gunaydın canım hayır sadece asılamada degil tupbebektetede kullanılıyor ona bakarsan tup bebekteki butun ilaclar zaten asılamadada kullanılıyor ama sadece asılamada dozunu az veriyorlar okadar seninki normal yani simdide bunamı kafayı taktın hemde tedaviye baslarken bravo sana yaniiiiiilmaz:
Bende 3. denememde memorial i seçtim 13 haziranda transferim yapıldı. Dr. Mustafa Acet laparoskopi yaptı, Dr. Hale hanım tedavi ve takip yaptı, Dr. Müstecep bey yumurta toplama işini yaptı, Dr. Hale hanım uğurlu elleriyle 3 tane bebek transferini gerçekleştirdi. Şimdi 25 haziranı bekliyorum. İlaç+hastane 5000 ytl (ilaçlar raporla alındı). Memorrial den memnun kaldım tavsiye ederim. İlaç konusunda Zeynep hanım var Allah(C.C.) Razı olsun elinden geleni yapıyor.Ben kalan ilaçları bıraktım gerekli kişilere verdiler. Tüm ekibe teşekkür ediyorum ve herkez için dua ediyorum.
canım inşallah tedavinin sanocunu hayırlı kocaman bir pozitifle bildidirsin bize
bağıra bagıra
çok öpüyorum seni
Bende 3. denememde memorial i seçtim 13 haziranda transferim yapıldı. Dr. Mustafa Acet laparoskopi yaptı, Dr. Hale hanım tedavi ve takip yaptı, Dr. Müstecep bey yumurta toplama işini yaptı, Dr. Hale hanım uğurlu elleriyle 3 tane bebek transferini gerçekleştirdi. Şimdi 25 haziranı bekliyorum. İlaç+hastane 5000 ytl (ilaçlar raporla alındı). Memorrial den memnun kaldım tavsiye ederim. İlaç konusunda Zeynep hanım var Allah(C.C.) Razı olsun elinden geleni yapıyor.Ben kalan ilaçları bıraktım gerekli kişilere verdiler. Tüm ekibe teşekkür ediyorum ve herkez için dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?