- Konu Sahibi love_dilek
Evet, yurtdisinda tabular daha büyük fakat bunlari asman biraz senin elinde. Sen kendini öncelik verirsen bir sekilde bu tabulari asarsin.
Ilk basta okuluna çok önem vermen gerekiyor. Diplomani al, kendi isini bul, özgür ol.
Sadece tek gayen evlilik olmasin. Kendini gelistir. Eger su an özgürlügün yoksa, bunu sadece kendini gelistirerek, o diplomani alarak, söke söke alirsin.
Ayrica 23 yasinda gerçekten çok erken evlenmek için. Bak istersen iliski yasaybilirsin, fakat evlilik çoçuk oyuncagi degil. Sirf herkes evleniyor diyor, o beyaz gelinlik giymek güzel geliyor diye evlenme. Yoksa ilerde daha çok pisman olursun. O dügün sadece bir günlük, fakat esin ömür boyuluk.
Ve hayir ben iliski yasayamam deme. Birçok kizinin (ne yazikki) gizlice yaptigini biliyorum, sonuçta olagan birsey. Bunu sende deneyebilirsin (hoslandigin bir erkekten). Baskalar ile tanismak için sosyal etkinliklere katilabilirsin.
Ama dedigim gibi, kendine önceligini ver. Öyle dar bakan insanlardan, o ortamdan kurtulmaya bak canim. Gerisi çorap sökügü gibi gelir.
iliski yasamak derken neyi kast ediyorsun? sevgili olmayi mi? benim cok güzel bir meslegim olacak, cok caliskanim ama egitimim cok uzun. Bitmesini beklersem daha cok beklerim evlenmeyi.. ve ben yalniz yasamak istemiyorum. Ilerde belki cocugum bile olmaz, hayata erken baslamak gerek diye dusunuyorum. Ûstelik yurtdisinda oldugum icin dar bakan insanlara mecburum bi yönden, cünkü benim karsima onlar olmazsa hic aday cikmayacak ve hayat yalniz cekilmiyor..