• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi yanlış anladım, art niyet mi aradim

yildizzli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
463
565
53
Kızlar bir akrabamız var erkek, anne tarafindan daha doğrusu hiç gormedigim ama uzaktan akraba olup sosyal medya hesaplarımda benim ve abimin kız kardeşimin falan da listesinde ama pek tanımıyoruz dınının dınısı gibi. Annem bilir ama pek biz denk gelemedik, hepinizin vardir boyle akrabalari, Neyse başka bir şehirde falan zaten. Bu arada bekar eşinden ayrılmış, çocukları falan da var ilk başlarda sosyal medyadan yazmaya başladı işte akrabayiz uzak da olsa ama ne acı ki birbirimizi tanımıyoruz gayet iyimser şeyler yazsa da ben kendi kendime sorguladim neden abimle de bu sekilde konusmuyor abimin yaşadığı şehre gittiğinde ki gidiyormuş da baglari kuvvetlendirmek isteyen gayet de tanışabilir diye, bir ben değilim ki onunla bu durumda olan, Son zamanlarda bana çeşitli bahanelerle sorular sormaya başladı sorular yaptığım isle alakalı mesleki sorular, numaramı istedi uzun mesele telefondan anlatayım falan filan yardımcı olmak maksatlı verdim zaten aklımdan bir sey de gecirmedim. Neyse aksam aradi konustuk kucucuk bir mevzu icin 45 dk falan uzatti da uzattı hadi olabilir ama dikkatimi çeken şey bana ismimle hitap edebilecekken yıldızli HANIMM diyerek Hitap etti konuşma boyunca bu da tuhaf geldi. Sonra whatsaptan günlük olarak günaydın nbr falan yazmaya basladi. Ben nezaketen hep cevap verdim ama uzatmadım kolay gelsin diyerek yazismayi durduruyordum. En son bu istanbula iki günlüğüne iş icin gelecegini ve müsaitsem bi kahvemi içeceğini söyledi ben bu mesaja cevap vermedim, söyle bir durum var evimiz çalıştığım yere uzak diye ben işe yakın ev tuttum gidiş geliş kolaylığı zamandan tasarruf vs acısından ama annem de istanbulda asıl annemle diyaloğu var neden annemi ziyaret etmiyor da bana öyle dedi diye soru işaretleri oluştu. Ben ona evimde kahve ikram edecek değilim, anneme gitmemişken gidip bir yerlerde bir şeyler içmek işi biraz özele götürmüyor mu? annemi ziyaret etse kahvesini de icer tanışmış da oluruz Öncesinde de annemin numarasını istedi numarasi kaybolmus falan diye ablacimi bayadir aramadım bir arıyım falan dedi ama annemi hep bana sormaya devam etti ablam napiyor iyi mi falan. Biraz tutarsiz geldi bu yaptıkları, kahve mevzusunda da bana dese ki yildizli ben geldigimde ablama (anneme abla der) ugrucam seni de gorursem iyi olur hem akrabayiz tanismis oluruz hem bi kahvenizi icerim, böyle bir yaklaşımda bulunsa daha doğru olabilirdi diye düşünüyorum. Neyse ben bunun kahve mesajına cevap vermedim diye sürekli bir şeyler yazmış, yanlis bir şey mi söyledim? Neden cevap vermiyorsun bir kahveyi çok mu görüyorsun vs. Bana gore, Hem paniklemiş hem tedirgin hem de normal davranmaya calistigina işaret bu yazdiklari, Ben de cevap yazdım, müsait değildim, tabi ki başımın üstünde yerin var dedim. Sonra bana dedi ki, ben orda olsaydim sen bana kahve içelim deseydin ben boğazı ayaklarına sererdim, inşallah geldiğimde vakit kalır da boğazı ayaklarına sererim!!? Bu sözler beni rahatsız etti, biraz kur yapıyor gibi hissetmemi sağladı ve bu konuşma hiç doğru degil dedim. Aman efendim ben ne anlamışım kim kime boğazı ayaklarına serermiş ben acaba bu olaya hangi pencereden bakmışım çok üzülmüş vs edebiyat parçalamış, Ben hiç cevap vermedim birkaç gün arayla yazdı nasılsın merak ettim iyi misin vs. Bir de annem geldiğinde whatsapina yegenimin fotolarını göndermişler diye bakmıştım bir de ne göreyim anneme zarf atmış. Ablammm nasılsın her şey yolunda mi annem de iyiyim yavrum hayirdir sen nasilsin (annemin hayirdir demesinin sebebi de biraz durduk yere nerden esti pek yazmayan biri neden hani bi sikinti var mi anlaminda) bu aralar kötü hissediyorum ölcem mi ne herkesle iletişime geçiyorum falan demiş. Maksati ben anneme bir sey söyledim mi söylemedim mi?
Şimdi yine yazmış ben acaba kendim art niyet mi yaptım yoksa bu bana öyle hissettirmeye mi çalışıyor bu arada ben kimseye bir şey yansitmadim simdi cevap yazsam olmayacak yazmasam olmayacak ne yapmam lazım. Ben yanlis anlamışım demek de işime gelmiyor sizce ne yapmalıyım.
Canımı sıkan şey şu neyse ne onu net söylesen net cevap alırsın zaten ama akraba olayını alet edip saf ayağına yatıp da bir şeyler yapmaya çalışması canımı sıktı tavrı hoş değil saçma sapan bir şey oldu biraz zarf atmak isik gorursem olursa olur olmazsa safa yatarim ki bence yaptigi da bu ben boyle düşünüp hareket ettim ama yine de acaba ben mi abarttım ve büyüttüm art niyetle mi baktım olaya? Görüşleriniz?

Son düzenleme:
Erkek birey mi bu kişi yahu öyle bi yazmışsınız ki.Öyleyse anladığınız gibidir konu niyetini açık ederse olmaz der geçersiniz abartcak bi durum yok.Kahve içebilirsiniz yani konuşmuşsunuz o kadar kahve de içilebilir tanıdık neticede

Evt işte ben buna cevap yazarsam sen yanlış anladın a getirecek mevzuyu ve bu da sen art niyetlisin kendi kendine gelin güvey oldun anlamına geliyor. Bunu kabullenmek istemiyorum.

Art niyetli davranmamışsın adam resmen sana askıntı olmuş hoşlanmadıysan konuşma uzak dur olsun bitsin.

İlgilenmiş işte seninle besbelli.
Sen de karşılık vermeyi düşünmiyorsun sanırım.

Açıkça konuşmuyorsa da
Koy whatsapp duruma bi buket çiçek.
Altına da yaz "çok teşekkürler canım balım böceem sevdiceem" anlar o anlayacağını

Ben böyle durumlarda hiç uzatmıyorum, bazen mesajlara cevap vermiyorum, hoşlanmadığım yorum yapılırsa direk siliyorum çok fazla samimi davranmışsınız, benim burada yapacağın direk silerdim... NOKTA

geldiği gün annenize gidin ona da "annemdeyim gelsene ablanı da görmüş olursun" deyin madem.

böyle ucuz numaralarla kimi kandırıyor bu ya,baya baya kur yapmış sonra bi anda r yapmış manyak mı ne?

Erkek birey mi bu kişi yahu öyle bi yazmışsınız ki.Öyleyse anladığınız gibidir konu niyetini açık ederse olmaz der geçersiniz abartcak bi durum yok.Kahve içebilirsiniz yani konuşmuşsunuz o kadar kahve de içilebilir tanıdık neticede
Niyetini söylemiyor ama yoruma açık şeyler yapiyor.

Bu yazan arkadaş erkek mi?
Kadınsada zannettim ki ailehe sokulmaya çalışıyor , sanırım bu art niyetse bende art niyetli olarak düşünürdüm :)
Siz bekarsanız , yazan akraba erkekse belliki sizinle ilgileniyor ;)

E sizi görmemis etmemis niyetini nasıl açık etsin?Bi kahve iceceksiniz muhabbet gelişecek siz de vereceksiniz cevabınızı ona göre iste.Cok kompleks bakmayın olaya gayet basit her şey :)

Erkek olduğunu belirtmemişsiniz. Adam sizden hoşlanıyor ve yürüyor. Ben olsam her yerden engellerdim. Hiç sevmem böyle şeyleri.

geldiği gün annenize gidin ona da "annemdeyim gelsene ablanı da görmüş olursun" deyin madem.

böyle ucuz numaralarla kimi kandırıyor bu ya,baya baya kur yapmış sonra bi anda r yapmış manyak mı ne?

Gelecem dediği gün geçti gelmiş gitmiştir. Anneme uğrayan olmadı:)) bama yazıyor nasılsın ik mık cevap versem işi yanlış anladına getirecek vermesem napmaya çalışıyo bilmiyorum ki gayet net oldum halbuki bu konuşma hiç doğru degil diyerek. Sonrasında hiç cevap vermedim.

Gelecem dediği gün geçti gelmiş gitmiştir. Anneme uğrayan olmadı:)) bama yazıyor nasılsın ik mık cevap versem işi yanlış anladına getirecek vermesem napmaya çalışıyo bilmiyorum ki gayet net oldum halbuki bu konuşma hiç doğru degil diyerek. Sonrasında hiç cevap vermedim.

Back