• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben memorial ı seçtim arkadaşlar? ama hangi doktora gitsem

Bende 3. denememde memorial i seçtim 13 haziranda transferim yapıldı. Dr. Mustafa Acet laparoskopi yaptı, Dr. Hale hanım tedavi ve takip yaptı, Dr. Müstecep bey yumurta toplama işini yaptı, Dr. Hale hanım uğurlu elleriyle 3 tane bebek transferini gerçekleştirdi. Şimdi 25 haziranı bekliyorum. ılaç+hastane 5000 ytl (ilaçlar raporla alındı). Memorrial den memnun kaldım tavsiye ederim. ılaç konusunda Zeynep hanım var Allah(C.C.) Razı olsun elinden geleni yapıyor.Ben kalan ilaçları bıraktım gerekli kişilere verdiler. Tüm ekibe teşekkür ediyorum ve herkez için dua ediyorum.

gunaydın canım hayır sadece asılamada degil tupbebektetede kullanılıyor ona bakarsan tup bebekteki butun ilaclar zaten asılamadada kullanılıyor ama sadece asılamada dozunu az veriyorlar okadar seninki normal yani simdide bunamı kafayı taktın hemde tedaviye baslarken bravo sana yaniiiiii :olmaz:

evet bana ne deseniz haklısınız kızın bana ki aklım başıma gelsin
bıdı bıdı konuşuyorum
biri bana dur desin :kedi:yasakkelime

Bende 3. denememde memorial i seçtim 13 haziranda transferim yapıldı. Dr. Mustafa Acet laparoskopi yaptı, Dr. Hale hanım tedavi ve takip yaptı, Dr. Müstecep bey yumurta toplama işini yaptı, Dr. Hale hanım uğurlu elleriyle 3 tane bebek transferini gerçekleştirdi. Şimdi 25 haziranı bekliyorum. İlaç+hastane 5000 ytl (ilaçlar raporla alındı). Memorrial den memnun kaldım tavsiye ederim. İlaç konusunda Zeynep hanım var Allah(C.C.) Razı olsun elinden geleni yapıyor.Ben kalan ilaçları bıraktım gerekli kişilere verdiler. Tüm ekibe teşekkür ediyorum ve herkez için dua ediyorum.

canım inşallah tedavinin sanocunu hayırlı kocaman bir pozitifle bildidirsin bize
bağıra bagıra
çok öpüyorum seni

Bende 3. denememde memorial i seçtim 13 haziranda transferim yapıldı. Dr. Mustafa Acet laparoskopi yaptı, Dr. Hale hanım tedavi ve takip yaptı, Dr. Müstecep bey yumurta toplama işini yaptı, Dr. Hale hanım uğurlu elleriyle 3 tane bebek transferini gerçekleştirdi. Şimdi 25 haziranı bekliyorum. İlaç+hastane 5000 ytl (ilaçlar raporla alındı). Memorrial den memnun kaldım tavsiye ederim. İlaç konusunda Zeynep hanım var Allah(C.C.) Razı olsun elinden geleni yapıyor.Ben kalan ilaçları bıraktım gerekli kişilere verdiler. Tüm ekibe teşekkür ediyorum ve herkez için dua ediyorum.

hayırlı olsun canım tedavin ben şu an 3. aşılamanın sonucunu bekliyorum olmazsa bi ay dinlenip memorial da tüp bebek tedavisine başlayacağız inş. sonucunu buraya yazarsan çok sevinirim canım

slm deniz bende memorialda tedavi oldum şuan 21+6 haftalık hamileyim dr um hale hanım.kontrollerimede oraya gidiyorum ama gebe takipleri etilerdeki poliklinikte yapılıyo bende hale hanımdan çok memnunum.

Back