- 26 Şubat 2019
- 33
- 18
- Konu Sahibi beyazhayaller
Konumu bilen bilir lütfen o kadar çok sert çıkmayın. 7 ay evli kaldım şiddet yüzünden ayrıldım. Evime döndüm ailemin yanına. Aradan 1 sene geçti. Sosyal medyada bir gün istek bizim komşu oğlu yıllardır komşu. Kabul ettim derken hikayeme yanıt vermesi ile başladı. Güzel konuşmalar etmeler nereye gitse söylüyor şuraya gittim burdayım haberin olsun diye derken biz sevgili olduk ama kendimi onu çok severken buldum. Herşey iyi giderken yavaş yavaş geçmişini öğrenmeye başladım. Eve çok fazla kadın getirirdi. Bir gün konuşurken bir kadını sordum. Evet sevgilimdi hatta kuzenimdi ve evliydi 1 sene birliktelik yaşadık beni aldattı o yüzden bıraktım dedi. Daha sonradan mahalleden başka bir kadınla ilişkisi olduğunu duydum. Sonrası hep sorgulamaya başladım. Çünkü bu evine girip çıkana bakabilecek türde bir adam dedim. Daha sonra yalanlarını yakaladım ayrıldım. 1 Günlük ayrılıkda başka bir kadınla görüşmüş. Sonradan öğrendim ben bunu barıştıktan sonra öğrendim tamam affettim dedim. Zaten sonrasında yalanların ardı arkası gelmedi. O yaptı ben affettim o yaptı ben affettim. Taki yemek masasına kadar. Aradı akşam yemeğe gidecem kuzenim ve nişanlısı ile tamam dedim. Ama insan sende gel dedim düşünemedim dedi. O gün çok mu doldum bilmiyorum ağzıma gelen herşeyi saydım ve o gece ne eve geldi ne beni aradı. Onun üstüne ayrıldık. 2 gün sonra aradı tekrar barıştık ama adam 360 derece değişmiş. Bir havalar bir havalar. Kuzeni ve nişanlısı ile yemeğe gitti diye adam beni küçük gördü. Her zaman der kuzenimin nişanlısı çok güzel diye. Ve bana en son ben artık eve gelmicem ablamda kalacam eşyaları depoya koyacam taşınacam dedi. Evlenene kadar kalsın dedi birikim yapım dedi bu arada ana baba yok. Peki dedim evlilik ne kadar sürede düşünüyorsun dedim. Belli değil belki 10 sene sonra dedim 32 yaşındasın ne zaman baba olacaksın 45 yaşında bile olanlar var dedi. O gün onu tamamen bitirdim. Artık eve gelmemeye başladı dün baktım geldi valizini aldı gitti. Dayanamadım çok ağladım aradım ve etmediğim ah intizar kalmadı ama gördüm ki adam başkalarının hayatlarını kendi hayatı gibi yaşıyor başkaları yanında kalacak sanıyor. Şimdi annem aradı kamyon geldi taşınıyor dedi.
BEN ONU 7 AY SEVDİM YALAN SÖYLEMEDİM İHANET ETMEDİM TÜM BENLİĞİMLE SEVDİM. ONA ELİMDEN GELEN BÜTÜN İYİLİĞİ YAPTIM AMA O BENİ KUZENİ VE NİŞANLISINA SİLDİ. DEDİĞİ LAF ONLARLA HAYAT VAR SEN HİÇ BİR ŞEYSİN. BEN BUNLARI HAK ETMEDİM ŞİMDİ İSE NASIL TOPARLANACAM.
BEN ONU 7 AY SEVDİM YALAN SÖYLEMEDİM İHANET ETMEDİM TÜM BENLİĞİMLE SEVDİM. ONA ELİMDEN GELEN BÜTÜN İYİLİĞİ YAPTIM AMA O BENİ KUZENİ VE NİŞANLISINA SİLDİ. DEDİĞİ LAF ONLARLA HAYAT VAR SEN HİÇ BİR ŞEYSİN. BEN BUNLARI HAK ETMEDİM ŞİMDİ İSE NASIL TOPARLANACAM.