Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben artik bunaldim bu tavrindan erkekli kadinli demiyot saplagi yapistiriyor. Ama beni operken citkirildim opsem mi opmesem mi diye kararsiz kalmis gibi hareketler hosgeldiniz derken. Ama popoya gelince oyle degil. Vucudumla kafayi bozmus bi sekilde ilk evlenirken simdiki halimden daha kiloluydum popomu elleyip elleyip bence bi diyetisyene git halin ne olur sonra diye laf sokuyordu esimin yanindaa artik patladim bende bir uc bes on.... esime dedim ki annen birdaha boyle bisey deme curettinde bulunursa hastalansada bakmicam haberin olsun diye anneme de soledim ayni sekilde esime bi uyari cakti cakis o cakis ses seda kesildibilla ki annemimi sokayim araya. gercekten manyak kadin sen mi yatiyosun yanina adam halinden memnun sananeeee
Ayni giyinmek istemesi sizce normalmi. Benim cevremdeki kaynanalar her zaman gelinleri sik gezsin ister kendilerinin yaslsri gecmistir artik bu resmen onsuz yapilmis herseye bozuluyor ya yeter arrik 26-66 aradaki kirk yas fark ucurumu da ayri tabi ve surekli ne kadar guzelsin hala genc kiz gibisin denilmesi lazim biraz burun kivir hemen birakir almaz cok begense bile zor ya sizinle ayni giyinmeye calisan kaynana
Odama giyinmeye gidiyorum hemen yanimda bitiyor tuz nerdeydi unun kabimi degisti. Cildirmalik bigun o ellerini alip kiricam yani. Adam hoslanmiyir dedikce surekli saplak atiyor ya en sonunda dedim aksam oglundan cok elliyorsun diye gulerek. Ama bozuldu baya bozulsun ama ya size yapilsa iki yildir ne yapardiniz yani olsun diyip gecistirirmiydiniz. Sinir oldugumu bilerek yapiyor diye dusunuyorum
Nedemek ya ikidebir vurucak. ...sapikmidir nedir? Hiç sağlam bi tepki vermedinizmi siz yoksa bukadar uzatamazdi. Hoşlanmıyor! yapma! lütfen! Gibi laflar bu kadını durdurmaz.
Kendimi düşündüm bi an
popoma gelen o el havadayken yapistirirdim şamarı
Bazen diyorum da gercekten bu tavri karsisinda cok mu sabirliyim acaba. Cevap veriyorum yapma dedigim halde defalarca ayni seyi yapiyor. Artik onu cocuk gibimi gormeliyim yoksa agzinin payini vermelimiyim esimede soyluyorum adamda bin kere soyluyor o da bikti en son o elleri naparim bilemiyorumvalla yaptığı anda arkama döner el şakasından hoşlanmıyorum bir daha sakın yapma derdim hiddetle
ben gerçekten el şakasından nefret ederin birde kv popoma düşünemiyorum. çok sabırlısın
Kv cekilecek gibi degilmismBazen diyorum da gercekten bu tavri karsisinda cok mu sabirliyim acaba. Cevap veriyorum yapma dedigim halde defalarca ayni seyi yapiyor. Artik onu cocuk gibimi gormeliyim yoksa agzinin payini vermelimiyim esimede soyluyorum adamda bin kere soyluyor o da bikti en son o elleri naparim bilemiyorum
Ben cildiriyorum ve gercekten bi pazarimiz var hep bizle olamaz heo bizle yemek yiyemez kaldi ki ayni evde olssk bile her pazar canta gibi tasimak zorunda degilim onu. Yalnizda ne yapayim ki benle de kalsa butun gun yalnz cunku calisiyorum ve dinlemeyede ihtiyacim oluyor. Ve geceleride esime ayirmak istiyorum bizde haftaici kalmasini istemiyorum cunku gece 2ye kadar tv acikbanyoya gecmeye ben utanirken onun bu rahat tavirlari delirtiyor beni davamda hakliykm ve elimden birsey gelmiyorKayınpeder yok, ve tek oğlu. Aslında size sarması çok normal. Gereksiz hareketleri itici gerçekten ama sıkılıyordur. Siz onun hayatındaki renklerisiniz şu anda. Ev hanımıysa eğer şimdi sizden başka bir şey yoktur hayatında. Sizin hayatınızda beklentiler var, iş var, hayaller var. O hayalini büyütmüş, evlendirmiş. Yuvasında da bir yer edinmeye çalışıyor ama biraz abartmış konuyu. Bence biraz daha severek yaklaşın. Sizi biraz kıskanması normal, düşünsenize bütün ömrünü evlatlarım diye geçirmiş bir kadın, o elinden gidince boşluğa düşer. Bence etrafınızdaki belediye kurslarından araştırın. Ahşap boyama ya da el işi, dikiş gibi şeylere merakı varsa gidip keyifli zaman geçirebilir be arkadaş çevresi edinir. Sizi rahat bırakır biraz. Ben de bir pazar günü erkenden gelen eş dosta sinir olurum. O bizim pazarımız, daha önceden bir plan yapmamışsak beraber.
Izmirdeydim anneler gununde madame cocodan duvar aynasi ve fincan seti aldim ikili cekmeceye fiydirmis atmis asmamis duvarina. Esime soyledim birde deger bilmiyor arkadas. Oda artik anliyo ve goruyo bazi seyleri. Ya ta izmirden sana hediye getiriyorum senin verdigin degere bak. Evde milyontame cerceve var duvarinda bunu asacak yer bulamamis :OVala şaştım kaldım insan içinde de yapıyo yanii pes! Allah sabır versin ne diyim gerçekten çok sinir oldum. Bence sende öyle yap milletin içinde yapıştır kv böyle yapıyo de hatta bunu kendi ailenin yanında yap annen falan varken belki utanır. Veya bu konuyu annenin yanında aç oda bikaç bişey söylesin annen de ayıplasın falan başka bişey gelmiyo aklıma çok saygısızca bi durum hayır bide 66 yaşında yani neyin kafasını yaşıyo anlamadım. Inşaallah düzelir canm sıkma canını eşinden yana sıkıntı yok demi? Yani hoşlanmıyo falan demiş ama geçerli olmamış sanırım (
Izmirdeydim anneler gununde madame cocodan duvar aynasi ve fincan seti aldim ikili cekmeceye fiydirmis atmis asmamis duvarina. Esime soyledim birde deger bilmiyor arkadas. Oda artik anliyo ve goruyo bazi seyleri. Ya ta izmirden sana hediye getiriyorum senin verdigin degere bak. Evde milyontame cerceve var duvarinda bunu asacak yer bulamamis :O