• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi cok alinganim?

Kesinlikle kıskançlık bu .
Benimde eskiden bi arkadaşım vardı , artık görüşmüyorum .
Ben açık tenliyim kendisi esmerdi baya . Bana sürekli 'sen çok karasın , çok esmersin' falan diyodu. Sürekli kendisini överdi :) Benim yanımda aynaya bakıp 'Allahım şu dünyada benden güzel kız var mı yaaa , nasıl yaratmışsın beni ' diyodu ahahahahhh içimden baya gülüyodum :9:
Böyle tiplerden uzak durmak en doğrusu ;)

Ayrıca gözün renginden çok , gözün şekli , bakışlar önemlidir :)

Bu olay son damla oldu diyeyim, surekli bemim fiziksel ozelliklerimi bir begenmeme seziyorum ama gercekten oyle mi bilemiyorum.
.

Hayat arkadasim ve kendimden baska kimsenin fiziksel ozelliklerim hakkinda ne dusundugunu umursamam... İster begensinler, ister kiskansinlar, isterlerse de hic begenmesinler...

Arkadasinizin fiziksel ozelliklerinizi begenmeme ihtimalinden rahatsiz olmaniz enteresan...

Hatta bir yerde bu durum yuzunden kendinizi bazen onun yaninda ezik hissettiginizi yazmissiniz... Yani siz ciddi ciddi onun sizi begenip begenmemesini umursuyor hatta begenmemesi, elestirmesi durumunda kendinizi kotu hissediyorsunuz... O bir guzellik otoritesi mi, onun begenisi bu kadar onemli mi?

Simdi siz 'surekli bunu ifade etmesi' vs diyeceksiniz ama niyetleri ve konu ne olursa olsun insanlarin goruslerine bu kadar takilmak sizi musuz etmekte baska ise yaramaz...

Aranizdaki durumu bir de arkadasinizdan dinlemek isterdim ama o gorus bildirmeden evvel sizin bu konudaki fikrinizi ogrense 'ben neymisim' derdi herhalde...

Size boyle hissettiren insanla bu paylasimi neden yaptiginizi bu kadar rahatsizsaniz neden acik acik soylediklerini garip buldugunuzu ifade etmediginizi de anlamadim... 'Konuyu oyle oldugundan emin olmak icin actim' diyeceksiniz belki ama konunun ne oldugu onemli degil ki sizin bu yuzden kotu hissetmeniz onemli...

Cok sacma bir konu oldu farkindayim, bu da dert mi falan diyceksiniz ama icimi dokmek istiyorum burda.

En iyi arkadasim dedigim insana son zamanlarda bazi konular yuzunden kiriliyordum. Yani aslinda tam kirilmak degil, anlatamadim ama.

Bugun de soyle bir olay oldu, bir kiz gordum internette yabanci bir kiz gozleri cok degisik bir yesildi cok hosuma gitti arkadasima attim cok begendim diye. Dedi ki gayet siradan guzel degil bence, mavi olsaydi guzellige aday olma sansi olabilirdi ama yesil.

Simdi ben de yesil gozluyum ve arkadasim surekli mavi goz soyle mavi goz boyle diye anlatip duruyor. Kirilmakta haklimiyim acaba? Yani resmen yesil goz guzel degil dedi, tercih meselesi elbette saygi duyarim ama bu sekilde mi soylemesi gerekiyordu yani?

Bir de bana alttan alttan surekli kendini ovuyormus gibi geliyor son zamanlarda, yok kalkik burunluyum yok gozlerim gri (kahverengi gozleri) yok sut gibi tenim var vs vs. Acaba diyorum ben mi yanlis anliyorum.

Sizce sorun bende mi? Ben mi cok alinganim kafamda kuruyorum?

Böyle arkadaş mı olur ya hiç çekilmez.
Konunun tamamını okudum yorumlarla birlikte, arkadaşta genel olarak bir hazımsızlık var. :51:
Ergenlikten çıkamamış sanırım..

Son düzenleme:
Back
X