• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi alindim yoksa hakli yere mi biraz takildim

Dobra anne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2021
733
987
33
Ya aslinda cok aman aman bir problem degil ama acaba hislerimde mi yaniliyorum,bilmiyorum,fikir almak istiyorum.
Simdi esimin bir arkadas grubu vardi evlendigimizde,hala da ayni grupla gorusur yemeklere gider,bulusuruz. Bazen ben cocuktan dolayi gidemem o yalniz gider falan ama cok normal bir durum yani.Anlatmamdaki amac olay anlasilsin diyedir.Simdi bu arkadas grubunda bir kadin var aslinda gayet severim onu sohbeti falan hos,sicak kanli bir kadin esi de oyle,ama bana biraz icten pazarlikli gibi geliyor nedeni ise yuzumuze gayet guler konusur ama bazen o yapmacikligi hissedersiniz ya onu hissediyordum bende.Mesela ilk olay ve cok agrima giden bir durum aslinda,cocuklari, (2 kucuk cocugu var) bizi alisveris merkezinde gordu uzaktan kucuk olan cocuk merhaba X diye ogluma seslendi ve yanina kostu.Oglumla da yasitlar benimki cok mutlu oldu beraber sarildilar sonra ablasi gelip 5 yasinda,kardesine,X e merhaba dememelisin diye uyardi onu.. belli ki annesi herhalde bir sey demisti cocuklara...Ben de annesi de duyduk kizin dedigini ama orali olmadim,lafini etmedim sonucta cocuk diye.Aslinda kirildim gibi sonucta cocuklara Boyle seyler asilanmamali.bu arada ayni sitede oturuyoruz her asagi indiklerinde falan asagidan oglumu da cagirirlardi belki her seferinde cocuklar oyle yapiyor diye annesi uyardi bilmiyorum sebep de bulamiyorum.

Ve bugun, kadin sabah esimi aradi ve aksama kahveye gelin dedi,esimde,kendi ve cocuk hasta olduklari icin sanirim gelemyiz dedi o da o zaman dobraanne gelsin kahve icer,laflariz onunla dedi.. Tamam olur,Eger cocuk erken uyursa oyle yapariz dedik ve telefonu kappattik.Aksam oldu kucuk bir tatli yaptim goturmek icin, cocugu uyuttum,mesaj attim, biraz gec oldugu icin yazma gereksinimi duydum cunku olur ya belki gec oldu gelmez daha dusunmuslerdir diye ..Cocuklari da var malum belki uyutacak kadin falan kendisine planda bir degisiklik var mi cocugu uyuttum gelecegim diye mesaj attim.Yarim Saat ses seda yok, dedim bir arayim acmadi.Yarim Saat sonra mesaj atmis, Gel,kiz kardesim bizde.Bende dusundum ki, normalde Telefona yapisik yasar,ve onu taniyorum surekli seslidedir teli yani anlamadim acaba bilerek mi bakmadi yoksa Ben gereksiz yerde mi alindim.Ben de bir kac dakikaligina gelip oturacam fazla kalamam cocuk hasta,ee bir de kiz kardesi onun esi falan orda,ben de yok artik Baska zamana gelirim ya da sen gelirsin dedim cocuk uyandi tekrar dedim.
Ki gercekten uyanmisti cunku aradan bir Saat gecmis zaten uykusuda hafifti cocugun rahatsiz oldugu icin, yani gitmedim.Acaba Ben bos yere mi alindim sizce?

Hic hayatiniz yok da bu kadini mi oturup dusunuyosunuz cidden. Velev ki sizden nefret ediyo Ovvv cok fena seyler düşünüyor sizle ilgili diyelim, buna dair en ufak kuruntunuz varsa gorusmeyin olsun bitsin. Siz kadina kurulup kurulup cagirinca kosarak gidiyorsunuz. Siz de cok seffaf sayilmazsiniz, ona icten pazarlıklı demissiniz ama

İçinize sinmeyen şey her neyse, bunu o hanım arkadaşınız ile konuşsanız daha iyi olur belki. Benimle ilgili bir sorunun mu var diyebilirsiniz mesela.
Ne bileyim, seni yanlış anlamak istemem ama bir sorun varsa da bilmek isterim diyebilirsiniz.
Durum tuhaf ama çok da aklınızı karıştırmanıza gerek yok. Herkeste her zaman garip davranışlar olabilir.
Bu hanım sizin arkadaşınız değil sanırım eşinizin arkadaşı, o nedenle davet etmek için de eşinizi arıyor ama sizinle de iletişimi varsa direkt sizi aramamış olması beni bile huzursuz etti. Kardeşi de oradayken, kalabalığı daha kalabalık yapmak ister mi insan? Misafir misafiri istemez pek. Ne bileyim. Benim de zihnim bulandı şimdi.

Valla ben böyle yaşarsam 3 güne kanser olr 5 günede ölürüm
Bu kadar ince ayrıntılı gereksiz düşünmek bünyeme zarar der geçerim

Hic hayatiniz yok da bu kadini mi oturup dusunuyosunuz cidden. Velev ki sizden nefret ediyo Ovvv cok fena seyler düşünüyor sizle ilgili diyelim, buna dair en ufak kuruntunuz varsa gorusmeyin olsun bitsin. Siz kadina kurulup kurulup cagirinca kosarak gidiyorsunuz. Siz de cok seffaf sayilmazsiniz, ona icten pazarlıklı demissiniz ama
Ben sirf ayip olmasin diye tamam giderim dedim sonucta gorusuyoruz ama Bana anlattigim gibi Bazi seyler garip geldi iste yanlis mi anlamisim gereksiz yerde mi takilmisim diye danismak istedim,yorumunuz icin tesekkur ederim 🌺

Çok aman aman değil ama okurken yoruldum. Neden eşinizi ariyor sizde de numarasi var sonucta. Çok samimi bulmuyorsaniz neden hasta çocuk varken arada bir de tatli yapip gitmeye yelteniyorsunuz? Bence siz gelemeyiz cocuk hasta vs deyince misafiri de gelmiş olabilir o surecte gayet normal. Sevgili darlar gibi tel bakmadi diye dusunmekte sacma . Mesafe koyun bakalim netlezjd.

Ya aslinda cok aman aman bir problem degil ama acaba hislerimde mi yaniliyorum,bilmiyorum,fikir almak istiyorum.
Simdi esimin bir arkadas grubu vardi evlendigimizde,hala da ayni grupla gorusur yemeklere gider,bulusuruz. Bazen ben cocuktan dolayi gidemem o yalniz gider falan ama cok normal bir durum yani.Anlatmamdaki amac olay anlasilsin diyedir.Simdi bu arkadas grubunda bir kadin var aslinda gayet severim onu sohbeti falan hos,sicak kanli bir kadin esi de oyle,ama bana biraz icten pazarlikli gibi geliyor nedeni ise yuzumuze gayet guler konusur ama bazen o yapmacikligi hissedersiniz ya onu hissediyordum bende.Mesela ilk olay ve cok agrima giden bir durum aslinda,cocuklari, (2 kucuk cocugu var) bizi alisveris merkezinde gordu uzaktan kucuk olan cocuk merhaba X diye ogluma seslendi ve yanina kostu.Oglumla da yasitlar benimki cok mutlu oldu beraber sarildilar sonra ablasi gelip 5 yasinda,kardesine,X e merhaba dememelisin diye uyardi onu.. belli ki annesi herhalde bir sey demisti cocuklara...Ben de annesi de duyduk kizin dedigini ama orali olmadim,lafini etmedim sonucta cocuk diye.Aslinda kirildim gibi sonucta cocuklara Boyle seyler asilanmamali.bu arada ayni sitede oturuyoruz her asagi indiklerinde falan asagidan oglumu da cagirirlardi belki her seferinde cocuklar oyle yapiyor diye annesi uyardi bilmiyorum sebep de bulamiyorum.

Ve bugun, kadin sabah esimi aradi ve aksama kahveye gelin dedi,esimde,kendi ve cocuk hasta olduklari icin sanirim gelemyiz dedi o da o zaman dobraanne gelsin kahve icer,laflariz onunla dedi.. Tamam olur,Eger cocuk erken uyursa oyle yapariz dedik ve telefonu kappattik.Aksam oldu kucuk bir tatli yaptim goturmek icin, cocugu uyuttum,mesaj attim, biraz gec oldugu icin yazma gereksinimi duydum cunku olur ya belki gec oldu gelmez daha dusunmuslerdir diye ..Cocuklari da var malum belki uyutacak kadin falan kendisine planda bir degisiklik var mi cocugu uyuttum gelecegim diye mesaj attim.Yarim Saat ses seda yok, dedim bir arayim acmadi.Yarim Saat sonra mesaj atmis, Gel,kiz kardesim bizde.Bende dusundum ki, normalde Telefona yapisik yasar,ve onu taniyorum surekli seslidedir teli yani anlamadim acaba bilerek mi bakmadi yoksa Ben gereksiz yerde mi alindim.Ben de bir kac dakikaligina gelip oturacam fazla kalamam cocuk hasta,ee bir de kiz kardesi onun esi falan orda,ben de yok artik Baska zamana gelirim ya da sen gelirsin dedim cocuk uyandi tekrar dedim.
Ki gercekten uyanmisti cunku aradan bir Saat gecmis zaten uykusuda hafifti cocugun rahatsiz oldugu icin, yani gitmedim.Acaba Ben bos yere mi alindim sizce?
Ortada bişey goremedim ama demekki gerçekten alinmissiniz. Ve ilk konuda haklısınız annesi öyle konusmasa kizida öyle soylemezdi.

Siz boş yere alınganlık yapmışsınız.
Hem çağırıp, hem de telefonu açmaması şundan olabilir ;
1- Gerçekten görmemiş olabilir.
2- Eğer bilerek açmadığını düşünüyorsanız, sizden kaynaklı değildir bence. Mesela sizi çağırdıklarına göre başka bir misafir beklemiyordur ama beklenmedik bir durum gerçekleşmiştir ve kız kardeşi eşiyle gelmiştir. Aile içi özel bir durum falan gelişmiş ise, o an yalnız olmalarını gerektirecek bir şey olmuş olabilir. O nedenle telefona yarım saat geç dönmüş olabilir, vakit kazanmak için. Anlatabildim mi bilmiyorum.

Çocuk olayına takılmayın bile. Çocuk.

Ne güzel arkadaşınız varmış, kaybetmeyin. Arkadaşlık iyidir. 😇

En başta neden sizin değil de eşinizi aradı onu anlamadım bende.

Asiri alinacak seyler goremedim bende bazen uygun değilsem açmayı erteliyorum vakit kazanmak icin gitmeyerek dogruyu yapmışsıniz ama esinizi aramasndan ben olsam rahatsiz olurdum sizi aramaliydi bence

yuzumuze gayet guler konusur ama bazen o yapmacikligi hissedersiniz ya onu hissediyordum
Öncelikle kendinizi sorgulamalısınız.

Hoş sohbet cümlesinin ardından bu cümleleriniz geliyor. Bir de çocuğunuzla ilgili olay var.

Bir insan bu duyguları hissettiği birine tatlı yapıp, akşam oturmasına gitmemeli. Şu halde, sizin samimiyetinizi kim sorgulamalı?

Siz kendi duygularinizdan ve onunla ilgili dusuncelerinizde ne kadar samimisiniz peki? Sirf Ayip olmasin diye gelirim demek, ayni gerekcelerle tatli yapmak, hossohbet sicak kanli ama icten pazarlikli demek?

Siz kendi duygularinizdan ve onunla ilgili dusuncelerinizde ne kadar samimisiniz peki? Sirf Ayip olmasin diye gelirim demek, ayni gerekcelerle tatli yapmak, hossohbet sicak kanli ama icten pazarlikli demek?
Icten pazarlikli dememdeki neden bir kac olaya sahit olmusumdur,arkadas grubunda arkadaslarinin biri yokken onun ve esinin arkasindan gayet guzel konusur ama yuzune nasil can ciger sarma sasar kalir insan, ha simdi diceksiniz siz cok mu samimisiniz sanki.Ben aslinda Sirf esim icin her davete ayak uydurmaya calisiyorum ya da bir araya geliyorum yoksa benim tesadufen samimi oldugum kisiler degiller ama Severim iste kadini Ben de acaba alinganligim mi tutmus,mesela oncocuk konusunda belki yanlis anlamisizdir diye diye sorgulamak Adina actim konuyu..Yorumunuz icin tesekkurler

Back