teşekkürler kızlar,
dediğiniz gibi eski kırgınlıklar vardı kavgalarımız tabiki ayrılıklarımız boldu eskiden,
şimdiyse onları yapmamaya çalışıyoruz dengede tutmaya calısıyoruz henuz 1 ay gıbı cok kısa bır zaman oldu evlılık dusunmek ıcın erken. sonucta cogu kişi görucu usulu degılse tatmın edılır bır zaman dılımı cıkıyor gorusuyor sorunları cozuyor sonrasında evlıık düşünüyorlar, ben de sımdı tum sorunları kafamızdan sılmeden gırısmek ıstersem eldekı bugdaydan da olabılırım . hoş erkek arkadas bulmak bıle benım ıcın zor iken bır de su an elımdekı erkek arkadası kacırırsam gene bu yuzden pek uzulurum dıye tahmın edıyorum.
o yuzden temkınlı yaklasmalıyım olursa olur zaten kader kısmet degıl mı yıllarca cıkıp ayrıldıgım erkekler de oldu olmadı mı demek kısmet degılmıs dedık acısıyla kapattık konuları.
sımdı de keza aynı sekılde temkınlı olmalıyım arkadaslarım 9 ay bıle cıkıp sonra karar verebıldıklerını soyluyorlar 6 ay 9 ay beklemelıyım olursa olur zaten. kimbilir baska sorunlar cıkmayacagını belkı aılesı belkı tanıdıklarımız burunlarını sokucak ugrasmak durumunda kalıcaz belkı bız ıstemeyecegız o yuzden beklemek tanımaya calısmak bu asamada en ıyısı sanırım bence de.
arada dellenıyorum mısal evel gun kavga cıkarttım durduk yerde. yapmamalıyım kaybetmemelıyım .dedıgım gıbı erkek arkadas bulmak bıle benım ıcın zor. tesekkurler kızlar. yıne düşüncenız varsa beklıyorum bu konu bende kapanmaz aslında :)