• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben napcam bu kilolardan beni bi kurtarın yaa

Tip2diyabetli

Guru
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
122
76
298
:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:Yıllardır bu forumda diyet konusunda nerdeyse herşeyi okudum. Başarı hikayeleri diyet yöntemleri herşey... Bi sevgilim var ve 3yıldır onunla birlikte ikimiz o çalıstığı icin geç yemek yiyerek tam 15 kilo alarak 75 kiloya çıktım boyum 1.63 ve şu aralar resmen bunalımdayım o zamanlar 60 kilo olduğum zaman kendimi kilolu görürdüm ama ne ara bu hale geldim bilmiyorum e yani tombiş bi gelin olmak istemiyorum illaki bi düğünüm olcak :KK15: yani tomtom bişi olmak istemiyorum. Yani bence benim her diyeti yapmaya calısmamdan ve bi dönem gizli şeker vardı ilaç kullandım sonra bırak dedi doktorum bıraktım oda metabolizmamı mahvetti o yetmedi bide tiroid problemim var. Resmen terlemiyorum o dereceyim. Soda yogurt limon kürüyle bi 4 kilo verdim 70e indim. Ama sadece bu yani öyle kaldım. Benim durumumda olanlar varsa nolur bi yardım edin yaaa bende bi sorun var cok yemek yemiyorum ama kilo almamın nedeni aksam 9dan sonra bişeyler yemekten oldu. Artık yemiyorum ama bu sorunları olup yardım edecek arkadaslar varsa nolur bana bi yol gösterin

Kıyamam bendede aynı sıkıntı var ooof of eski günlerimi cok arar oldum ama nerde diyet yürüyüş kosu spor hepsi boş mide ameliyatı olcam başka carem yok

Spora gittim o kadar koştum ettim resmen 1 kez bile terlemiyorum baya bildiğiniz hocalarla çalıstım yok yani millet su içinde benim sadece gözlerimin altı ve koltuk altım hafif terledi. Doktora gittim bu konu icin hormonlarıma baktı normal dedi yani ama anlam veremiyorum kendime:KK1:

Back