- 2 Mayıs 2012
- 527
- 316
Haklısınız ama keşke böyle olmasa.Anlamayana burada destan yazsan anlamaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız ama keşke böyle olmasa.Anlamayana burada destan yazsan anlamaz
yok be canım burda cok gördük asıp kesip kadın calısıyo mevki sahibi ama kocasınıa kaynanasına hizmet ediyoSelam arkadaşlar ben uzun süredir bu topiği okuyan birisiyim. Bekarım ama nişanlanmama az kaldı. Belki bekara karı boşamak kolay diyeceksiniz ama ben kadınların ne kadar ezildiğini hor görüldüğünü burda okuduklarımla çok daha fazla anladım.
Eskiden aile yapısı daha iyiydi boşanmalar arttı diyorlar. Eskiden kadınlar mecburdu dayağa küfüre kaynana cadılığına herşeye katlanmak zorundaydı. Bunun neresi iyi. Toplumumuzda boşanan kadına yapılan bu baskı çok sinirimi bozuyor. Ama daha çok sinirimi bozan işi ekonomik özgürlüğü varken boşanmayıp o cinnet hayatını sürdüren kadınlar. Lütfen yapmayın siz değerlisiniz. Laf olur diye katlanmayın, maaş kartlarınızı erkeklerin eline vermeyin. Gezin dolaşın kuaföre gidin kendinizi değerli hissettirecek şeyler yapın. Kızlar hemen evleniyor ilk bulduğuyla. Önce tanıyın ne olur. Olmadığı zaman da Kangrenli kolu kesip atmayı bilin.Allah kimsenin başına vermesin ama olur da başınıza gelirse kadın olduğunuzu, değerli olduğunuzu, boşanmanın ölüm olmadığını bilin. Bu hayata bir defa geldik, canınızın kıymetini bilin biz değerliyiz. Doğurgan olan biziz, dünyaya yeni bir canlı getirecek kadar yetenekli ve güçlü olan biziz.
Hiçbir kadın kendini mağdur etmesin, herkes önce ben diyebilsin. Bunları neden yazdım, çevremde ilk kuzenimle gördüğüm kadınların yediği dayaklar mağdurluklar hakkında susması gerektiği gibi hasta bir düşünceyi kızların beynine işleyen toplum yüzünden.
İnşallah zamanı geldiğinde onları da yazarım.hariçten gazel okumak çok güzel, siz de gelsenize.
Aynen katiliyorum.Evlilik hayatında da bu düşüncelerinin devamını dileriz.
Ama daha yolun başındayken, daha bu kadar tecrübesizken, daha hiç bir şey yaşamamış başınıza daha hiç bir şey gelmemişken tavsiye vermeyin allah aşkına yaw.