Ben mi abartiyorum

Evlenmeni istememe sebepleri ne? Gelirin gidecek olması mı yoksa erkek arkadaşınızı mı beğenmiyorlar? Gelirin gidecek olmasıysa bunu es geçin. Evlenmek için direnin, rıza gösterirler elbet.
Evlenmekte seçimi bana bırakmış durumdalar zaten karismiyorlar ama evlen diye de destek olmuyorlar

Ya işte kendi hayatımı kuracak olgunluğa erisemedim bakin siz benden kac yas küçüksünuz ve bana akil veriyorsunuz benim şu an kendi hayatımı kurmam lazımdı ama yapamadim şimdi de özgüvenim kırıldı baya

O evden çıkıp kendi hayatınızı kurmanız lazım acilen…

Aileniz böyle olmasına sebebiyet vermiş. Suçlu siz değilsiniz tek yapmaya çalıştığınız ailenizin onayını almak ve onları mutlu etmek olmuş ama mutlu ve memnun olmayacaklar belli ki. Siz de olduğunuz yerde durarak o olgunluğa asla erişemeyeceksiniz çünkü olacak olsa şimdiye olurdu. Risk alıp cesaret etmeniz gerek. Zorluk yaşasanız bile ki illaki yaşayacaksınız en azından kendi hayatınızı yaşayacaksınız. Bunu yapmanız gerek. Belki biraz sert bir dil kullanmış olabilirim ama sizi kendinize getirip sarsmak için yanlış anlamayın lütfen. Siz kimseye muhtaç değilsiniz ve ne isterseniz yapabilirsiniz sadece adım atmanız gerekli gerisi gelir. Belki aileniz de böylece kıymetinizi bir nebze anlar

Evet haklısınız cesaretimi onlar kırıyor ayrılsam gerisi gelecek

Yanlış yapıyorsunuz pişman olucaksınız.. 29 yaşıma kadar sanki zihnen ailem için yaşadım, üniversite okurken bile çalıştığım parayla aileme destek olmaya çalışırdım. Abim hep sorumsuzdu aynı anda üniversite okuyorduk. Düşünün benden büyük ve erkek ama ben ona para gönderirdim. O özel yurtlar da kaldı rahatsızlığı var diye ben KYK da bitirdim okulu..Mezun olur olmaz atandım öğretmen oldum. Ailemin borcu için kredi çektim yıllarca kredi ödedim, elime bir şey kalmadı. Sonra eşimle tanıştım nedense bir anda dank etti bana, hayatım kaçıyordu. Kredi borcum bitmişti koşa koşa kredi çekip araba aldım. Aileme de bir hafta sonra haber verdim ben araba aldım diye o günden bu güne de anca kendime yetiyorum..Şimdi çok daha kıymetliyim onlar bana yapmaya başladı, abim bebeğimin pusetine kadar bir çok hediye aldı düşünün Anladım ki aile de olsa insan kendine değer verince herkes veriyor.. Evet benim ailem öyle çocuğum yapsın etsin kafasında değildi söylemezlerdi, hep ben teklif ederdim ama sonuçta büyük yük bana kalırdı..Kendinizi düşünün bunda vicdan yapıcak hiç bir şey yok zaten şimdiye kadar elinizden geleni yapmışsınız siz.

Bende yapmam gerektiğini düşündüm yaptım eşiniz karşınıza çıkmış bir şekilde yuva kurmuşsunuz sizin adınıza sevindim.Yani bu yaşıma kadar evleneceğim budur diyeceğim biri de çıkmadı bu zamana kadar daha yeni çıktı.Onceden neredeydin diyorum:)

Sizde kendimi goruyorum.ayni sekilde benim ailemde boyleydi evlatlar konusunda, insan cok kirilip kahroluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…