Merhaba hanımlar öncelikle daha çok gencim çocukluk aşkımla sevgiliyim 7 senedir 3 senedir düzenli giden bi cinsel hayatımız var en başından beri ikimizde buna çok istekli ve çok arzuluyduk. Herşey mükemmel gidiyordu olmayan zamandan zaman yaratıp vakit ayırıyorduk birbirimize her şekilde. Son 6 7 aydır hafttada bir kez ayda toplam 4 kez bunun için zaman ayırıyoruz birbirimize benim o onun ben bu tutumunu bildiğim için ben bunu biraz problem haline getirdim. Problem hali derken açmak gerekirse kendimi bende geri çektim çünkü söylediğim zaman Red edilmek daha can yakıcı olabiliyor. O yüzden red edilmek yerine sunmamayı tercih ediyorum diyelim Yani açıkçası buna çok düşkün bi insanlar ne yorgunluk dinler ne başka birşey. İşleri yoğun evet zaten anlayış gösteriyorum ama 15 senelik evli insanlar gibi ayda 4 kez moralimi bozmaya başladı. Kimi zaman kendimde bi kusur arar oldum acaba benden mi soğudu acaba şöyle mi böylemi diye. Kendimi biraz da olsa rahatlatmak içimi dökmek için yazdım. Kendimi zihnen ve beynen rahatlatmak için ne yapsam yada fikirleriniz nelerdir.