ben iyiyken kadın kötü,kadın iyiyken artık umursamamış oluyorum

Kp yok ve tek oglan delirmek uzereyim!!!!!

Ah arkadaslar inanin o an o sokla ne yapacaginizi bilmiyorsunuz. Terbiyesizlige kadar uzadi artik bu konu. Esime desem de adam ne yapsin anne o ellerini alirim bitarafina mi desin ya. Bunu mazur goremiyorum artik kadini opemiyorum ve sarilamiyorum. Gecen yilda gogsumde bisey cikmisti ona bakamicak diye odu koptu herkesin yaninda anlatiyor elif gostermedi doktor bile gordu diye kadin dangalak hakikaten yahu
Bunun tek sebebi giciklik cnim baska bir sey degil. Seninki tam adina yakisir kaynana modeliymis. Dangalakligi kiskncliktn festliktan kaynaklidir yoksa isine gelse ince de dusunebilir gayet. Ve insan gibi dvranir. Allah yardimcin olsun ne deyim

66yasinsa ve neredeyse ayni elbise modelini giycez. Bizsiz kiyafet alamiyor kadin heryeri payetli seyler taytli takimlar topuklu tasli saten ayakkabilar hangimiz gelin kaynanamla pisti olmamak icin onceden ogreniyorum ne giyecegini. Kendini tay saniyor koskoca kadin ya millette guluyor dogal olarak. Benimle asik atmaya calisiyor ama batiyor. Bunlari yeni mi aldin diyo annemle aldik dersen deliririm nerden almisiz kac paraymis numarasi bedeni varmiymis ay tam delirmelik.

Eğer kötü huyları olmasaydı beraber yaşanabilirdi. Yalnızmış.

66yasinsa ve neredeyse ayni elbise modelini giycez. Bizsiz kiyafet alamiyor kadin heryeri payetli seyler taytli takimlar topuklu tasli saten ayakkabilar hangimiz gelin kaynanamla pisti olmamak icin onceden ogreniyorum ne giyecegini. Kendini tay saniyor koskoca kadin ya millette guluyor dogal olarak. Benimle asik atmaya calisiyor ama batiyor. Bunlari yeni mi aldin diyo annemle aldik dersen deliririm nerden almisiz kac paraymis numarasi bedeni varmiymis ay tam delirmelik.

Kendine yakıştırıyorsa neden olmasın. Yaşın ne önemi var?

Valla elinde bi kumanda sabahtan aksama tv8 yasamaniz munkun degil sabah kalk yataktan tv izle aksam yatarken tvde uyuyakl biktirici gayet

Kendine yakıştırıyorsa neden olmasın. Yaşın ne önemi var?
Ayni giyinmek istemesi sizce normalmi. Benim cevremdeki kaynanalar her zaman gelinleri sik gezsin ister kendilerinin yaslsri gecmistir artik bu resmen onsuz yapilmis herseye bozuluyor ya yeter arrik 26-66 aradaki kirk yas fark ucurumu da ayri tabi ve surekli ne kadar guzelsin hala genc kiz gibisin denilmesi lazim biraz burun kivir hemen birakir almaz cok begense bile zor ya sizinle ayni giyinmeye calisan kaynana

O da abartmis biraz. Tamam kendini genc hisseder oyle giyinir bunu yine anlarim da geliniyle ayni seyi giyinmek nedir ya.

Yazdiklarinizdan bayaa bi degisik tip oldugunu anladim ky nizin.
Bence en saglam sey tasinmak.
Aklima baska bisey gelmedi.
Ola bildigince uzaga tasinmak

Her misafirin geldiginde onuda cagirnak zorunda degilsin
.
Hic anlamis degilim , kiz aileleri geldiginde neden hemen damliyorlar..
Zaten senin kaynanan normal degilmis ugak dur bence ...

Kıyafetle el şakası haric hr huyu benim kv ben hic bugüne kadar saygıda kusur etmemişimdir sürkli bana başkasının gelinlrini över bize gelir bazn gldigind sabah tvyi bi acar gce yarısına kada hep kadın prgr ları izler benide cagırır ben tv izlmdigimi sölerim reklam arası yanıma gelir eltimin ddikodusunu yapar şükürler olsun ltimde bende bilincliyiz eltim calışıyor evin bile gitmez bn evde olduğum icin hep bende benimde 3 oğlan var ben asla kv dem gibi olmam Allah korusun zateen sürekli laf sokar sizide görecez diye

ben bekarım sırf arkadaşlarımdan sırf burada gördüklerimden artık evlilikten korkar oldum.kaynana fobisi başladı valla.halbuki annesini seven erkeğe bayılırım.kaynanamlada ana_kız olabilmeyi çok isterdim

Gayet sertti hatta o mutfaga gittiginde bagirarak soyledim bu hareketlerden hoslanmiyorum daha nasil dile getireyim.diye duydu duymamazliga vurdu. Bu ayri dert oglunun artik baska bir hayati oldugunu kabullenememesi ayri dert. Surekli bana kaynanasiyla birlikte oturmayi teklif eden gelini anlatiyor. Iki cocuk dogurdu kaynana kayinpeder gorumce yasiyor o evde sababtan aksama kadar cocuk bakiyor kaynanasi gelin de diyormus ki anne sen yemek falan ugrasma sen cok yoruldum bugun ben yaparim. Kisacasi gelin calismiyor olsa salak mi allah askina ya bana bi soyleyin lutfen iki cocuga bakici tutsa bir maasi birakmasi lazim. Gelinin oyle cok isine geliyor ki bence yemek yapmaya ne var be cocuklara bakildiktan sonra. Bende iki cocuguna baktiriyor ya bi zahmet yapsin yemeginide dedim. Hala evde bi buyuk olmasi cok iyiymis bana soyluyor habire
siz onu kesin kati bozmadıktan sonra bu iş çözülmez
"hiç sevmiyorum bende mıç mıç olmayı ne kadar uzak o kadar tatlı
ben oturamam öyle kimseyle büyük konuşmayayım da"

bu devirde o mu kaldı o gelin de ne akılsızmış gibi konuşun bakalım

popoya şaplak nedir yaa.. yukarıda bir arkadaş yazmış sende aynını yap diye
bak bu olabilir.

Hayır çağırmak zorunda değilsin. Kuyruk gibi milletin peşine takılmaktan ne anlarlar bilmiyorum.

Valla cagirmak zorunda degilim zaten kendi ailemde gelse zorunlulugum yok ama gelenler zaten anne tarafindan arkadas kuzen yenge falan yani hepside annem yasinda kadinlar ne isin var muhabbette ya. Gelinin de cikari olmasa kendi evinizi kapatim bizim yanimiza tasinin dermi iki cocuguna gul gbi bakiyolar. Valla soyledim artik aaa yettiyse yetti. Evime zaten yalniz giremez anahtari yok ve olamazda esime kati bir sekilde soylemistim anahtar olayina girersen kulahlari degisiriz diye. Ama kadin dur durak bilmiyor ve uzagizda arabayla yarim saat uzakliktayiz yani ama hepp biz hep biz yok kardesinin gelini bir haafta sonu yalbiz birakmazmis her pazar gezdirirmis ama kendi ablasinida aliyor o gelinde mecburen aliyor kaynanayida bende umursamadim evlilik iki kisi sonra da cocuklardir. Elbette her pazar annemide istemem yanimda zayen her pazar da gotursem sanirim kaynanamida goturme zorunlulugu dogardi

ben bekarım sırf arkadaşlarımdan sırf burada gördüklerimden artık evlilikten korkar oldum.kaynana fobisi başladı valla.halbuki annesini seven erkeğe bayılırım.kaynanamlada ana_kız olabilmeyi çok isterdim
Hep.susup her dedigini yaparsan kendi evinde her zamam yatagini hazir tutarsan ozel gunlerini unutmazsan kocanla yatakodaniz oldugunu unutup onu surekli cagirirsan yada birlikte otursan tabiki anakiz olursunuz tatlim :KK70:

Ayy okurken bunaldım yuuh dedim resmen:KK57: ben 25 yaşındayım kv 65 sizin gibi 40 yaş var arada. Ben diyorum anne bu bluz çok hoş rengi falan kv min bana söylediği aman kızım ben giyemem öyle renkli renkli yaşını başımı almışım kaç tane torunum var yakıştıramam kendime. Ben kv birlikte oturuyorum hakkını da ödeyemem beni yemeğe çıkarır kendi işini kendi görür bana bişey yaptırmaz bende kızıyorum neden bana söylemiyosun diye olsun elim ayağım tutuyo çok şükür diyo. Sürekli kıyafet alır eşim şehir dışına gidince yokluğunu aratmaz 30 çift ayakkabı aldı eşim bile Şakayla söyler kıskanıyorum diye. Hele o şaplak olayı nedir yaa inanamadım allah sabır versin canm yaa çok çirkin bi davranış. Kesinlikle artk hiçbir şekilde müsaade etme yapacağı zaman elini tut sert tepki ver gerekirse bağır hatta misafir varken herkesin içinde bakın kayınvalidem her seferinde bana böyle yapıyo de şap diye yapıştır belki utanır ne diyim bilemedim yaa çok sinir oldum

Hep.susup her dedigini yaparsan kendi evinde her zamam yatagini hazir tutarsan ozel gunlerini unutmazsan kocanla yatakodaniz oldugunu unutup onu surekli cagirirsan yada birlikte otursan tabiki anakiz olursunuz tatlim :KK70:
yok o şekilde istemem kalsın :)

Ayy okurken bunaldım yuuh dedim resmen:KK57: ben 25 yaşındayım kv 65 sizin gibi 40 yaş var arada. Ben diyorum anne bu bluz çok hoş rengi falan kv min bana söylediği aman kızım ben giyemem öyle renkli renkli yaşını başımı almışım kaç tane torunum var yakıştıramam kendime. Ben kv birlikte oturuyorum hakkını da ödeyemem beni yemeğe çıkarır kendi işini kendi görür bana bişey yaptırmaz bende kızıyorum neden bana söylemiyosun diye olsun elim ayağım tutuyo çok şükür diyo. Sürekli kıyafet alır eşim şehir dışına gidince yokluğunu aratmaz 30 çift ayakkabı aldı eşim bile Şakayla söyler kıskanıyorum diye. Hele o şaplak olayı nedir yaa inanamadım allah sabır versin canm yaa çok çirkin bi davranış. Kesinlikle artk hiçbir şekilde müsaade etme yapacağı zaman elini tut sert tepki ver gerekirse bağır hatta misafir varken herkesin içinde bakın kayınvalidem her seferinde bana böyle yapıyo de şap diye yapıştır belki utanır ne diyim bilemedim yaa çok sinir oldum
Ben artik bunaldim bu tavrindan erkekli kadinli demiyot saplagi yapistiriyor. Ama beni operken citkirildim opsem mi opmesem mi diye kararsiz kalmis gibi hareketler hosgeldiniz derken. Ama popoya gelince oyle degil. Vucudumla kafayi bozmus bi sekilde ilk evlenirken simdiki halimden daha kiloluydum popomu elleyip elleyip bence bi diyetisyene git halin ne olur sonra diye laf sokuyordu esimin yanindaa artik patladim bende bir uc bes on.... esime dedim ki annen birdaha boyle bisey deme curettinde bulunursa hastalansada bakmicam haberin olsun diye anneme de soledim ayni sekilde esime bi uyari cakti cakis o cakis ses seda kesildibilla ki annemimi sokayim araya. gercekten manyak kadin sen mi yatiyosun yanina adam halinden memnun sananeeee

X