Ben mi sorun yaratıyorum bilmiyorum

aderef

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2022
20
13
23
Merhaba hanımlar öncelikle daha çok gencim çocukluk aşkımla sevgiliyim 7 senedir 3 senedir düzenli giden bi cinsel hayatımız var en başından beri ikimizde buna çok istekli ve çok arzuluyduk. Herşey mükemmel gidiyordu olmayan zamandan zaman yaratıp vakit ayırıyorduk birbirimize her şekilde. Son 6 7 aydır hafttada bir kez ayda toplam 4 kez bunun için zaman ayırıyoruz birbirimize benim o onun ben bu tutumunu bildiğim için ben bunu biraz problem haline getirdim. Problem hali derken açmak gerekirse kendimi bende geri çektim çünkü söylediğim zaman Red edilmek daha can yakıcı olabiliyor. O yüzden red edilmek yerine sunmamayı tercih ediyorum diyelim Yani açıkçası buna çok düşkün bi insanlar ne yorgunluk dinler ne başka birşey. İşleri yoğun evet zaten anlayış gösteriyorum ama 15 senelik evli insanlar gibi ayda 4 kez moralimi bozmaya başladı. Kimi zaman kendimde bi kusur arar oldum acaba benden mi soğudu acaba şöyle mi böylemi diye. Kendimi biraz da olsa rahatlatmak içimi dökmek için yazdım. Kendimi zihnen ve beynen rahatlatmak için ne yapsam yada fikirleriniz nelerdir.

Verme ama gizemini de koru her zaman. Senin ev haline, her haline şahit olmasın bence. Ben buna dikkat ediyorum hep. Her daim güzel gözükmeye çalışıyorum. Erkekler çözülmedigi kadından soguyorlar sanki cinsel olarak

Zaten bende kendime her zaman çok fazla dikkat ederim giyinişime kuşamıma kokuma saçlarıma ondan yana sorunumuz yok sadece eskiye göre farklı çoğu şey sarılışı dokunuşu bakışı sevişi hala aynı ama bilirsin kadınlarda biraz uzaklaşma olunca kurma başlıyor

Aynı evde mi yaşıyorsunuz? Tam anlamadım. Red edildiniz mi daha önce??
Yok hayır aynı evde yaşamıyoruz. Ama çok yakın oturuyoruz. Evet bi gün ilişki yaşadıktan sonra devam etmesini istediğimde işte şuraya gidelim buraya gidelim gibi vs bi cevap almıştım ve aşırı zoruma gitmişti

Aynı gün ard arda hali kalmamş olabilir kendine güvenememil olabilir veya doymuş olabilir.. çok normal çok insani bunu sizi arzulamasıyla alakası yok. Bu buluşmaları haftada 2 3 yapmayı teklif ettnz mi hiç?

Aynı gün ard arda hali kalmamş olabilir kendine güvenememil olabilir veya doymuş olabilir.. çok normal çok insani bunu sizi arzulamasıyla alakası yok. Bu buluşmaları haftada 2 3 yapmayı teklif ettnz mi hiç?
Açıkçası etmedim. Etmedim derken belli ediyorum sen yorgun olmadığın zamanlarda ben bak hani hep müsaitim diyorum yemeğe falan gidiyorum onlara oda bize geliyor zaten ama sanırım özel duruma ayıracak vaktimiz azaldı

Ortam olduğu halde sadece haftada 1 le sınırlı tutuyorsa bilerek isteyerek sıkıntı. Ben eşimle 9 yıl flörtten sonra evlendm 9 yıldır da evliyiz. Yorgunluk falan bahane sadece bazı erkeklere. Libido başka bir şey. Libidosu yüksek erkek yorgunluktan ölse ister. Bence denemeden bilemezsiniz. Ya teklif edin ya direk başlatın, tepkisine göre düşünün bunları tavsiyem.

Fikirleriniz için teşekkür ederim umarım libidosu ilk libidosu gibidir gerçekten yorgundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…