Ben aslında evlilere tavsiye verme amacında değilim. Çevremde yaşıtlarımı görüyorum sevgilisi küfredince erkektir yapar diyen, tokat atılınca bi kerecik oldu canım diyen. İnanın o kadar çok ki kızlar çok küçük yaşdan itibaren bunları normalleştirmeye başlamışlar üzülüyorum gördükçe. Burayı okuyan genç kızlar mutlaka vardır. Onların kafasında hafif de olsa bi ışık yakabilmek için yazdım. Ayrıca kadın kadının kurdudur derler ne kadar doğruymuş. Sanki hakaretler yazmışım gibi hemen eleştirmişsiniz.
Çok şükür iyi bi ailede yetişmiş saygının sevgiden de önemli olduğunu bilen birisi var hayatımda. Bol keseden atmıyorum, yine de diyorum hayat bu ama en azından gözüm açık.sen doğru düşünüyorsun,nişanlanıp evleceksin mutluluklar diliyorum.
kimse kötü olmak için evlenmiyor ne umutlarla evleniyor fakat bazen herşey yolunda gitmiyor.
buraya derdini yazanlara bizde onun adına yorumlar yapıyoruz burası sanal ama yinede onun iyiligiiçin paylaşımlar yapıyoruz .burda olduğu gibi reeelde de herkes kendiseçimini kendi hayatını yaşıyor.
başonıyor yada devam ediyor kendi seçimi
seçim kendine ait olunca kimseninde bir şey demeye hakkı olmuyor.
herkes mutlu olsun ne güzel herkes önce kendini düşünsün ama olmuyor araya aile çocuk başka şeyler girince kararlarda farklı oluyor.
sizde evlenip neyin ne olduğunu görüceksiniz şuan ki düşünceleriniz sabit kalıyor sa ne güzel ama değişiyor herşey bunuda bilin
Size değil üstteki yorumlaaydı söylediğim yanlış anladınızsen doğru düşünüyorsun,nişanlanıp evleceksin mutluluklar diliyorum.
kimse kötü olmak için evlenmiyor ne umutlarla evleniyor fakat bazen herşey yolunda gitmiyor.
buraya derdini yazanlara bizde onun adına yorumlar yapıyoruz burası sanal ama yinede onun iyiligiiçin paylaşımlar yapıyoruz .burda olduğu gibi reeelde de herkes kendiseçimini kendi hayatını yaşıyor.
başonıyor yada devam ediyor kendi seçimi
seçim kendine ait olunca kimseninde bir şey demeye hakkı olmuyor.
herkes mutlu olsun ne güzel herkes önce kendini düşünsün ama olmuyor araya aile çocuk başka şeyler girince kararlarda farklı oluyor.
sizde evlenip neyin ne olduğunu görüceksiniz şuan ki düşünceleriniz sabit kalıyor sa ne güzel ama değişiyor herşey bunuda bilin
Sürekli forumda değilim o yüzden yeri yanlış olabilir ama beğeni alma amacım kesinlikle yok. Burayı yaşıtlarım ve daha küçüklerin de takip ettiğini bildiğim için yazdım. Belki bir kişi görür de güç bulur diyeBana göre beğeni almak için açılmış,bilgic bir konu,Kurtmuyum falan onu bilemem tabi.Yeri de BDV değil ayrıca.
Çok şükür iyi bi ailede yetişmiş saygının sevgiden de önemli olduğunu bilen birisi var hayatımda. Bol keseden atmıyorum, yine de diyorum hayat bu ama en azından gözüm açık.
Size değil üstteki yorumlaaydı söylediğim yanlış anladınız
Eczacı mısınızSana bu konuda kesinlikle katılıyorum. Herkes istediği yorumu yapar fikrini söyler bunun için illa evlenmiş olman gerekmiyor. Birşeyler yaşaman gerekmez. O zaman konularıda yaşıyorsak yazalım öyle mi aldatılan kadınların konusuna aldatılan kadınlar yazsın, dayak yiyenlerin konusuna dayak yiyenler bu mu yani? Kız fikrini söylemiş yaşamdan yorum yapmayın neden yapmasın?
Evet artık insanlar gözünü açtı (çoğunlukla) artık herşey gelişti. Kimse kendini ezdirmiyor ve çok güzel yapıyor. Eskiden kadınlar dayak yese bile susuyordu artık geneli böyle değil. Bende çok sinirleniyorum burada etrafımda zayıf kadınlar görünce. Bak eczanemizde bir abla var eşini boşamış 2 kızı var hiç bişeyleri yokmuş. Para biriktirmiş gizli gizli 2 çekyat, bir tüp bir kaç battaniye ile çıkmış boşanmış. Şimdi herşeyi var.
Okumamış ilkokul mezunu. Ama çok güçlü. Kızını kursalara yönlendirdim ben, şimdi çok güzel bir yerde çalışıyor. Diğeri okuyor. O kadına ayranım ben. Kadın dediğin güçlü olacak. 45 yaşından sonra kadın kendine gelmiş. Keşke her kadın böyle güçlü olsa.
Katılıyorum erkekler kadın olmadan ne kadar şeyin altından kalkabilir ki. Bazı erkekler var gıptayla bakıyorum yemeği ev işini herşeyi bilen titiz düzenli adamlar ama çoğu böyle değil. Babam ev almamak için direnirken bile annem ikna etmiş, babam araba için kredi çekmekten korkarken annem cesaretlendirmiş ve evimiz arabamız var şükür yoksa 3 çocukla zor yaparlardı bunları ileri yaşlarda. Yani erkekler bize muhtaç aslında maddi manevi.Söylediğin herşeye kesinlikle katılıyorum. Ben bu sitede bunları söylemekten bıktım. Ben sen bu kadar mı değersizsin cümlesini yazmaktan sıkıldım. İnsanlar gözünü açtı artık, annemin patronunun kayınvalidesini eşi aldatıyormuş, kadın artık boşanmak üzere. Bütün delilleri toplamış vs. tazminat istiyormuş yüklü miktarda. Eşi ona demiş ki sana bu akılları kim verdi, gelinin mi söyledi, kadınlar kulübünden mi öğrendin. :) İnsanlar bilinçli artık. Ama bazıları toplum baskısından, ya da güçlü hissetmediği için yapamıyor malesef. Oysa güçsüz olması gerek kişi diğer taraf kadınsız onlar bir hiç. Sende evliliğinde umarım mutlu olursun.