ben iyiyken kadın kötü,kadın iyiyken artık umursamamış oluyorum

Ben artik bunaldim bu tavrindan erkekli kadinli demiyot saplagi yapistiriyor. Ama beni operken citkirildim opsem mi opmesem mi diye kararsiz kalmis gibi hareketler hosgeldiniz derken. Ama popoya gelince oyle degil. Vucudumla kafayi bozmus bi sekilde ilk evlenirken simdiki halimden daha kiloluydum popomu elleyip elleyip bence bi diyetisyene git halin ne olur sonra diye laf sokuyordu esimin yanindaa artik patladim bende bir uc bes on.... esime dedim ki annen birdaha boyle bisey deme curettinde bulunursa hastalansada bakmicam haberin olsun diye anneme de soledim ayni sekilde esime bi uyari cakti cakis o cakis ses seda kesildibilla ki annemimi sokayim araya. gercekten manyak kadin sen mi yatiyosun yanina adam halinden memnun sananeeee

Vala şaştım kaldım insan içinde de yapıyo yanii pes! Allah sabır versin ne diyim gerçekten çok sinir oldum. Bence sende öyle yap milletin içinde yapıştır kv böyle yapıyo de hatta bunu kendi ailenin yanında yap annen falan varken belki utanır. Veya bu konuyu annenin yanında aç oda bikaç bişey söylesin annen de ayıplasın falan başka bişey gelmiyo aklıma çok saygısızca bi durum hayır bide 66 yaşında yani neyin kafasını yaşıyo anlamadım. Inşaallah düzelir canm sıkma canını eşinden yana sıkıntı yok demi? Yani hoşlanmıyo falan demiş ama geçerli olmamış sanırım :KK43:(

Ayni giyinmek istemesi sizce normalmi. Benim cevremdeki kaynanalar her zaman gelinleri sik gezsin ister kendilerinin yaslsri gecmistir artik bu resmen onsuz yapilmis herseye bozuluyor ya yeter arrik 26-66 aradaki kirk yas fark ucurumu da ayri tabi ve surekli ne kadar guzelsin hala genc kiz gibisin denilmesi lazim biraz burun kivir hemen birakir almaz cok begense bile zor ya sizinle ayni giyinmeye calisan kaynana

Ama burada sizi bağlayan birşey yok ki ? O sizi taklit ediyor.

Bir kere annemede denk geldi annemde ben evladima bile bu sakalari yapmiyorum hoslanmadigi icin sizde yapmayin hazetmiyor dedi ama kahkahalarla biz sevdigimize yapariz diyor resmen gerizekali resmennnnnnnn

Kayınvalidenin sana ilgisi mi var. :KK45:Tüller içinde görünce kahkahalar, giyinirken odaya girmeler, popoya vurmalar.. :KK70:
Çok ilginç. Belki çok seviyo seni. :KK51:

Gereksiz elestirileri ve sacma sapan davranislari var iste yok oyle yapma bence sen yok boyle yapma bence sen. Kizlar bir gece gecirmeniz yeterli bu kadinla kafayi tumden yiyiyorsunuz zaten. Kadin kendine is cikarmaya bayiliyor. Bulasik makinesi bile acmaz herseyi elinde yikar sonrada cok yoruldum yemek yapamadim disarda yedim sende gelirken ye de gel evde yemek yok diyordu biz evlenmeden once. :KK70: sen toksan isten gelen biri var dimi dusuncesiz yuzsuz ve saygisiz benim kaynanam

Isi yok gucu yok bana sariyor resmen

Ortada elle tutulur bişey yok ki ima ediyorsa bile sizinle oturmayı eşiniz istemedikten sonra birşey yapamaz, yapamamış da zaten ayrıca sadece ne yapsam misafirlerime diye düşünmüş. Kaldı ki annenler başka şehirdeyse geldiklerinde kaynananı çağırman nezaket açısında iyi olur her zaman olmasa da arada bir çağırabilirsin o beni çağır dememiş, gel bana yemek yap dememiş bu kadar herşeyin üzerinde durmayın eşinizle iyiyseniz sorun yok

Odama giyinmeye gidiyorum hemen yanimda bitiyor tuz nerdeydi unun kabimi degisti. Cildirmalik bigun o ellerini alip kiricam yani. Adam hoslanmiyir dedikce surekli saplak atiyor ya en sonunda dedim aksam oglundan cok elliyorsun diye gulerek. Ama bozuldu baya bozulsun ama ya size yapilsa iki yildir ne yapardiniz yani olsun diyip gecistirirmiydiniz. Sinir oldugumu bilerek yapiyor diye dusunuyorum

valla yaptığı anda arkama döner el şakasından hoşlanmıyorum bir daha sakın yapma derdim hiddetle

ben gerçekten el şakasından nefret ederin birde kv popoma düşünemiyorum. çok sabırlısın

Nedemek ya ikidebir vurucak. ...sapikmidir nedir? Hiç sağlam bi tepki vermedinizmi siz yoksa bukadar uzatamazdi. Hoşlanmıyor! yapma! lütfen! Gibi laflar bu kadını durdurmaz.
Kendimi düşündüm bi an :KK53:
popoma gelen o el havadayken yapistirirdim şamarı :KK57:

kv nemi vurcaksın sanmam

Annemlerle ayni sehirdeyiz ama bu kadar sik gelip gitmek istemesine anlam veremiyorum her dk tepemde olmasinida istmiyorum ve kimsede istemez zannimca. Herseye burnunu sokar her dedigi olsun ister valla ben sabrimin tavanina yapistim artik bas olacak gibi degil ustelik esimde anneci bir insan degildir kimden buluyor bu yuzu anlamadim

valla yaptığı anda arkama döner el şakasından hoşlanmıyorum bir daha sakın yapma derdim hiddetle

ben gerçekten el şakasından nefret ederin birde kv popoma düşünemiyorum. çok sabırlısın
Bazen diyorum da gercekten bu tavri karsisinda cok mu sabirliyim acaba. Cevap veriyorum yapma dedigim halde defalarca ayni seyi yapiyor. Artik onu cocuk gibimi gormeliyim yoksa agzinin payini vermelimiyim esimede soyluyorum adamda bin kere soyluyor o da bikti en son o elleri naparim bilemiyorum

Bazen diyorum da gercekten bu tavri karsisinda cok mu sabirliyim acaba. Cevap veriyorum yapma dedigim halde defalarca ayni seyi yapiyor. Artik onu cocuk gibimi gormeliyim yoksa agzinin payini vermelimiyim esimede soyluyorum adamda bin kere soyluyor o da bikti en son o elleri naparim bilemiyorum
Kv cekilecek gibi degilmism
tek oglu var demissin iste size sariyo bu sebeple.
bir de kompleks var sanirim.seni de kiskaniyor.oglusuyla senin basbasa bir hayat surmesini de istemiyor.
oysa ayni evde olsaniz her saniyenizi kontrol edebilecek.
sonucta yasinin kadini olgun bir insan degilmis.bu saplak olayi da cok saygisizca.
kesinlikle ben de cok sinirlenirdim.
ilgisini daha medeni yollardan gosterebilir.
sacmalamis .kadin hareketlerini kontrol edemiyor.
seninle kiyafet yaristirmasi bile kompleksinin ve psikolojik sorunlarinin bir gostergesi.
sabrini siniyor gibi
Yine iyi tasimissiniz.azicik sert konusacaksin bell ki.baska turlu laftan anlamayacak sanirim.
ayrica kendi ailenle gorusurken kv cagirmak zorunda degilsin ne munasebetdenk gelir arada guzel muhabbet iliski olu tamam kv de davet edilir de seninkisi gibi agzinin dilinin ayari olmayan bir kadini da sirf nezaketten cagirmam dogrusu.
once o buyuk gibi davranmayi ogrensin.gelinine saygisi olsun sonra saygi beklesin.
artik az biraz daha anlayacagi sertlikte tepki gosterin esinle ikiniz.

Bunun daha fazlasi yapilmaz ki soyledim sonucta bagirayim mi simdi yakinlardada bir dugun var bunun tasasi sardi sen ne giyceksin uyumlumu giyinceksiniz 25yssindaki kadinlarin giyinecegi etek bluz elbiseler cileden cikardi beni bide yakistimi daha korseyle giymedim bide ozaman gorun diyor pazar gunu delirtti beni iyice bej canta begendim demis esime oda bana dedi alayim mi diye al dedim bende o magazadaki butun bej cantalara baktik sonra bulamadik geldi yanimiza tutmus bana venge canta gosteriyor ben taksam takarim ama ona gitmedi bende sen bilirsin dedim sonra almadi onu iki gun oncede diyor ki ayakkabi begendim ona mi baksak ya ben senin pesinde gezmek zorundamiyim ya adam karti verecek git al sonra iade et b.kunu cikarma iyi niyet gosterdiysek ayakkabin bizden olsun ama elbiselere kadar da uzanma dimi ama esimde zaten dedi ki ayakkabilarini alayim elbisesinide kendi alsin dedi ama bi surpriz hepsini karttan gecerse iste ozamn kopacak kiyamet. Bizim durumumuz iki maas ve ev parasi biriktiriyoruz anla be kadin

Kayınpeder yok, ve tek oğlu. Aslında size sarması çok normal. Gereksiz hareketleri itici gerçekten ama sıkılıyordur. Siz onun hayatındaki renklerisiniz şu anda. Ev hanımıysa eğer şimdi sizden başka bir şey yoktur hayatında. Sizin hayatınızda beklentiler var, iş var, hayaller var. O hayalini büyütmüş, evlendirmiş. Yuvasında da bir yer edinmeye çalışıyor ama biraz abartmış konuyu. Bence biraz daha severek yaklaşın. Sizi biraz kıskanması normal, düşünsenize bütün ömrünü evlatlarım diye geçirmiş bir kadın, o elinden gidince boşluğa düşer. Bence etrafınızdaki belediye kurslarından araştırın. Ahşap boyama ya da el işi, dikiş gibi şeylere merakı varsa gidip keyifli zaman geçirebilir be arkadaş çevresi edinir. Sizi rahat bırakır biraz. Ben de bir pazar günü erkenden gelen eş dosta sinir olurum. O bizim pazarımız, daha önceden bir plan yapmamışsak beraber.

Kayınpeder yok, ve tek oğlu. Aslında size sarması çok normal. Gereksiz hareketleri itici gerçekten ama sıkılıyordur. Siz onun hayatındaki renklerisiniz şu anda. Ev hanımıysa eğer şimdi sizden başka bir şey yoktur hayatında. Sizin hayatınızda beklentiler var, iş var, hayaller var. O hayalini büyütmüş, evlendirmiş. Yuvasında da bir yer edinmeye çalışıyor ama biraz abartmış konuyu. Bence biraz daha severek yaklaşın. Sizi biraz kıskanması normal, düşünsenize bütün ömrünü evlatlarım diye geçirmiş bir kadın, o elinden gidince boşluğa düşer. Bence etrafınızdaki belediye kurslarından araştırın. Ahşap boyama ya da el işi, dikiş gibi şeylere merakı varsa gidip keyifli zaman geçirebilir be arkadaş çevresi edinir. Sizi rahat bırakır biraz. Ben de bir pazar günü erkenden gelen eş dosta sinir olurum. O bizim pazarımız, daha önceden bir plan yapmamışsak beraber.
Ben cildiriyorum ve gercekten bi pazarimiz var hep bizle olamaz heo bizle yemek yiyemez kaldi ki ayni evde olssk bile her pazar canta gibi tasimak zorunda degilim onu. Yalnizda ne yapayim ki benle de kalsa butun gun yalnz cunku calisiyorum ve dinlemeyede ihtiyacim oluyor. Ve geceleride esime ayirmak istiyorum bizde haftaici kalmasini istemiyorum cunku gece 2ye kadar tv acikbanyoya gecmeye ben utanirken onun bu rahat tavirlari delirtiyor beni davamda hakliykm ve elimden birsey gelmiyor

Vala şaştım kaldım insan içinde de yapıyo yanii pes! Allah sabır versin ne diyim gerçekten çok sinir oldum. Bence sende öyle yap milletin içinde yapıştır kv böyle yapıyo de hatta bunu kendi ailenin yanında yap annen falan varken belki utanır. Veya bu konuyu annenin yanında aç oda bikaç bişey söylesin annen de ayıplasın falan başka bişey gelmiyo aklıma çok saygısızca bi durum hayır bide 66 yaşında yani neyin kafasını yaşıyo anlamadım. Inşaallah düzelir canm sıkma canını eşinden yana sıkıntı yok demi? Yani hoşlanmıyo falan demiş ama geçerli olmamış sanırım :KK43:(
Izmirdeydim anneler gununde madame cocodan duvar aynasi ve fincan seti aldim ikili cekmeceye fiydirmis atmis asmamis duvarina. Esime soyledim birde deger bilmiyor arkadas. Oda artik anliyo ve goruyo bazi seyleri. Ya ta izmirden sana hediye getiriyorum senin verdigin degere bak. Evde milyontame cerceve var duvarinda bunu asacak yer bulamamis :O

Izmirdeydim anneler gununde madame cocodan duvar aynasi ve fincan seti aldim ikili cekmeceye fiydirmis atmis asmamis duvarina. Esime soyledim birde deger bilmiyor arkadas. Oda artik anliyo ve goruyo bazi seyleri. Ya ta izmirden sana hediye getiriyorum senin verdigin degere bak. Evde milyontame cerceve var duvarinda bunu asacak yer bulamamis :O

Canm gerçekten çok enteresan bi kadın üzüldüm senin adına o el kol şakaları haricinde görmemeye umursamamaya çalış yoksa insan aklını kaçırır yani. Allah'tan eşin de kalkıp aman ne var annem seviyo seni atsın 2 şaplak demiyo :))

Bastan diyordu ama her geldigimde yapilinca dokundu sanirim. Problemleri oldugunu dusunmuyorum artik eminim. Iki kocaman yilda bana dedi dedi allah hastaliklari hep basina verdi cok agliyordum cunku esim uzulmesin diye de soyleyemiyordum ama simdi oyle degil. O hastalandi yine ben baktim yemegini yaptim doktorlara tasidim. Esimin annesine bakma yukumlulugum dinen ve manen yok. Allahtan korktugum benim ailemin verdigi terbiyeyi zedelememek ve esimin hatrina susarak yaptim o da anladi ki gelin ister kilolu olsun ister cirkin olsun ister baska sey olsun oglunun yaoamadigini bu kadin yapti ona. Ama simdidede bu derdimiz var yani iki yildir mevcut zatende allah bana sabir versin yoksa cok guzel patlicam

X