Yatak Odası Dekorasyonu ben kararsız kaldım peki ya sizce?

Lavanta

benaşıkoldum sendeolsana
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
4.028
1
156
36
Diğer
selam arkadaşlar.nişanlıyım 3 ay snr düğünüm var koltuk ve yemek odasında karar vermiş durumundayım onlarında resimlerinide bu başlığa eklemeyi düşnüyorum sizlerinde fikirlerini almak için fakat yatak odasında çok kararsızım aslında kararlıydımda nette benim beğendiğim yatak odasının fotosunu görene kadar oda küçüktü ve sıf beyaz yatak odası çok çiğ geldi gözüme ve ben o günden beri başka altarnetiflere bakıyorum özellikle sanki bi kapağında ayna olsa daha geniş göstericek gibi bi çok düşünce sardı beni şuan için beğendiğim içime sinen mi desem ne desem bilmiyorum 3 takım var şimdi sizinde görüşlerini merak ettiğimden sormak istedim..

Eki Görüntüle 339284 Eki Görüntüle 339285 $810-yatak-odasi-takimi-d1-182.webp$810-yatak-odasi-takimi-d2-182.webp$star yatak odası.webp$star yatak odası2.webp

Son düzenleme:
benim ilk düşündüğüm ilk resimdeki aynasız bembeyaz takım

daha sonraki hani tek beyaz olmasın kahveli olsa kombini daha kolay olur diye kahveliye bi yöneldim daha nişanlıma gösteremedim

3,de hani hem ayakkları hoşuma gitti hemde dolabındaki ayna daha iyi hatta bi resim daha ekliyorum annemde bu takımı beğendi$Görüntü2042.webp$Görüntü2043.webp

Adı üstünde yatakodası rengi bana sıcak gelmedi birde şu an kış mevsimi herkesin evide ısıtmalı değil ,koyu renkler daha sıcak olurdu sanırım

Adı üstünde yatakodası rengi bana sıcak gelmedi birde şu an kış mevsimi herkesin evide ısıtmalı değil ,koyu renkler daha sıcak olurdu sanırım

canım bizim dogalgazlı olucak ben ferah görüntüyü herzman sevmişimdir içime sinen bunlar ,bunları sıcak renklerle kombin edebilirim saol fikrin için

yemek odam ve koltuklarımıda ekliyeyim belki farklı fikirler olur aklıma yatan$Görüntü2046.webp$sedef-yemek-b.webp$Görüntü2045.webp

cnm öncelikle hayırlı olsun. Bende evimde ferah açık renklerim olsun istiyorum.Çünkü beyaz her zaman daha geniş ve ferah yapar odayı.Koltuklarını beğendim ama aklıma hep açık renk koltuk çabuk kirlenmezmi geliyor.Yatak odasındada bir dolap komple aynalı olan en son eklediğini beğendim.

tarzlarımız çok farklı ben olsam o yatak odalarının hiçbirini almam herkesin zevki başka ne de olsa

cnm öncelikle hayırlı olsun. Bende evimde ferah açık renklerim olsun istiyorum.Çünkü beyaz her zaman daha geniş ve ferah yapar odayı.Koltuklarını beğendim ama aklıma hep açık renk koltuk çabuk kirlenmezmi geliyor.Yatak odasındada bir dolap komple aynalı olan en son eklediğini beğendim.

çok teşekkür ederim cnm saolasın...koltuklarımın rengini yazmayı unutmuşum cnm pudra pembe olucak yine ayakaları beyaz bikaç yastığı beyaz olucak orta sehba bayaz olucak yemek odasında ise tv ünitesini ve vitrini almak istemiyorum evimiz bi tutulsun artık ona göre bakıcam ama tvde kararlıyım vitrinde karasızım istememe daha ağır basıyor ama bakıcam artık..ayakları metal olanı beğendin sanırım yatak odasındada benimde snrdan hoşuma gitti ama sanki kahveli yatak odası daha ağır basıyor gibi çok kararsızım nişanlımada göstereyim anneme filanda göstereyim birde yakından görmek lazım

tarzlarımız çok farklı ben olsam o yatak odalarının hiçbirini almam herkesin zevki başka ne de olsa

ewt canım kimi insan kara sever kimi insan ak..önemli olan mutlu olmak nasılsa hepsinnde hevesimiz geçicek modası kalmıcak ama zevkimize göre en iyisini seçmeye çalışıyoruz

Canımm bidenemmm ben sondakini çok beğendim sırf beyaz olanı sade ve şık duruyo bence tabi .. bak bunu ..

bunlar ne marka acaba

sadece koltuk takımı ada koltuk birde yemek odası ve yemek odası ile takım yatak odasının marekasını biliyorum onlarda mns mobilya diğerleri hakkında bilgim yok 2 hafta sonra yakından görmek için gidicem o zman sorarım kısmetse

sadece koltuk takımı ada koltuk birde yemek odası ve yemek odası ile takım yatak odasının marekasını biliyorum onlarda mns mobilya diğerleri hakkında bilgim yok 2 hafta sonra yakından görmek için gidicem o zman sorarım kısmetse
nerde gordun cnm modoko falanmı

nerde gordun cnm modoko falanmı

ben balıkesirdeim koltuk ve bahsettiğim mobilyaları burdan gördüm birde en son annem beğendi dediğim takımın markasıda vago mı vega mı öyle bişeyy burda gördüm diğerlerini internete evgörde gördüm

bu arada bnm yatak odamda beyaz herseyı cok guzel duruyo sık sade romantık ve asıl bnce beyaz olsn herseyın
hayrlı olsn tatlım

bende kahveli olan takımını çok beğendim ama mobilyalarına ilki uyar diye düşünüyorum

bende kahveli olan takımını çok beğendim ama mobilyalarına ilki uyar diye düşünüyorum

cnm mobilyalarımla illa uysun diye düşünmüyorum sonuçta hepsi farklı odalarda..koltuklarımla yemek odam uygun tamam her oda farklı konsept olabilir diye düşündüğümden şuan kahveli daha ağır basıyr benimkide görsün bi

bu arada bnm yatak odamda beyaz herseyı cok guzel duruyo sık sade romantık ve asıl bnce beyaz olsn herseyın
hayrlı olsn tatlım

saol cnm sen beyazı nasıl kombinledin perdelerin filan nasıl mesela halıda duvar renginde neyi kullnadın aslında ben herşeyim beyaz olursa kırık beyaz duvar düşünmüşütm ama snr boş boş olmasın diye sanki kese kağıdı daha hoş olur ev fotolarını gördükçe kremle beyazın zıtlığını yakıştırdım aslında sadece beyaz yatak dası olsa bile bi kapağında ayna olucak sanırım aynasız çok kapalı geldi

kuzuuuuuuum ne çok şe kaçırmışım ben koltuk almışın yemek odası almışın:31::31::31:
bnce ya kahverengili olan takımı al ki bnce yatak odasında çoooooooooooook güsel duruyo yada gülşenimin dediğini:16::16::16:

Back
X