ben mi çok aceleciyim!! ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaslar benim sorunum sorun da degıl eskı sevgılımle cıkmaya basladım
sevgılım hep evlenmek ısterdı yıne ıstıyor ancak cıkalı henuz 1 aya yakın oldu sımdı bu zamandır cıkıyoruz evlenmek ıstıyoruz ıkımızde ama zamanıgelmedı dıyor zamanı nedır pekı ben mı cok aceleyım flört ederken delırıyorum kızlar yasım bellı ama eskı cıktıgım zaten neden yenıden cıkıyoruz Çok üzgünüm çoook acaba evlılık vaadıyle kandırıyor sırf cıkmak ıcın mı acaba bılmıyorum nasıl kontrol edebılrım ne kdr zaman sonra teklıf eder ya da aılemız gorussun der sızce ben cok mu acele edıuyorum yoksa evlılık dıye bır kavram olmasaydı flört tek ve en son kavram olsaydı bebek yapmak ıcın bıle flört yetseydı evlılık en son amac gıbı durmasaydı yıne bu kadar ıster mıydım kendımı boyle kandırmalı mıyım -tatlicadiarzu-

tabiki acele ediyorsun, eski erkek arkadaşın bile olsa yeniden beraber olmanız 1 aylık bir süre
ne acelen var anlamadım...
atlı mı koşturuyor peşinden, yoksa evde mi kaldın ?
evlilik kaçıyor mu ?

bence acele etmeyin. eski erkek arkadaşınız olması avantaj gibi söylenmiş ama dezavantaj bile olabilir bir düşün aranızda geçmiş var ve ayrılık var mutlaka kırgınlıklar oldu sonra ayrılık dönemiznizde neler yaşandı bunları çözümlemeden evlenmeyin daha büyük sorunlar olur evlenmek bir sonuç değil başlangıçtır aceleye gelmez. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

eski sevgiliniz de olsa daha 1 aydır çıkıyorsunuz.
eskiden bir problem varmış ki ilişkinizi bitirmişsiniz.
o problemleri aşmaya yetti mi 1 ay?
yetmiş bile olsa ömürlük bir karar 1 ayda alınır mı?
ben olsam 1 ay sonra evlilik teklif etse dahi ben düşünmek için zaman isterdim.
bu kadar aceleye gelmez evlilk konusu

kızların da dediği gibi bence de acele etme,ama erkek kısmınnın niyeti belli olmaz ve onlara güven olmaz evleninceye kadar masum yakınlaşmalara da izin verme madem,belki artniyetliyse hani tedbir olsun enazından

bende arkadaslara katiliyorum cok acele ediyorsun bencede, biraz zamana birak doya doya yasayin iliskinizi sorunlariniz olursa tartarsin bi iliskinizi evlenince nasil olur diye, eski sevgilin olsa bile 1 ay cok ama cok kisa bir zaman, iyi düsün bence.

Bende eski erkek arkadasimla cikmaya baslamistim. Daha senin gibi 1 aylik sevgiliyken evlilik kararlari almisti. Bense tam tersi erken oldugunu soyluyodum. O da onu istemedigimi dusunuyodu. Halbuki yoktu oyle bisey..
Herneyse iste..

Acele ediyosun bencede canim. 1 ay cok kisa bi sure evlilik dusunmek icin. Hele biraz zaman gecsin. Iliskiniz tam otursun. Ondan bi adim gelmezse sen tekrar acarsin bu konuyu.. Ayrica evliligi simdilik agzina almiyo diye istemedigini filan dusunme. O da erken oldugunu dusunuyodur. Biraz zaman gectikten sonra belli eder zaten niyetini. Sende ona gore yaparsin biseyler...

teşekkürler kızlar,
dediğiniz gibi eski kırgınlıklar vardı kavgalarımız tabiki ayrılıklarımız boldu eskiden,
şimdiyse onları yapmamaya çalışıyoruz dengede tutmaya calısıyoruz henuz 1 ay gıbı cok kısa bır zaman oldu evlılık dusunmek ıcın erken. sonucta cogu kişi görucu usulu degılse tatmın edılır bır zaman dılımı cıkıyor gorusuyor sorunları cozuyor sonrasında evlıık düşünüyorlar, ben de sımdı tum sorunları kafamızdan sılmeden gırısmek ıstersem eldekı bugdaydan da olabılırım . hoş erkek arkadas bulmak bıle benım ıcın zor iken bır de su an elımdekı erkek arkadası kacırırsam gene bu yuzden pek uzulurum dıye tahmın edıyorum.
o yuzden temkınlı yaklasmalıyım olursa olur zaten kader kısmet degıl mı yıllarca cıkıp ayrıldıgım erkekler de oldu olmadı mı demek kısmet degılmıs dedık acısıyla kapattık konuları.
sımdı de keza aynı sekılde temkınlı olmalıyım arkadaslarım 9 ay bıle cıkıp sonra karar verebıldıklerını soyluyorlar 6 ay 9 ay beklemelıyım olursa olur zaten. kimbilir baska sorunlar cıkmayacagını belkı aılesı belkı tanıdıklarımız burunlarını sokucak ugrasmak durumunda kalıcaz belkı bız ıstemeyecegız o yuzden beklemek tanımaya calısmak bu asamada en ıyısı sanırım bence de.
arada dellenıyorum mısal evel gun kavga cıkarttım durduk yerde. yapmamalıyım kaybetmemelıyım .dedıgım gıbı erkek arkadas bulmak bıle benım ıcın zor. tesekkurler kızlar. yıne düşüncenız varsa beklıyorum bu konu bende kapanmaz aslında :)

eski sevgilinde olsa 1 ay çok erken bence.sonuçta daha önce sorun yaşamışsınız ki ayrılmışınız ve barışalı daha çok yeni bence ilişkiniz biraz otursun.boş yere sıkıntı yapma canım kendine. çok erken 1 aylık bir ilişki için evlilik

erken dımı canım ya, erken walla oof of wala aranıyorum resmen cıktıgıma sukretmelıyım belkıde, aah ah ne potubor bıskuvı kafalıyım ben

Son düzenleyen: Moderatör:
acele ediyorsun,biraz zamana bırak...
vardır herşeyde bi hayır...
acele işe şeytan karışır derler..

evet ne acele edıyorum kı olacagı varsa olur bır sey

mesela bu cıkmamız bıle aslında garıp bır sey cunku hıc yenıden bırlesebılecek gıbı degılken bırlestık, bu olduysa baska seyler de olabılır veya olmayabılır . hep kader kısmet bırakayım kendımı kaderın kollarına

ayrılıp tekrar barışınca ister istemez kopukluk olur
o ve sen farketmesende kopmuşsunuzdur
eskisi kadar tutkusu kalmamıstır ilişkinin..

aman arkadaşım yaaaa.eski erkek arkadaşa asla ama assslaaaaaaaaaaaaa dönmeee....sorun neyse evlilikte daha beter patlıcak.aman derim ben((((((((((((

arkadaslar eskı uzun vadelı bır ılıskım degıldı arada cıkıp ayrılıyorduk ve hıc ıstemedıgım bırıydı?
amma o benı hep ıstıyordu ve sımdıde oyle soyluyor ama işte hatasını buldum dün,

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…