- 29 Aralık 2018
- 142
- 173
- 53
- 29
- Konu Sahibi Balkaymakbebegim
-
Tabiki çok haklısınız ama sizde umursamayin ne yiyorlarsa yesinler eşiniz de sizden tarafmiz zaten başka bı eve çıkma durumunuz yok mu böyle insanlarla sinir hastası olur insan eğer mecbur diyorsanız kapınizi örtün boşverin yemek falan böyle insanlar iyiliği bile kötülük olarak anlar
Siz madem durumunuz varmış yavaştan eşinizi ikna etmeye bakın bir bayılır iki bayılır sonra alışır yada eşinize deyin annesine desin böyle yapmaya devam edersen biz başka Eve taşınacagiz desin korku iyidir bu kadın da haketmis bunu kızı bile tahammül edememiş ki ayrı evde oturuyorCok sukur ki esim yanimda. Maddi olarak cikabiliriz ama kaynanam ayilma bayilma numarasi yapiyo ben tek bi kadinim tek oglum var o da giderse ne yaparim kizi ayri evde yasiyo sabah gelip gece gider. Esime piskolojik baski yapiyo anlicaniz o yuzden su an imkansiz cikmamiz ama 1 senelik evliyim 1 senedir o yalanci 2 yuzlu insanla ugrasiyom artik o yuzden kapimi ortup onlzr ypkmus gibi yasamaya karar verdim
Siz madem durumunuz varmış yavaştan eşinizi ikna etmeye bakın bir bayılır iki bayılır sonra alışır yada eşinize deyin annesine desin böyle yapmaya devam edersen biz başka Eve taşınacagiz desin korku iyidir bu kadın da haketmis bunu kızı bile tahammül edememiş ki ayrı evde oturuyor
Aman ne düşüncesi verelim Allah bu anlayışsız Allahin belasi kaynanalari alsinda bizde bi rahat edelim. Sen simdi hamilesin ya nasil zehir ederiz diye plan yapıyordur. Çünkü oğlu seninle mutlu ya olamaz öyle bişey. O tencereleri keşke gönderseydin ona hediyem olsun diye. Adi insanlar ne isterler hamile kendinden 40 kat küçük insanlardan anlamam yaBaska dusuncesini vermek isteyen yokmu
Eşinizin gözleri görüyor ,kulağı duyuyor ve gerekli yerde duruyorsa can sıkma ihtimalleri olamasın. En azından onlara belli etmeyin ve kararlı olun. Sindirtmeyin kendiniziBaska dusuncesini vermek isteyen yokmu
Migdem bulaniyo hep kusuyorum diyorum az gez diyo oglu beni hava aldirmaya cikariyo kendim cikamiom halsizlikden diye ona geberiyo. Allahim insallah tez zamanda beni bi sekilde o pisliklerden kurtarir su an o gunden belli konusmuyorum esimde saygi duyuyoAman ne düşüncesi verelim Allah bu anlayışsız Allahin belasi kaynanalari alsinda bizde bi rahat edelim. Sen simdi hamilesin ya nasil zehir ederiz diye plan yapıyordur. Çünkü oğlu seninle mutlu ya olamaz öyle bişey. O tencereleri keşke gönderseydin ona hediyem olsun diye. Adi insanlar ne isterler hamile kendinden 40 kat küçük insanlardan anlamam ya
Cok sukur esim farkinda su an konusmuom annesigille bana saygi duyuyo hatta ben visey demiom ama kendisi bile cikip gormuyo annesini. o yuzden kapattim kapimi evimde mutluyumEşinizin gözleri görüyor ,kulağı duyuyor ve gerekli yerde duruyorsa can sıkma ihtimalleri olamasın. En azından onlara belli etmeyin ve kararlı olun. Sindirtmeyin kendinizi
Evet oyle yapiyorum dun esimde dedi her seferinde hakliydin ama gittin sen ilk adimi attin konustun artik oyle degil onlar gelene kdr konusmak yokEşine helal olsunmuhatap olma üzülme bebeğini düşün.
Aynen oyle gelinin yasi ne kdr kucukse o kdr ezmeye calisiyolar ama benm ki farketmiyo ki 24 yas artik oturmus bi yas bu yasdan sonra beni egitemezBu forumda şunu farkettim;
Eş ve aileleri gelinin yaşı küçükse daha çok yapıyo bu ezici tavırları, diş geçirmeye çalışıyo.
En tuhafida kendini hakli gormesi bizi dusunmus yeriz diye indirmis yalann oyle olsaydi bi kac saat once demezdi gel bulasiklarida yika. Hemde o kdr pis biri ki butun gece sicakda tezgahin uzerinde kalmis corbayi bizr geri icirecek. Hepsi yalan yikamamak icin. Esimden allah razi olsun cpk arkamda o gun o yikadi onlari sinirlendim diye. Ve 1nci ayda bende kavga ettim yine onunla tabi allah bilir nedenini ama hemen 5 gun sonra dusuk yaptiminsan mı o ya vicdansızz Allahtan eşin görüyo gözleri kapalı değil annesi olduğu için hiç üzülme bak hç sitres yapma kaynanam yüüzünden hamileliğimde tartştım eşimle kaç kere sebebi ona bağlamak istemiyorum ama düşük yaptım sonra tek derdin evladın olsun bırak Alalhından bulsun eşinden rica et o yıkasın gerekirae boşver bidaha da iyilik yapmazsın olur biter
Allaha havale et boşver bulur cezasınıEn tuhafida kendini hakli gormesi bizi dusunmus yeriz diye indirmis yalann oyle olsaydi bi kac saat once demezdi gel bulasiklarida yika. Hemde o kdr pis biri ki butun gece sicakda tezgahin uzerinde kalmis corbayi bizr geri icirecek. Hepsi yalan yikamamak icin. Esimden allah razi olsun cpk arkamda o gun o yikadi onlari sinirlendim diye. Ve 1nci ayda bende kavga ettim yine onunla tabi allah bilir nedenini ama hemen 5 gun sonra dusuk yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?