canım bende bir ay önce memeorialde tedavi gördüm abzyc arkadasımızın tavsiyesi üzerine gitmistim bende :)hastane cok temis cok güsel benim doktorumda hale hanımdı cok tatlı bir doktor ama nasibimde yokmus galiba benimki olmadı bende senin gibi bayan doktor istedim erkek istemiyordum ayrıca benimde baslarda kafam karıstı acaba neden olmadı diye ama sonucta burda iki arkadasım var menekse ve azbycv ikisininde oldu demekki bu biraz daha nasip isi ayrıca benim yumurta toplamama dahi ben hale ahnımı istedim ve o kadar rahat gectiki anlatamam hic agrım sızım olmadı transferimide semra hanım girdi ama sonucta olmadı
kendimi toparlamaya calısıyorum o kadar zahmetten sonra gercekten olumsuz olması cok zor mus allahım kimseye yasatmasın insallah 3 ay sonra tekrar gidersem aynı doktoruma gitmeyi düsünüyorum hale hanıma nedense merkezi deistirmeyi düsünmüyorum ya insallah ikincisinde olur rabbim yüzümüzü güldürür zelalcim gel canım beraber gidelim hayatım ya sendemi memeriale gidecen ay ne güsel tanısırız ama daha tam belli değil benim zamanım
insallah canım tedavin hayırlı olsun sonucunda hayırlısı olsun canımm