- 16 Temmuz 2016
- 894
- 562
- 33
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Yok yani esim bana o x şehrine gideceğini söylemedi. Biz evden çıkarken birden sordu sinirlerim bozuldu ..Çarşaflılar uzak yolculuğu nasıl tek başına yapamıyor yav.Çarşafı mı engel?
Töbest.
Kadın samimi olabilir,eşine de saygı duyuyordur,kötü gözle bakmaz diye emin olmuştur ama,sanki ben de uyuzlanırmışım gibime geldi.
Sizin çarşaflı bir insana nasıl baktığınıza bagliÇarşaflıların belli bir davranış biçimi mi var da bunun dışına çıkınca tedirgin oldunuz?? Sürekli çarşaflı da çarşaflı deyip durmuşsunuz
Şu hamilelik en ufak şeyde krize sokuyor elimde değilOnce carsaf giyip sonra giymeyi birakmasini esinden bir zarar gelmeyecegine kanaat getirdigi icin yaptigini dusunuyorum. Yatak markasi sormasinda da beis gormuyorum ama sorun ne biliyor musun? Eltin insan kullanmayi seviyor ve bunu da tatli dille yapanlardan. Kurnaz. O sebeple esini kullandirmak istemiyorsan uyanik olacaksin ve sakinligini asla yitirmeyeceksin.
Iyi biri gibi yani çok samimi degilim onla ama kocası gittikten sonra böyle olması gözüme battıcarsaflı ise uzak yolculugu kaynıylada yapamaz
.
bir tanıdıgım dolmus duragında dolmusların arasında carsaflı birinin bir dolmuscuyla birseyler yaptıgını görmüş . kesinlikle uzak tut gerekirse atesin vıksın yollama esini. gıcık oldum kadına nedense
Çarşaflıların belli bir davranış biçimi mi var da bunun dışına çıkınca tedirgin oldunuz?? Sürekli çarşaflı da çarşaflı deyip durmuşsunuz
Niye bağlı olsun ne alaka?Sizin çarşaflı bir insana nasıl baktığınıza bagli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?