Ben mi mükemmel aski ariyorum? Sorun bende mi? Bir fikir verin...

sevip sevmedigimi nerden bilecem o kadar taniyamam ki görucu usulu olursa.. bu sefer de anca dis görunuse yönelecek insan.. asik olmak zor is..

sevip sevmedigimi nerden bilecem o kadar taniyamam ki görucu usulu olursa.. bu sefer de anca dis görunuse yönelecek insan.. asik olmak zor is..
Biraz görüş..gizli saklı etraf bilmeden...sadece aileler bilebilir...Bir süre tanı mesela 2 ay..İlk zamanlarda ısınmıyorsan sonra da olmuyor diye düşünüyorum..Biraz olsun ısınabiliyorsan bu iyiye işarettir.Hiç yoksa kötüye işaret..

Son düzenleme:

yurtdisinda oldugum icin görüsemem öyle görücü gelenler ile ama burdaki adama 2 ay süre taniyayim.. bakalim icim isinabilecek mi sanirim maymun istahliyim :/:44:

Denemeden karar verme bence yoksa aklında hep bi soru işareti hep bi acaba kalicak.. Bi süre görüş taki bi karar alabilicek kıvama gelene kadar ben öyle yaptim hep..pisman olmaz geriye sürekli dönüp bakmak zorunda kalmazsın aklini beynini kurcalamaz.. Bol bol sohbet et düşüncelerini sor öğren belki ilgini çeker karar vermene yardımcı olur :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

sevmediğin birine boşuna ümit verme sanada yazık ona da yazık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…