Ah illa bir gün çıkıyor di mi? Sevenleri ayırmak çok günah değil mi yaaa?

Kız da çok ah aldı o kısımları yazmıyorum.konum o kız deil çünkü
Neyse bunu da yazıp gidiyorum çünki siz aynı şeyleri beyninize doldurup onları tekrarlıyorsunuz, gerçekleri görmemek için direniyorsunuz. Eşimin memleketinde çok zengin, ailevi iş yapan çocuk da dul çocuklu kadınla beraberdi. Ailesi istemedi. Bir de galiba bilmiyorum neden kızın geçmişi pek de iyi değil. Çocuğu ortak işlerinden attılar, babası verasetden bile çıkardı, aileden hiç kimse onla konuşmuyor, nikahına bir akrabası bile gelmedi. Ama çocuk o kadınla evlendi. Sevgi onlarda olan sizdeki geçici heves. Bu kadar basit.

Çok da suçsuz deil o da az deil yaşına göre marifetleri büyük ama doğru yararıma dokundu iç yüzünü gördüm kesinlikle katılıyorum.bende olabilirdim.benleyken başka kızlarla konuşabilirdi am öle derinde bi aşk acısı bi burukluk kırgınlık ki hani istese kapımda yatsa istemem ama işte karman Çorman

Neyse bunu da yazıp gidiyorum çünki siz aynı şeyleri beyninize doldurup onları tekrarlıyorsunuz, gerçekleri görmemek için direniyorsunuz. Eşimin memleketinde çok zengin, ailevi iş yapan çocuk da dul çocuklu kadınla beraberdi. Ailesi istemedi. Bir de galiba bilmiyorum neden kızın geçmişi pek de iyi değil. Çocuğu ortak işlerinden attılar, babası verasetden bile çıkardı, aileden hiç kimse onla konuşmuyor, nikahına bir akrabası bile gelmedi. Ama çocuk o kadınla evlendi. Sevgi onlarda olan sizdeki geçici heves. Bu kadar basit.
Helal olsun.o aşk başkaymış bu konuda hak veriyorum size zaten acıtan da o beni

. hep tartışırdık dibinden ayrılmıo die. neden o dediğimde zaten biri olcaktı isim kişi ne farkeder Al😞
Kardesiniz de cok seciciymis.Bence hem sizin hem de kardesinizin kriterleri ile alakali bir problem olabilir.
Misal daha once konu acan bir forumdasin kriterleri ;Namaz kilsin,yakisikli olsun,iyi giyinsin seklindeydi.
Sonradan gelip forumda sikayetci olamak icin konu acti,esim soyle yapiyor boyle soyluyor seklinde.
Sanki secicilik konusunda daha dikkatli olmaliyiz,ilerisini kimse goremez ama bir de goz gore yapilanlar var ki o cok yanlis.Siz veya kardesinizin secimleri gibi.
Nefes alsin yeter,mantigiyla erkek secilmesin artik,dikkatli olalim,sonrasinda uzulmemek adina.

Son düzenleme:
Çok iyi olmuş bende engelledim başka yerden zaten bakınca belkide Allah koruyo ama nasıl desem o kadar acı çekip iki çocukla ortada kalmışken çok tutulmuştum.sabahtan akşama kadar sahilde otururduk omuz omuza.gerçekten güzel bi aşktı o da hala söler bu zamanda olmaz ama gerçekten unutamıyoruz ama olmucak die de ayrıyız baskı yaptılar akrabaları dahi konuşmadı onla psikolojik çöktü.kızda bunları bile bile kabul etti bide mutlu başka kızlarla konuşmasına bile izin vermedi bana karşı duyguları var diyip diyip ayırdı benden önce yani dükkanlarına gelen kadın elemanlar bile 2 hafta 3 hafta durup gitti bundan bıktı k dayanamıyorum patronla konuşturmuo die.daha şu an yaşı 21. 15 yaşından beri böle
Kadere inanmak gerek bazen. Biseyi zorlamamak gerek

Birincisi adam sizden ayrılmış kimse ayırmamış. Sizi sevseydi bırakmazdı.
İkincisi başkasıyla nişanlandığı halde sizinle iletişim halindeyse ilişkiyi bu şekilde devam ettirmeye zemin hazırlıyor. Yani sizinle de birlikte olmaya çalışıyor. Adam resmen nişanlısını sizinle aldatıyor.
Yapacağınız şey belli iletişimi tamamen kesmek
İlişki yok olamazda zaten bağımı kopardım komple engelledim her yerden sadece acı kaybetmişlik var içimde bi boşluk

Ailede etkili küs durmayıp dövünmeyip kimmiş neymiş deseler bu kadar tepki olmazdı ön yargı herşeyi bitiro ama aylarca akrabaları ve ailesi yüzüne bakmadı tek başına odasında durdu.çok şey var burda anlatılmamış tabi mesajda anlaşılmıo.sizede bişey diyemiyorum tarafsızca yorum yapıyorsunuz haklısınız da bu arada.o kısımda doru.
Tabii ki aile destegi cok onemli ama erkek çocukları ataerkil toplumlarda sözü dinlenen, kaybetmekten korkulan çocuklar. Elini masaya vurur, ben istiyorum işte o kadar derdi. Kimse sesini cikaramazdi. Sizin bey bunu yapsa, yine de ailesi baskin cikmis olsa tamam dicem adam suçsuz. Ama hic oyle olmamis. Adam hemen vazgecmis.

Kardesiniz de cok seciciymis.Bence hem sizin hem de kardesinizin kriterleri ile alakali bir problem olabilir.
Misal daha once konu acan bir forumdasin kriterleri ;Namaz kilsin,yakisikli olsun,iyi giyinsin seklindeydi.
Sonradan gelip forumda sikayetci olamak icin konu acti,esim soyle yapiyor boyle soyluyor seklinde.
Sanki secicilik konusunda daha dikkatli olmaliyiz,ilerisini kimse goremez ama bir de goz gore yapilanlar var ki o cok yanlis.Siz veya kardesinizin secimleri gibi.
Nefes alsin yeter,mantigiyla erkek secilmesin artik,dikkatli olalim,sonrasinda uzulmemek adina.
Tam anlamadım ama ben ilk defa açtım üyelik burda ama son sözünüz çok doğru.sonrasında üzülmemek adına en başta hiç başlamasın daha iyi.

Tabii ki aile destegi cok onemli ama erkek çocukları ataerkil toplumlarda sözü dinlenen, kaybetmekten korkulan çocuklar. Elini masaya vurur, ben istiyorum işte o kadar derdi. Kimse sesini cikaramazdi. Sizin bey bunu yapsa, yine de ailesi baskin cikmis olsa tamam dicem adam suçsuz. Ama hic oyle olmamis. Adam hemen vazgecmis.
Tabiki canım pasif biriydi zaten.gelenek görenek daha önemli idi doğu tarafındandı.en başta kendi sindirmişti zaten içinde bunları.

Tabiki canım pasif biriydi zaten.gelenek görenek daha önemli idi doğu tarafındandı.en başta kendi sindirmişti zaten içinde bunları.
Ya ne geleneği? O gelenekte varsa yoksa erkek refahı değil mi zaten? İstese geleneği bir güzel kullanırdı, senle olurdu. İstememiş. Adamın yorulup değer görmeyip bulmadığı bütün bahaneleri oturup sen buluyorsun.

Bence siz kendinizi kandırıyorsunuz kızın silah zoruyla adama benimle ol demediğini varsayarsak adam gayet sizden ayrılmış ve onunla nişanlanmış annesi sizinle olmasına karsiysa adam hiç kimseyle de olmayabilirdi veya apayrı bir şahısla da olabilirdi o kızın sevgisine sığınmış sizi de yedekte tutuyor besbelli şu an ne kızı ne de sizi seviyor onu sizle aldatıyor ne serden geçerim ne yardan hesabı. Sizle başkasını aldatan sizi de başkasıyla aldatır. (Aldatmaya mesajlaşma hasret giderme de dahil)

Bence siz kendinizi kandırıyorsunuz kızın silah zoruyla adama benimle ol demediğini varsayarsak adam gayet sizden ayrılmış ve onunla nişanlanmış annesi sizinle olmasına karsiysa adam hiç kimseyle de olmayabilirdi veya apayrı bir şahısla da olabilirdi o kızın sevgisine sığınmış sizi de yedekte tutuyor besbelli şu an ne kızı ne de sizi seviyor onu sizle aldatıyor ne serden geçerim ne yardan hesabı. Sizle başkasını aldatan sizi de başkasıyla aldatır. (Aldatmaya mesajlaşma hasret giderme de dahil)
Valla sağolun bnm düşüncemde bu ama bi taraf çok sevio burda ben ama çaresizlik başka bişey tam düşmüşken yıkılmışken tutundum ben ona o daha beter bırakınca çaresizlik n demek orda anladım tabi yapılan muamelede yaraladı beni ama bu yönden kimse düşünmeden sinirlenio.çok haklısınız yorumunuza da.

Bu adam seni sevse herşeyi göze alırdı inan.
Sen şimdi o seni ararsa diyorsun ki:
nişanlı bir adamla konuşamam, eger ki evlenir de yok sevemedim yok gecinemedim alışamadım gibi bahanelerle beni sakın arama. ben evliliği yıkan kadın olamam ya da evliliğinde mutluluğu bulamayan bir adamın oynaşı hiç olamam .aramayacaksin artık beni sevgi bir yere kadar ben onurlu bir kadınım
Bu kadar başka bişey deneme gerek yok uzatma konuşmanı kapatıver suratına
Hani diyorsun ya tüm semt bana üzülüyor diye sen bu dik duruşu sergilerden o söylediğin tüm insanlar bravo diyecekler sana sağlam kadınmış. Sen de alnının akıyla dolaşacaksın ve eminim senin karşına senin kıymetini bilecek bir insan da çıkacak

Bu adam seni sevse herşeyi göze alırdı inan.
Sen şimdi o seni ararsa diyorsun ki:
nişanlı bir adamla konuşamam, eger ki evlenir de yok sevemedim yok gecinemedim alışamadım gibi bahanelerle beni sakın arama. ben evliliği yıkan kadın olamam ya da evliliğinde mutluluğu bulamayan bir adamın oynaşı hiç olamam .aramayacaksin artık beni sevgi bir yere kadar ben onurlu bir kadınım
Bu kadar başka bişey deneme gerek yok uzatma konuşmanı kapatıver suratına
Hani diyorsun ya tüm semt bana üzülüyor diye sen bu dik duruşu sergilerden o söylediğin tüm insanlar bravo diyecekler sana sağlam kadınmış. Sen de alnının akıyla dolaşacaksın ve eminim senin karşına senin kıymetini bilecek bir insan da çıkacak
Amiiiin inşallah onu bile demedim çok mutlusun hem kusura bakma hem saol ne denir bilemedim .ben yanlış zamanda yanlış mekanlardaydım hep sanırım yazdım bundan sonra Nasuh tövbesi olsun dedim mesaj olarak bıraktım. Yaşattığım acı için kusura bakma kendine iyi bak Nasuh tövbesi ne demek bilmiyorum yazmış.yazmadım bişey

Amiiiin inşallah onu bile demedim çok mutlusun hem kusura bakma hem saol ne denir bilemedim .ben yanlış zamanda yanlış mekanlardaydım hep sanırım yazdım bundan sonra Nasuh tövbesi olsun dedim mesaj olarak bıraktım. Yaşattığım acı için kusura bakma kendine iyi bak Nasuh tövbesi ne demek bilmiyorum yazmış.yazmadım bişey
Üzme canını böyle aciz bir adamdan kurtulmuş sun ve gençsin daha çocuğunla vakit geçirmeye bak o zaman daha kolay atlatırsın

Üzme canını böyle aciz bir adamdan kurtulmuş sun ve gençsin daha çocuğunla vakit geçirmeye bak o zaman daha kolay atlatırsın
Doru diosunuz böle aciz bi adamdan kurtulmuşum.evlensem beni savunamazdı yine aynı şeyleri yaşardım belkide.anlayışınız içinde çok teşekkür ederim insanlar sert cvp verio ama naif yaklaştığınız yargılamadan yaklaştığınız için saolun.🤗

X