• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben kendi paramı harcadım.

Olaya dışardan bakmak istedim. Sizin gözünüzden… Her yorumu da dikkatle okuyorum teşekkür ederim. Benim karım ne yaptı da ben bunları yaptım diye düşünmüyorsun da deniliyor. Bildiğiniz genel aldatan insan konuşmaları. Çok kaldıramıyorum. İçinde olduğum bu sınavdan en kısa sürede çıkmayı diliyorum. Soranlara ayrılmak istemiyor. Zaman aşımı kabul ediyor olayı da. Fakat ben sindiremiyorum.
Eeee boşanma planı?

Ederini verip boşanacağım kızlar merak etmeyin. Erkeğin çabuk eriyen peyniri ile yaşanmaz. Hele bir de kadınları gezdirdiği araba için kredi çektiğinizi de düşünün. 5. Ayında daha kredi verdiğiniz arabada Sizin koltuğunuzda Moldova’lı bir kadın story çekiyor. Hayatta birikimini yapmış bir insanım. Ne kadar güçlü olursanız o kadar güçlükle sınanıyorsunuz.

Ev bakıyorum şu an. Yaza Bodrum’da evimi tutup inzivaya çekileceğim. Yurtdışında öğretmenlik yapabiliyorum. İki dilim var. Kendi kendime öğrendim. Demem o ki… Kendinizi geliştirin hayatta birikiminizi yapın. Kimsenin insafına kalmayın. Bunları yapabildiğim için zoruna gidiyor. Ayrılırlar bir de beş parasız perişan kalmanızı isterler. Zevk alırlar bundan. Ama bunları yapabiliyorsanız zorlarına gidiyor işte.

Aldatmanın böle bir adabı olur yahu esiniz sizi yaşadığınız yerde, gittiğiniz mekanlarda acaba görülür duyulur mu gibi bir endişeye bile katılmamış. Ne kadar bir hafife alma ve gözÿ dönme ise artık. Harcadığı paranın çokluğunun ne anlamı var?
Tek bir cümlesini böle dinmelememeniz lazım.

Yorum yapmanız için size stand up’lara yaraşır bir konu. Bu yaz 6 gün boyunca ruhum duymadan İki tane Moldovalı kadınla geziliyor. Kulüplere gidiliyor. Beach’ler gezdiriliyor. Yemekler yediriliyor. Bana da asker arkadaşlarım geldi deniliyor. Ben yeni öğreniyorum. Bir de üstüne ben kendi paramı harcadım deniliyor. Biri rica ediyorum ben Nasıl bir sınavın içindeyim bana açıklayabilir mi ?
Bazı erkeğin aklı fikri kadınlardadır onun hobisi kadındır kadınlara doyumsuzdur ,
Kıçına bir tekne ,problem çözülmüştür
Ve (sütü bozuk adam)

Aldatmanın böle bir adabı olur yahu esiniz sizi yaşadığınız yerde, gittiğiniz mekanlarda acaba görülür duyulur mu gibi bir endişeye bile katılmamış. Ne kadar bir hafife alma ve gözÿ dönme ise artık. Harcadığı paranın çokluğunun ne anlamı var?
Tek bir cümlesini böle dinmelememeniz lazım.
Nerden başlayacağımı bilemedim. Meslek deformasyonu dikkat çekici olsun istedim konuya giriş.

Ederini verip boşanacağım kızlar merak etmeyin. Erkeğin çabuk eriyen peyniri ile yaşanmaz. Hele bir de kadınları gezdirdiği araba için kredi çektiğinizi de düşünün. 5. Ayında daha kredi verdiğiniz arabada Sizin koltuğunuzda Moldova’lı bir kadın story çekiyor. Hayatta birikimini yapmış bir insanım. Ne kadar güçlü olursanız o kadar güçlükle sınanıyorsunuz.

Kanıt toplayın kanıt. Gördüm duydum değil net delil toplayın mahkeme için bu arsızlıkla sizi suçlar çünkü adalet sisteminde somut delil konuşur her zaman. Evden siz ayrılmayın onu gönderin. Ev her zaman kadınındır. Onun yaptığı arsızlık için süreçte düzen bozan siz olmayın kiranızı da ödemek zorunda ayrıca. Bence sakin kafayla bi hukuki destek alıp ona göre aksiyon alın.

Kanıt toplayın kanıt. Gördüm duydum değil net delil toplayın mahkeme için bu arsızlıkla sizi suçlar çünkü adalet sisteminde somut delil konuşur her zaman. Evden siz ayrılmayın onu gönderin. Ev her zaman kadınındır. Onun yaptığı arsızlık için süreçte düzen bozan siz olmayın kiranızı da ödemek zorunda ayrıca. Bence sakin kafayla bi hukuki destek alıp ona göre aksiyon alın.
İnstagram’da videolar var zaten. Kadın paylaşmış. Umrumda değil kiramı falan ödemesi. Medeni değil sorun o.

Fena halde kadınlık gururunuzla oynanmış. Bence bu konuyu açmanız bize sormanız bile abesle iştigal. Haa sohbet edeyim, derdimi paylaşayım diyorsanız o ayrı mesele.

Benim aldatılma hikayemden daha mı iyi daha mı kötü bilemedim ama böyle adamların kesinlikle ruh saglıgı bozuk onu biliyorum.. ortaya cıkacagını bile bile bu seklde aldatmak, ortaya cıkıncada bosanmaya yanasmamak , açıklama yapayım derken tek bir zeka kırıntısı örneği göstermemek baska türlü acıklanamaz

Eve geldiğinde topuklu ayakkabınız varsa alttaki çivisini çıkarın ortaya kafasına kafasına sonra totoya bi tekme yallah yallah yallah bir de kendi parasını harcıyormuş

Back