Ben mi kuruntuluyum!! Esim ve çarşaflı yengesi ??

naughtywomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
894
562
33
Mrb arkadaşlar...
Kısaca konuya gircem akıl verin lütfen!

Eşimin abisi bizden uzakta bir şehir de yasiyolar ve kardeşinin düğünü için eltim ve kaynim geldiler. Neyse sorun şu kaynim eşimin abisi yani işleri için geri döndü ve eşini burda bıraktı..

Eşide çarşaflı ama çok rahat bir kadın. 1 haftadır esimle çok samimiler çarşafsız eşimin yanına bile geliyor artık önceden hep giyer di ama şu 1 haftadir rahat bir benim mi gözüme battı anlamadım ki ..

Eşim sürekli kızıyla oynuyor eltim kızını eşimin kucağına veriyor sohbet muhabet ediyolar artık bunda bisi yok ama çarşaflı olduğu için önceden böyle değildi bu kadın. Eltim kv nin yatağında uyumuş eşime çok rahat bende ondan istiyorum nerden alındı falan diye sordu takıldım yani ..

Çok samimi duruyolar biz çıkarken de eşime sen ne zaman x şehrine gidiyorsun eltimin oturduğu şehir yani eşimde bu aralar gidicem dedi birlikte gidelim dedi hepten çıldırdım noluyor yani çok sinirlendim bu olaya..

Kendi kocanla gitseydin gitmedi ama sanki kvyi çok seviyor gibi.
Şimdi bende gitmek istesem hamileyim doktorumun izin verceğini sanmıyorum.
Kv gitmez yeni düğün yaptılar kp bahçe işlerine baktığı için gidemez.
Çarşaflı olduğumuzdan uzak yolculuğu tek yapamam diyor..

Napmaliyim sizce akıl verin ya kafayı yicem düşünmekten? Kafamda kurmaktan delircem .

Yardım.edin ???

(Yolculugu mahremiyet acisindan tek basina yapamayacagini düşünüyorsa babasi, kayinbabasi, abisi, erkek kardesi, amcasi, dayisi ve esinden baskasiyla gidemez. Esinin kardesi ile değil eger islami kaygi ile ise tek gidememe sebebi ise.)

Esinin yanında o sekilde mi davraniyordu yoksa esi gittikten sonra mi rahatladi.
Bana sadece yersiz laubali gibi geldi.
Bende sinir olurdum muhtemelen.

Insanlarin kilik kiyafetleri asla karakterlerini el vermez.

Cok dekolte giyen bir kadin cok usturuplu iliskileri olabilirken carsafli biri de laubali olabilir.

Kiyafetlerine gore degil davranislarina göre etiket yapmak lazim.

Yok yani esim bana o x şehrine gideceğini söylemedi. Biz evden çıkarken birden sordu sinirlerim bozuldu ..

Once carsaf giyip sonra giymeyi birakmasini esinden bir zarar gelmeyecegine kanaat getirdigi icin yaptigini dusunuyorum. Yatak markasi sormasinda da beis gormuyorum ama sorun ne biliyor musun? Eltin insan kullanmayi seviyor ve bunu da tatli dille yapanlardan. Kurnaz. O sebeple esini kullandirmak istemiyorsan uyanik olacaksin ve sakinligini asla yitirmeyeceksin.

Hem kuruntulu hem kiskancsiniz.
Kayinbiraderinin yanina carsafsiz ciksa gozu var, carsafli ciksa hih sanki ona mi bakacagiz, dersiniz.
Carsafsizsa da dekolte giymiyor ya, yine uygun bir seyler vardir ustunde.

Ayrica yatagin nereden alindigini sormak ne zamandir uyuzlanilacak bir sey oldu?
Sanki gel yatalim, demis.

Ne kadar kotu fikirler bunlar.
Alin kocanizi, yengesine bakabilecek potansiyelde bir adamsa camdan atin da kurtulalim ya şu kociscilerden.

Şu hamilelik en ufak şeyde krize sokuyor elimde değil

carsaflı ise uzak yolculugu kaynıylada yapamaz
.
bir tanıdıgım dolmus duragında dolmusların arasında carsaflı birinin bir dolmuscuyla birseyler yaptıgını görmüş . kesinlikle uzak tut gerekirse atesin vıksın yollama esini. gıcık oldum kadına nedense

Sizde mi çarşaflısınz siz onun eşinin yanında da giyiyormsnz
Yada kayınpederinn yannda nasıl

Iyi biri gibi yani çok samimi degilim onla ama kocası gittikten sonra böyle olması gözüme battı

Çarşaflıların belli bir davranış biçimi mi var da bunun dışına çıkınca tedirgin oldunuz?? Sürekli çarşaflı da çarşaflı deyip durmuşsunuz

çarşaflı olan bir kadın o çarşafı konu sahibinin kocasının yanında giyme gereği duymuyormuş. bu yüzden çarşaflı olduğunu belirtiyo olmasın? kıyafete göre yargılamak değil bu, madem ki çarşafa giriyor, o zaman kendine namahrem olan adamın yanında da giyecek o çarşafı.

Sizin çarşaflı bir insana nasıl baktığınıza bagli
Niye bağlı olsun ne alaka?
Ben çarşaflı kadınlara karşı nötr durumdayım. Çıplak gezen kadınlara da, insanların dış görünüşleriyle genellikle ilgilenmem çünkü yanılma ihtimali yüksektir.

Şu kadar söyliyim bu devirde hacıdan hocadan korkacaksın.
Benim fikrim bu.
Kapalıymış yok çarşaflıymış yok namazındaymış 2 kat daha fazla dikkat ederim.
Ne demişler her gördüğün sakallıyı deden sanma.
O yüzden ben eşimle konuşurdum dikkat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…