ben mi abartıyorum yoksa o mu tuhaf???

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.975
248
Selam kızlar
benim bir konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var
Şİmdi konuya dönüyim
Sevgilim 1 mayıs izine geldi süpriz yapıp biz perşembe günü buluştuk güzeldi günümüz cumarteside buluştuk o zaten mükemmeldi:))pazar günü bni b.evlere çağırdı fakat bn gidemedim
dün bana senin yanına gelebilirim dedi hava da aslında biraz tuhaf bi kapo bi açıo dedi bnde tamam dedi o sırada arkadaşındaydı bn işyerinden çıktım gelmedi tabi bu morelim bozuldu canım sıkılıo dediğimde sebebini sordu bnde yanımda sen yoksun dedim oda gelicekitm ama senin zamanın kısıtlı dedi bende bunun üzerine senin yanında saat 11-12 ye kadar duramam bn macera peşinde deilim eğer öle kız istiosan git başka bi kız bul onunla konuş dedim oda ikide bir bunu söleyip duruosun dedi istemiosan açıkça konuş dedi sen işte böle yapmaya dewam et dedi ne olur böle yaparsam dediğimde oda heran herşey olabilir dedi bende ii dedim
şimdi kızlar ben mi herşeyi abartıyorum yoksa o bana karşı bir tuhaf nasıl davran malıyım ne yapmalıyım çokda seviyorum
bişeyler söleyin yardım edin bana ya
şimdiden teşekkürler

ne zamandır berabersiniz? eğer bu uzun bi zamansa işine gelmiyorsa git başka kız bul diye laf söylemek çok çirkin.. karşı tarafın ona guvendiğini bilmek ister insan.. ama siz açık kapı bırakıyorsunuz böyle dedikçe..o da sizinle vakit geçirmek istemiş ama zamanınızın kısıtlı olduğunu söylemiş... bence bunda bir tuhaflık yok..

Çokkısa ve karıŞık yazmıŞsınız da ben pek anlamadım nasıl yorum yapabılırım bılmıyorum.daha net yazsanız

ne zamandır berabersiniz? eğer bu uzun bi zamansa işine gelmiyorsa git başka kız bul diye laf söylemek çok çirkin.. karşı tarafın ona guvendiğini bilmek ister insan.. ama siz açık kapı bırakıyorsunuz böyle dedikçe..o da sizinle vakit geçirmek istemiş ama zamanınızın kısıtlı olduğunu söylemiş... bence bunda bir tuhaflık yok..

şöle sölim canım biz 1 ay konştuk ve o askere gitdi yani şu anda 11 ayımız oluyor

Erkekler yapı itibariyle biz bayanlar gibi değiller. Rahatlar ve ince detaylara hiç girmezler. Sen doğal olarak ogün yanına gelmeni istemişsin ama o çok doğal olarak gördüğü için gelmemiş.Senin ona böyle söylemende onda böyle bir tavır oluşmasına neden olmuş. Biz bayanların yaptığı hatalardan biri o kişiyi çok sevdiğimizi belli etmek ve üstüne aşırı düşmek.Fazla ilgilenmesini istemek ve bunu dile getirmek.En güzeli bu konuda onu hiç zorlamayın, görmek istiyorsa gelir, bişey zaten olmayacaksa olmuyor.Ne kadar zorlasanızda.Eğerki seni seviyorsa zaten yanında olacaktır ama bu olayı abartma derim ben.

Bence kadınlar birbirini 11-12 ye kadar kalabilen şöle böle diye tanımlamamalı biz böyle davrandığımızda erkeklerin kadınlara bakışını sorgulamamak gerekiyor.Gelelim konuna zaten çok güzel vakit geçirdiğini belirtip görüşmüssün biraz polyannalık yapmanda fayda var , birine sürekli başkasını bul diye mesaj vermeye çalışırsan ilişkiniz yıpranır hem askerdeymiş biraz sabret bence sana bi abla tavsiyesi birini görmek isteyecek kadar seviyorsan onu kırmamaya çalış mesaj vermeye çalışarak erkeklere milyon kere desende burnunun dikine gider anlama genleri eksik onların uğraşma keyfini çıkarmaya bak yaşadığın şeyin üzülsende eline bişey geçmez , mutluluklar dilerim.

erkekler yapı itibariyle biz bayanlar gibi değiller. Rahatlar ve ince detaylara hiç girmezler. Sen doğal olarak ogün yanına gelmeni istemişsin ama o çok doğal olarak gördüğü için gelmemiş.senin ona böyle söylemende onda böyle bir tavır oluşmasına neden olmuş. Biz bayanların yaptığı hatalardan biri o kişiyi çok sevdiğimizi belli etmek ve üstüne aşırı düşmek.fazla ilgilenmesini istemek ve bunu dile getirmek.en güzeli bu konuda onu hiç zorlamayın, görmek istiyorsa gelir, bişey zaten olmayacaksa olmuyor.ne kadar zorlasanızda.eğerki seni seviyorsa zaten yanında olacaktır ama bu olayı abartma derim ben.

ya gerçekten öle acayip üstüne düşüorum ve çok da seviyorum
ama bundan sonra abartımıcam herşeyi akışına bırakıcam

11-12 ye kadar dısarda kalan bayanlar maceramı arıyor :1shok: öyle kız arıyorsan git öyle bul fln cok yanlıs kelimeler

Bence kadınlar birbirini 11-12 ye kadar kalabilen şöle böle diye tanımlamamalı biz böyle davrandığımızda erkeklerin kadınlara bakışını sorgulamamak gerekiyor.Gelelim konuna zaten çok güzel vakit geçirdiğini belirtip görüşmüssün biraz polyannalık yapmanda fayda var , birine sürekli başkasını bul diye mesaj vermeye çalışırsan ilişkiniz yıpranır hem askerdeymiş biraz sabret bence sana bi abla tavsiyesi birini görmek isteyecek kadar seviyorsan onu kırmamaya çalış mesaj vermeye çalışarak erkeklere milyon kere desende burnunun dikine gider anlama genleri eksik onların uğraşma keyfini çıkarmaya bak yaşadığın şeyin üzülsende eline bişey geçmez , mutluluklar dilerim.

eWEt belkide o şekilde sölemiş olmamçk yanlış
ewet hemde çk güzel gün geçirmiştik bu zamanın tadını çıkarım en iisi bencede üzüldüğümle kalıcam saol canım çk saol ya

ya gerçekten öle acayip üstüne düşüorum ve çok da seviyorum
ama bundan sonra abartımıcam herşeyi akışına bırakıcam

Canım en büyük hatayı hayatımızın merkezine koyarak yapıyoruz. Yani onsuz bişey yapamıyor nefes alamıyormuş gibi. Aslında bunun böyle olmasına kendimiz neden oluyoruz.Kendine sınır koy. Zorla birazda. Ne gibi dersen, sık arama, onu beni seviyonmu? felan gibisinden sevgisini sınama, sanki o olsada olur olmasada olur gibisinden bir yaşam felsefesi kur kendine.İnan bak doğru olan bu, çünkü Allah korusun bir ayrılık olsa en büyük yıkımı sen gibi biz gibi olanlar yaşıyorda ondan..

Canım en büyük hatayı hayatımızın merkezine koyarak yapıyoruz. Yani onsuz bişey yapamıyor nefes alamıyormuş gibi. Aslında bunun böyle olmasına kendimiz neden oluyoruz.Kendine sınır koy. Zorla birazda. Ne gibi dersen, sık arama, onu beni seviyonmu? felan gibisinden sevgisini sınama, sanki o olsada olur olmasada olur gibisinden bir yaşam felsefesi kur kendine.İnan bak doğru olan bu, çünkü Allah korusun bir ayrılık olsa en büyük yıkımı sen gibi biz gibi olanlar yaşıyorda ondan..

vereliniortak çok haklı dinle bence de
ben bunu 36 yaşımda anladım düşün artık ama çok çok doğru

kesinlikle katılıyorum. ne zamanki böyle düşünüp, davranmaya başladım kıymete bindim.

Ya canım her ağzın açıldığında başka kız bul diyomuşsun gibi konuşmuş sevgilin. Gerçekten öylemi? Öyleyse eğer yapma canım. Bu bile bir erkeği kızdan soğutur. Sen sınırlarını çizmişsin o da biliyor bunları. Öyleyse tamam üsteleme fazla.

vereliniortak çok haklı dinle bence de
ben bunu 36 yaşımda anladım düşün artık ama çok çok doğru

Teşekkür ediyorum.Bende sizin gibi geç öğrendim.Nerde hata yapıyorum deyince geçte olsa anladım. Bir ilişkide karşı tarafı fazla büyütüyoruz gözümüzde.Onu öyle hayat merkezine koyuyoruzki, bugün aramadıysa moralimiz bozuluyor, kendimizi ona göre kuruyoruz.Karşı tarafta nasıl olsa beni seven var diyerek, kaybetme korkusu yaşamıyor. Hal böyle olunca bütün ipleri ona veriyoruz. O yüzden değişmek zorundayız, mutlu olmak istiyorsak.Bekarsınız sanıırm ben gibi, inşallah bizi anlayan biri çıkar karşımıza, mutlu günler..

kesinlikle katılıyorum. ne zamanki böyle düşünüp, davranmaya başladım kıymete bindim.

Teşekkür ederim. İnsanın doğasına aşırı ilgi ters teper.O yüzden ne çok sevdiğini belli edeceksin, nede onsuz olamayacağını. Ne güzel siz başarmışsınız, her zaman akıl ve mantık çerçevesinde ilişki yaşamak lazım.Kimse vazgeçilmez değildir bu eşiniz bile olsa..Mutlu günler..

ya cocuk bisey dememis..senin zamanın kısıtlı demis sende 11-12 ye kadar duran kızlardan bul ben oyle degilim demisin asırı tepki vermissin ben duruyom erkek arkadasım geldigindekaydirigubbakcemile3 ..sen fazla abartmıssın cocukda tepkisinde haklı

Teşekkür ediyorum.Bende sizin gibi geç öğrendim.Nerde hata yapıyorum deyince geçte olsa anladım. Bir ilişkide karşı tarafı fazla büyütüyoruz gözümüzde.Onu öyle hayat merkezine koyuyoruzki, bugün aramadıysa moralimiz bozuluyor, kendimizi ona göre kuruyoruz.Karşı tarafta nasıl olsa beni seven var diyerek, kaybetme korkusu yaşamıyor. Hal böyle olunca bütün ipleri ona veriyoruz. O yüzden değişmek zorundayız, mutlu olmak istiyorsak.Bekarsınız sanıırm ben gibi, inşallah bizi anlayan biri çıkar karşımıza, mutlu günler..

Aynı hatalara düşmüş bir 38 yaş mağduru da benim. Ben de çok çok geç öğrendim ama öğrendiğim için yine de şükrediyorum. Bir de böyle gelip böyle gitmek vardı.

ya cocuk bisey dememis..senin zamanın kısıtlı demis sende 11-12 ye kadar duran kızlardan bul ben oyle degilim demisin asırı tepki vermissin ben duruyom erkek arkadasım geldigindekaydirigubbakcemile3 ..sen fazla abartmıssın cocukda tepkisinde haklı

ee haklı tabikide yani ama benim düşüncem şöleydi dün dersanem vardı dersaneye gimeyip onunla buluşucaktım fakat gelmeyince acayip bozuldumm yanisaat 8 de eve gideceğime 10 da ewde olucaktım ve baya görüşümüş olucaktık bnim fikrim böleydi ama malesef olmadı

arada bir olur boyle seyler benim basıma da gelmisti buna benzer birsey o anda insan tepki veriyor tabi ama bosver ne kadar ustune dustukce o kadar kendini ceker

X