Ben mi mükemmel aski ariyorum? Sorun bende mi? Bir fikir verin...

iliski yasamak derken neyi kast ediyorsun? sevgili olmayi mi? benim cok güzel bir meslegim olacak, cok caliskanim ama egitimim cok uzun. Bitmesini beklersem daha cok beklerim evlenmeyi.. ve ben yalniz yasamak istemiyorum. Ilerde belki cocugum bile olmaz, hayata erken baslamak gerek diye dusunuyorum. Ûstelik yurtdisinda oldugum icin dar bakan insanlara mecburum bi yönden, cünkü benim karsima onlar olmazsa hic aday cikmayacak ve hayat yalniz cekilmiyor..

Evet, iliski yasamak ile sevgili olmayi kast ediyorum. Cünkü karsindakini çok iyi taniman gerek diye düsünüyorum. Bende yurt disinda yasiyorum ve sen kendini hayatini yasadiginda, kendini derslere verdiginde zaten hiç kimseye firstat vermezsen arkanda konusmasini.

Ki konussalar ne olacak. Artik bu devirde herkezin kizi hemen hemen bir sevgilisi oluyor. Sonuçta hayat senin, ilerde bir ile evleneceksen, sen o kisiyi "çekecesin", etrafindaki insanlar degil.

Niye sen böyle negatif hislere kapildinki? Simdi evlenmiyorsun diye ömür boyu yalniz kalacaksin diye bir kaide yok. Önemli olan hayata, yada evlilige erken baslamak degil. Önemli olan hayatta dogru kararlar almak, dogru kisi ile evlenmek. Sen etraftaki insanlara bakma. Evliligi ile hava atan insanlarin asil hayatlari nasil hiç bilemezsin canim. Kim bilir çok mutsuzlar onuda bilemezsin.

Benim tek bildigim, eger okul döneminde evlenirsen, sen büyük ihtimalle okulunu birakirsin diye düsünüyorum ve bu çok yazik oluyor. Kendi ellerin ile özgürlügüne veda etmis olursun. Ayrica hangi bölüm okuyorsun ve ne kadar sürecek egitimin?

Bence gidip görüşün, ama bunu bir ümit vermek amacıyla değil de daha iyi tanımak adına. Belki daha iyi tanıyınca bir şeyler hissedersiniz. Ama içinize sinmiyorsa zorlamayın, aşksız evlilikler çok zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…