• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben memorial ı seçtim arkadaşlar? ama hangi doktora gitsem

Denizcim ben de birçok bayan doktor gördüm ama hale hanım farklı bence. insanı incitmiyor canın yansa daha duyarlı davranıyor. bazıları varki nolacak bu kadar acıdan diyor. beni sadece 2 muayenemde başka doktorlar muayene etti. o da hafta sonuna denk geldiği için.bende tedaviye başlamadan önce senin gibi panik içerisindeydim. bizim sorunumuz eşimden kaylanan bi durum olduğu için orayı tercih ettik. erkek infertilesinde bence en iyisi orası. embriyo dondurmada para alıyor. bizim emriyomuz yok ama dondurulmuş spermler var.onada para almadılar.

gunaydın canım ya ben bi an hale hanıma döndüm nedense
erkek olmasından dolayı galiaba yan çizdim yoksa randevum bugun guvenç beydeydi
ama ben çarşamba gunu 11 de gidicem senin randevun kaçta olucak eger bu hafta olursan görüşemeyiz sonrasında ama yaz muhakkak randevularını

perşembe günü saat 10.da memorial deyim. ve onrası tabi.

Denizcim ben de birçok bayan doktor gördüm ama hale hanım farklı bence. insanı incitmiyor canın yansa daha duyarlı davranıyor. bazıları varki nolacak bu kadar acıdan diyor. beni sadece 2 muayenemde başka doktorlar muayene etti. o da hafta sonuna denk geldiği için.bende tedaviye başlamadan önce senin gibi panik içerisindeydim. bizim sorunumuz eşimden kaylanan bi durum olduğu için orayı tercih ettik. erkek infertilesinde bence en iyisi orası. embriyo dondurmada para alıyor. bizim emriyomuz yok ama dondurulmuş spermler var.onada para almadılar.

canım embiriyo için veya sperm dondurulmuşları için ne kadar alıyrlar
bilgin var mı

canım ben ocak ayında memorialde tedavi gördüm.şimdi ikizlerimizi bekliyoruz inşallah.doktorum hale hanımdı.ve hayranım resmen doktoruma.hanımefendiliği bilgisi becerisi herşeyiyle dört dörtlük maşallah.ama önemli olan Rabbimin nasip etmesi.sonuçta doktorlar vesile.ama bayan doktor tercih etmen daha güzel tani.bende özellikle dosyama not düşürtmüştüm erkek doktor görmesin beni diye.22 yumurtam toplanmasına rağmen (bu işlemide hale hanım yaptı)en ufak rahatsızlığım bile olmadı çok şükür.bzim durumumuzda erkek infertilitesi idi.vel hasılı kelam hale hanımı şiddetle tavsiye ederim.ben çok memnun kaldım

canım ben ocak ayında memorialde tedavi gördüm.şimdi ikizlerimizi bekliyoruz inşallah.doktorum hale hanımdı.ve hayranım resmen doktoruma.hanımefendiliği bilgisi becerisi herşeyiyle dört dörtlük maşallah.ama önemli olan Rabbimin nasip etmesi.sonuçta doktorlar vesile.ama bayan doktor tercih etmen daha güzel tani.bende özellikle dosyama not düşürtmüştüm erkek doktor görmesin beni diye.22 yumurtam toplanmasına rağmen (bu işlemide hale hanım yaptı)en ufak rahatsızlığım bile olmadı çok şükür.bzim durumumuzda erkek infertilitesi idi.vel hasılı kelam hale hanımı şiddetle tavsiye ederim.ben çok memnun kaldım

canım benim çokkkkkkkk tebrik ediyorum
sağlıkla kucagına almayı nasip etsin buyuk allahım
allah razı olsun senden gerçekten içimi rahatllattın
sana bişey daha sormak isterim bana 1900 euro dediler erkek infertilitesi bizde şiddetli sadece 50 tane var
yani gelişmiş tekonolojiyi kullanıyorlar diye bizden daha yuksek paralar talep etmezler degil mi gunler geçtikçe
yani sen toplamda ne kadar ödemiş oldun

canım tedavin hayırlı olsun inşallah olumlu pozitif sonuç alırsın :Saruboceq:
bende geçen ay tüp bebek denedim ama benim kimyasal gebelik oldu eğer 3 ay sonra birdaha denersem bende şimdilik memorial diye düşünüyorum CADIARZU çidere üye oldum demişsin bende üye olacaktım geçen yıl ama kafam karıştı sen üyelik için herhangi bir ücret ödüyormusun :uhm:

canım tedavin hayırlı olsun inşallah olumlu pozitif sonuç alırsın :Saruboceq:
bende geçen ay tüp bebek denedim ama benim kimyasal gebelik oldu eğer 3 ay sonra birdaha denersem bende şimdilik memorial diye düşünüyorum CADIARZU çidere üye oldum demişsin bende üye olacaktım geçen yıl ama kafam karıştı sen üyelik için herhangi bir ücret ödüyormusun :uhm:

inşallah canım
evet canım 150 tl ödedim
ilk muane ücretsize geliyor çünkü muane 200-250 civarı
ve 1900 euro olan tup bebek ücreti 1650 euro ya iniyor

canım bende bir ay önce memeorialde tedavi gördüm abzyc arkadasımızın tavsiyesi üzerine gitmistim bende :)hastane cok temis cok güsel benim doktorumda hale hanımdı cok tatlı bir doktor ama nasibimde yokmus galiba benimki olmadı bende senin gibi bayan doktor istedim erkek istemiyordum ayrıca benimde baslarda kafam karıstı acaba neden olmadı diye ama sonucta burda iki arkadasım var menekse ve azbycv ikisininde oldu demekki bu biraz daha nasip isi ayrıca benim yumurta toplamama dahi ben hale ahnımı istedim ve o kadar rahat gectiki anlatamam hic agrım sızım olmadı transferimide semra hanım girdi ama sonucta olmadı:(kendimi toparlamaya calısıyorum o kadar zahmetten sonra gercekten olumsuz olması cok zor mus allahım kimseye yasatmasın insallah 3 ay sonra tekrar gidersem aynı doktoruma gitmeyi düsünüyorum hale hanıma nedense merkezi deistirmeyi düsünmüyorum ya insallah ikincisinde olur rabbim yüzümüzü güldürür zelalcim gel canım beraber gidelim hayatım ya sendemi memeriale gidecen ay ne güsel tanısırız ama daha tam belli değil benim zamanım :(insallah canım tedavin hayırlı olsun sonucunda hayırlısı olsun canımm

canım bende bir ay önce memeorialde tedavi gördüm abzyc arkadasımızın tavsiyesi üzerine gitmistim bende :)hastane cok temis cok güsel benim doktorumda hale hanımdı cok tatlı bir doktor ama nasibimde yokmus galiba benimki olmadı bende senin gibi bayan doktor istedim erkek istemiyordum ayrıca benimde baslarda kafam karıstı acaba neden olmadı diye ama sonucta burda iki arkadasım var menekse ve azbycv ikisininde oldu demekki bu biraz daha nasip isi ayrıca benim yumurta toplamama dahi ben hale ahnımı istedim ve o kadar rahat gectiki anlatamam hic agrım sızım olmadı transferimide semra hanım girdi ama sonucta olmadı:(kendimi toparlamaya calısıyorum o kadar zahmetten sonra gercekten olumsuz olması cok zor mus allahım kimseye yasatmasın insallah 3 ay sonra tekrar gidersem aynı doktoruma gitmeyi düsünüyorum hale hanıma nedense merkezi deistirmeyi düsünmüyorum ya insallah ikincisinde olur rabbim yüzümüzü güldürür zelalcim gel canım beraber gidelim hayatım ya sendemi memeriale gidecen ay ne güsel tanısırız ama daha tam belli değil benim zamanım :(insallah canım tedavin hayırlı olsun sonucunda hayırlısı olsun canımm

canım benim bu işler kısmet işi gerçekten ben buna inanıyorum benimde gittiğim merkezde bir sürü hamile kalan vardı hepsiylede konuştum içim rahatlsın diye ama tabi olmusuz sonuç alanda vardı.
ben artık fazla üzülmüyorum lütfen sende üzülme biz hayırlısını istemedik mi demekki hayırlı olan buymuş çok zor bir yolmuş bu çok zor bir sınavmış sen yine bana göre rahattın transfer sonrası ben eve kilitlenip kalmıştım çok düşündüm herşeye çok üzüldüm çok stresli geçti sonucumda öyle oldu diye kendimi suçladım ama eğer kısmetimde olsaydı hiç birşey engel olamayacaktı demi :1hug:

benimde 2. tedavimin tarihi belli değil henüz ama hani doktorlar 2 tedavi arasını 3 ay olarak belirliyor ya o yüzden 3 ay geçince karar veririz artık ne yapacağımıza :1shok: rabbim hayırlısını versin hepimiz için aminnn :Saruboceq:

canım benim inşallah bir dahakine bebeklerin sana sımsıkı tutunur
dilerim allah bu zorlu yolun sonunda kucaklarımızı boş bırakmaz
yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim
hale hanımıda ve tabiki merkezi çok öneriyorlar
ben istanbul tup bebek merkezinden vazgeçtim yarın memorial a gidicem peki uzun mu kısa mı tercih ediyorlar protokolleri ?

canım benim çokkkkkkkk tebrik ediyorum
sağlıkla kucagına almayı nasip etsin buyuk allahım
allah razı olsun senden gerçekten içimi rahatllattın
sana bişey daha sormak isterim bana 1900 euro dediler erkek infertilitesi bizde şiddetli sadece 50 tane var
yani gelişmiş tekonolojiyi kullanıyorlar diye bizden daha yuksek paralar talep etmezler degil mi gunler geçtikçe
yani sen toplamda ne kadar ödemiş oldun

canım cümlemizden Allah razı olsun.nrmalde hiç ekstra bir ücret çıkmıyor diye biliyorum.yalnızca dondurulan embriyoların olursa onlar için ödeniyor.ama bizim embriyolarımız pek kaliteli değidi ve hiç biri yaşayamadığı için dondurtamadık.ekstra birşeyde ödemedik.bende ilk defa adetimin ikinci güne muayene ve bilgi almaya gitmiştim.gittiğim gün tedaviye başlama kararı aldım ve başladım.inşallah tedavin sonucunda sende yüzü gülenlerden olursun.

canım cümlemizden Allah razı olsun.nrmalde hiç ekstra bir ücret çıkmıyor diye biliyorum.yalnızca dondurulan embriyoların olursa onlar için ödeniyor.ama bizim embriyolarımız pek kaliteli değidi ve hiç biri yaşayamadığı için dondurtamadık.ekstra birşeyde ödemedik.bende ilk defa adetimin ikinci güne muayene ve bilgi almaya gitmiştim.gittiğim gün tedaviye başlama kararı aldım ve başladım.inşallah tedavin sonucunda sende yüzü gülenlerden olursun.

canım benim inşallah
inşallah

mrb. arkadaşlar,
ben de 6+5 çoğul gebeyim. 4. denememde tuttu. memorialde 2. denememdi. 1. si kimyasal gebelik olmuştu. benim doktorum nur hn. hale hanımı ben de tavsiye ederim. eli uğurludur ve deneyimli bi doktordur. benim doktorum da iyi ama ona nazaran daha genç. hastanemi herkese tavsiye ederim. hem ilgi alaka, hem profesyonellik, hem de teknoloji anlamında bence dört dörtlükler. ohss olduğum için 9 gün de hastanede yattım. inanın türkiyenin hiçbir yerinde bu kadar güler yüzlü ve ilgili bir merkez daha olabileceğini düşünmüyorum.
normalde fiyat belli. ama ekstralar tabii ki ayrıca ücretlendiriliyor. mesela benim uzun protokoldü. tedavinin en başında yumurtalarım çok büyüdüğü için yumurta aspirasyonu yaptılar.ekstra ücret alındı. co-culture yapıldı,ekstra ücret alındı. sürprizlere hazır olun derim...

canım ben adetimin 19ncu günü gitmistim sonucta uzun protokol olursa adetin 21nci günü baslanıldıgı için ben 19nda gitmistim muayene oldum doktor yumurtalarımın oldugunu söyledi ve standart protokolu uygulayacagını söyledi ben öyle baslmıstım ama malesef bana uzun olmadı canım ya doktorumda cok sasırdı ikinci tedavimi kısa yapıcak biraz moral bozucuydu ama nasip dedim yumurtalarım az olmustu o kadarda ilac kullanmama ragmen ama bilmiyorum neden öyle oldu ama nasip bu isler galiba canım doktorun durumuna göre karar veriyoo

gunaydın
bana kızacaksınız belki ama ben dun eşimle konuştum ve memorial a pek gönlü yatmadı ilk ist. tup bebek merkezine gittiğimiz için. kısmet dedi ve ben bu sabah ist. tup bebek merkezie gidip muane oldum. gonal f 450 verdiler bugun ilk iğnemi oldum pazar gunude iğne olup pazartesi igne olmadan tekrar kontrole gidecegim. ama gonal f genelde aşılamada mı kullanılıyor ben anlam veremedim.

gunaydın canım hayır sadece asılamada degil tupbebektetede kullanılıyor ona bakarsan tup bebekteki butun ilaclar zaten asılamadada kullanılıyor ama sadece asılamada dozunu az veriyorlar okadar seninki normal yani simdide bunamı kafayı taktın hemde tedaviye baslarken bravo sana yaniiiiii :olmaz:

Back