen hayatına başka şekilde yok ver. Kafanı başka şeylerle meşgul et. Hic değilse üzeri ortulsun bu acının.

Sabretmekten başka elden bişey gelmiyo maalesef =(

Cnm sen onların sosyal medyada mutlu oldugna bakma ..Kımı gördun kı sosyal medyada mutsuz aglayan fotograf koyan..:) İlişki baslı basına bı sorunlar halkası zaten..Ne kadar aşk = mutluluk gibi görunse de her ılıskıde ne kıyametler de kopar kendı ılıskılerınden hatırlamaya calıs..Ben su an yalnızken aldıgım huzuru hıcbır ılıskımde almamısımdır..Bak ben sımdı ızlemeyı bıraktım facebook vs merak edıp bakmayacgaım ve o zaman onlar masa sandalye gıbı olmaya baslıyor ve takmamaya baslıyorsun emın ol..Duyum alacagın ınsanları da bı sure hayatından uzak tut ve onun hakkında konusmamaya calıs..Bak nasıl yavas yavas yok olacak..Dene cnm..

Cnm sen onların sosyal medyada mutlu oldugna bakma ..Kımı gördun kı sosyal medyada mutsuz aglayan fotograf koyan..:) İlişki baslı basına bı sorunlar halkası zaten..Ne kadar aşk = mutluluk gibi görunse de her ılıskıde ne kıyametler de kopar kendı ılıskılerınden hatırlamaya calıs..Ben su an yalnızken aldıgım huzuru hıcbır ılıskımde almamısımdır..Bak ben sımdı ızlemeyı bıraktım facebook vs merak edıp bakmayacgaım ve o zaman onlar masa sandalye gıbı olmaya baslıyor ve takmamaya baslıyorsun emın ol..Duyum alacagın ınsanları da bı sure hayatından uzak tut ve onun hakkında konusmamaya calıs..Bak nasıl yavas yavas yok olacak..Dene cnm..
Haklısn canım öyle yapıyorum zaten artık umrumda değil ne hali varsa görsün

Hayır hiç görmüyorum ayrıldıktan 2 ay sonra yolda karşılaştık o karşı caddedeydi ne ben ona baktım nede o bana. Ayrıl barış 5 senedir hayatımdaydı
beş yılın sonunda böyle olması kötü olmuş.
büyük hayal kırıklığı.

Back
X