Ben mi mükemmel aski ariyorum? Sorun bende mi? Bir fikir verin...

love_dilek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
110
0
Selam kizlar.

Ben yurtdisinda yasiyorum ve yasadigim yer itibari ile karsima fazla aday cikmiyor, türk yok fazla buralarda.. ve benden hoslanan bir erkek var. Egitimi güzel, isi güzel, düzgün biri vs ama ben onu henüz fazla tanimiyorum. Bir iki kez görüstük baska arkadaslar ile iki-üc laf ettik ama ben heyecanlanmadim ve ordan kacip gidesim geldi. Sonra da 3-4 ay mesaj falan atmadim ona, o da atmadi ilgi görmeyince. Sonradan ben ailemin israri üstüne bi isik yaktim, yakinda görüsecez..

Aslinda cirkin degil, annem ve teyzem yakisikli diyor fotografini gösterince ama boyu kisa biraz 1.75 civari (ben 170) ve tipim degil gibi .. cok begenmiyorum yani. Ya da ben hata ariyorum bilmiyorum. Annem sans ver O'na, git görüs diyor ama bilmiyorum, icime sinmedi sevmeye calisiyorum... ne yapmaliyim? Hic ciddi bi iliskim olmadi, onun icin ne hissetmem gerekiyor bilmiyorum ben de... zor bir bölümdeyim üstelik ve 22 yasindayim, o ise 27.. o'nunla evlenmezsem türkiyeden görücü usulu evlencem, belki daha yakisikli olacak bilemiyorum ama anlasip anlasmayacagim belli degil. Bir de buraya gelip düzen kurmasi, is bulmasi vs. ohoo bir sürü dert. Bu adam zaten burda, öyle bi sorun yok... Kafamda bir cok soru.. isin icinden cikamadim

Dogru adam mi nerden bileyim? Sorun bende mi, ben mi mükemmel aski ariyorum? Beyaz atli prensi mi bekliyorum? O'nu sevebilir miyim taniyinca? Cok kararsiz kaliyorum.. heyecan hissetmiyorum... bana bi fikir verin ne olur...:44:

nasil olsa bir gün evlencem.. sevgililik dönemi, nisan, dügün derken 24ü bulur yine..

o durumlar hiç belli olmaz şekerim hemen evlenenlerde var 8 sene sürende var biliyorum çünkü amcamın kızının 8 sene sürdü dayımın kızı pat diye evlendi hemen o yüzden böle şeyleri kafana takma evli bir bayan olrak sölüyorum sana sakın evlenmek için evlenme ilk karsındakinden emin olda hayatını mafedersin yanlıs kişi olursa karsındaki

ailem 8 sene sürmesine izin vermez zaten.. ya sonu olsun ya birak derler.. nasil emin olabilirim ki bu adamdan? karsima cikan yok zaten buralarda..

Neden acele ediyorsunuz anlamadim:44: boswer ustune duscek bisey yok zamana birak

ailem 8 sene sürmesine izin vermez zaten.. ya sonu olsun ya birak derler.. nasil emin olabilirim ki bu adamdan? karsima cikan yok zaten buralarda..

bir görüş tanımaya calıs ama için kesinlikle ısınmıyorsa kimseyle evlenme aileninde sana bu kadar baskı yapıp seni etkilemesine izin verme tatlım benim yoksa bosuna kendi hayatını bitirirsin oku bak burda bir sürü insan evliliğinden neler cektiklerini anlatıyorlar bunlar gercek ve cok acı şeyler şekerim bende evliliğimde cektim şükür ama kocadan değil hayatın getirdikleri şeyler sadece gözlemle onu insan zaten hemen kendini belli etmez sadece onu tanıdıgından emin oldunda düşünmeye başla hayat aceleye gelmez bu konuda

Neden acele ediyorsunuz anlamadim:44: boswer ustune duscek bisey yok zamana birak

acele ediyorum cünkü bu yastan sonra evlenmeyecem de ne yapcam? cevrem sevgilim oldugunu ögrenirse, görücü usulu de evlenemem.. ee zaten türklerin az oldugu bölgede yasiyorum.. nerden bulacam sonra aday??

acele ediyorum cünkü bu yastan sonra evlenmeyecem de ne yapcam? cevrem sevgilim oldugunu ögrenirse, görücü usulu de evlenemem.. ee zaten türklerin az oldugu bölgede yasiyorum.. nerden bulacam sonra aday??

hayat senin tatlım ben benim için doru olanı söledim sana zaten ama hayatına sen yön verebilirsin anca

hayat senin tatlım ben benim için doru olanı söledim sana zaten ama hayatına sen yön verebilirsin anca

hani turkiyede yasasam neyse, bir umut olurdu ilerde karsima sevdigim cikar diye.. ama ben burda yasarken cok zor.. benim tanidiklarim hep görucu usulu evlendi , ya da evlenmediler..

hani turkiyede yasasam neyse, bir umut olurdu ilerde karsima sevdigim cikar diye.. ama ben burda yasarken cok zor.. benim tanidiklarim hep görucu usulu evlendi , ya da evlenmediler..

bence bir tanış, konuş bir yerinden yakalayıp belki seversin. Zaten o senin kaderinde yazılıysa olur, yok değilse birşey yapılamaz ozzaman.

Kısmetse gelir Hintten Yemenden kısmet değilse ne gelir elden.

bence bir tanış, konuş bir yerinden yakalayıp belki seversin. Zaten o senin kaderinde yazılıysa olur, yok değilse birşey yapılamaz ozzaman.

Kısmetse gelir Hintten Yemenden kısmet değilse ne gelir elden.

ben de gidip tanisacam iste ama ya sevmezsem diye korkuyorum, onu üzmek istemem ya da sevmedigim halde üzmemek icin hayir diyemezsem? sacma biliyorum..

Ben bu yaşta,bu halde hala gönlümün sevdiğini arıyorum sen 23 yaşında evde kalma korkusuyla mı evlenmeyi düşünüyorsun..Yurdışında ol.Belki tr'den evlenirsin..Biraz görüş,yine de sevgi oluşmazsa ;ben olsam istemem.

türkiye'den evlenirsin belki derken nasil yani? görücü usulü mü?

Görücü usuliü olsun ne var,seveceksen öyle de seversin..Yani bunla aranda sevgi oluşmazsa zorlama diyorum..Sevgi oluşursa ozaman olur..Ama biraz zaman tanıyıp da sevemediysen sonra seveceğini sanmıyorum..Biraz zaman tanı bakalım..Yok hiç sevemem onu diyorsan hiç başlama..23 geç değil..30 olsan böyle düşünsen neyse..Bak ben 35 inde boşanmış bir bayanım ben bile gönlümün sevdiğini arıyorum..Tr de boşanmış bayanın yeniden evlenmesi zorken..Gönlüm ısınmadıysa reddediyorum,bana da talip yağmıyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…