Cilt Bakımı Ürünleri ben mi manyağım yoksa herkeste biraz ben var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

baharcaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
50
0
36
İstanbul
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile evde la roche posay tolerıane gel var.ve nıvea young celan deeper var:)) yaa la roche de paraben yok sabun yok zararlı bısey yok nıveada hersey var ben nıveayı kullanmak ıstıyorum nıe yaa:))))

komedi dukkanina dondu konu yellowbomb bence arkadas sana katilmak istedi yeni oldugu icin oyle karisti:D

arkadaslar karısıklık olmus daha da cayım en ıyısı:)))) soyle kı. evınızde 1 adet zararsız yuz yıkama jelı la roche posay var. bırde zararlı ıcerıklere sahıp nıvea vısage young var. yanı akıllı olan zararsız olanı kullanırken ben nıveanın sısesıne bılmem nesıne vurgunum onu kullanmak ıstıyorum,kullanıyorum. oldu muuu=)))

arkadaslar karısıklık olmus daha da cayım en ıyısı:)))) soyle kı. evınızde 1 adet zararsız yuz yıkama jelı la roche posay var. bırde zararlı ıcerıklere sahıp nıvea vısage young var. yanı akıllı olan zararsız olanı kullanırken ben nıveanın sısesıne bılmem nesıne vurgunum onu kullanmak ıstıyorum,kullanıyorum. oldu muuu=)))

oldu ......................

kendinde söylemissin iste sisesi, dis görünüsü daha güzel diye
onu kullanmak istiyorsun..
nivea daha ünlü bir marka oldugu icin kullanmak
istiyorsundur..

dönüşümlü kullan nivea da içinde kalmasın :)
ama bitince la roche posayla devam et bence. nede olsa zararsız.
bende garnier kullanıyorum kozmetik sonuçta mutlaka zararlıdır ama çöpe atmayada kıyamıyorum hemde cildime çok iyi geldi ama bitince dermokozmetiğe geçicem

Back
X