Ben mi yanlışım yoksa mıknatıs varmışçasına yanlış arkadaşları mı çekiyorum?

kybele35

Hüzün Kovan Kuşu
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
1.364
167
173
Selam kızlar.3 yıldır arkadaşlık yaptığım biri var.Ailesini tanıyorum.Bi sevgilisi var çocuk istanbulda yaşıyor.ama 1 sene evvel arkadaşım onu gayet güzel aldattı barmen bi çocukla.çocuk dediğim 31 yaşında arkadaşım 24.Sevgilisi de 23 yaşında.sevgili süreli beni sıkıştıryodu ne var o barmenle arasında söyle diye.bazen zarf atıyodu pot kırdırıyodu bu sefer kızla tartışıyodu sonra arkadaşım gelip bana patlıyodu.özel üniv.de yarı burslu okuduğundan aylık yatırıyo parayı.o ara onu yemiş.2000 tl ye yakın bi paraydı.web we grafik işiyle uğraşıyorum.iş paslıyım sana dedim.o da yapabiliyodu.ok dedi.ilk başlarda yapıyodu.sonra sıkılıyorum ben dedi.bıraktı.sen borç ver dedi.ben de veremem dedim.yok dedim...sonra bu psikolojim bozuk ayağına yok işte öldürücem kendimi falan demeye başladı.bu arada barmen olan adam bizim kız ailesiyle yaşıyor gece kalamıyor diye 3-4 tane sevgili yapmış.bu mesajları görmüş telefonda kızların aşkımlı maşkımlı.annesi aradı nesi var kızımın diye ben de dayanamadım.Okul taksitlerini yemiş dedim.ama sakın benim söylediğimi söyleme dedim.huyunu biliyorum çünkü.bu arada sigara içmiyor diye biliyor ailesi ama haftada 3 pk sigara içtiği için harçlığı yetmiyo ama ailesine söylemeye korkuyor.tedavi gördü bi süre ilaç falan kullandı.1 ayıl geçti aradan bu arada bakire değil ve sevgilisi onu bakire biliyor.ailesiyle tanıştırdı, keza kendi de tanıştı.annesinin kredi kartını kullanıyo ama annesi de asgari ücretle çalışıyor.2500 tl limiti full doldurmuş arkadaşım ve çalışmıyor ödemek için birşey yapmıyor...yalan söylüyo bi de annesine kadın ona neden çalışmıyosun sen diye sorduğunda kybele35 iş vermiyo diyomuş.altınları vardı annesinin onları satmış yemiş...annesinin haberi yok...bana kzııp sanki aramızda efendi-köle ilişkisi varmışçasına horluyo.mesela kaç yıl oldu sevgilin seni oyalıyo almıycak falan demeler...Çok çirkinsin hiçbirşey yakışmıyo demeler...ayıp yani.ben de görüşmüyorum epeycedir.2 ay olmuştur.ama çok yakınız 2 sokak var aramızda.bu arada ailemden ayrı yaşıyorum.ailem evlat ayırdığı için hatta 95 doğumlu erkek kardeşimden dayak yediğimde dahi ses çıkarmadıkları için ayrıldım evden iş için ayrıldım biliyolar...Annesi sürekli evine dön diyip duruyo bana.sanki kiramı onlar ödüyolar.telefonda konuştuk annesiyle az evvel kadınlar gününü kutladım.gelmiyosun gitmiyosun diyince.kzıın kredi kartı borcu yüzünden bana kötü davranıyo.sinirini nerden çıkarcanı bilemiyo dedim.öyle deyince ciddi misin dedi.evet dedim.limitini sıfırlamış kartın dedim.bankayı aramış 200 tl dönem borcu var demiş banka ama toplam borcu teyp kaydı olduğundan söylememiş....iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum...ama söylemesem bi süre sonra maaşına el koncaktı.Kötü bi insanmıyım sizce ben?

Son düzenleme:
Kötü olan sen değilsin,arkadaşın.
Ama sen de sanki ona karşı hırslanmışsın,o yüzden söylemişsin gibi geldi bana.
Ki haklısın da sonuna kadar.
Sen daha fazla karışma bence onun bu konularına.
Hayatından da çıkar o arkadaşını. Hatta arkadaş bile diyemiyorum böyle arkadaşlık olmaz.
Yakında senin hayatına da müdahalelerde bulunur.
Düştüğü çukurlara seni de çekmeye çalışır.
Çıkaramam dersen de mesafeli ol.Çok birşey kaybetmezsin emin ol.

Daha yeni yeni öğrendim nasıl mesafe koyacağımı desem yeridir... Sürekli yalanlar söylemesinden ve söyletmesinden sıkıldım...ve onla görüşmeyelidir abartmıyorum çok daha mutluyum... Sürekli aşağılayıp kötülüyor.ailemden ayrı yaşadığım için ve iş için ayrılıyorum dediğim için kötü kız benim ama o ailesi ve ve herkese yalan söylese de iyi kız o.Dayanamadım artık.

Burnu kaf dağında o arkadaşının(!).
Sen en iyisini yapıyorsun.
Böyle bir insan kendini kötü hissettirir. Başka bir işe yaramaz.
Mesafeni koymaya,korumaya devam et sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…