ben iyiyken kadın kötü,kadın iyiyken artık umursamamış oluyorum

Osirius

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
10.362
24.789
Yine ben..
Burayada uye olmasaydim hala annemle dertlesip onuda uzmus olacaktim. Iyi var kadinlarkulubu
Sevgili kayinvalidecigimin bitmek tukenmek bilmeyen bizde yasama yada uclu yasama yada onlarda yasama hevesi her firsatta bunu dile getirip ima etmesi beni artik cileden cikariyor kizlar. Dun aksam cok uzgundum diger konumda yaziyor detaylari bu aksamda yemege gitmeden ona ugradik yine bi imalar misafirim gelecek oyle olacak ne yapsam derdi. Ben calisiyorum dort gunlugune izin aldim hastane islerim var diye buaradada kendi cevremden insanlari calistigim icin cagiramadigimdn onlari davet ettim ama kaynanami kendi ailem her geldiginde cagirmak zorundamiyim ben ya. Hic cagirmiyorum oda deliriyor. Onun her gittigi yere ben gidiyormuyum hakikaten yildim artik akil verin ne yapmaliyimmmmm

Annemin tarafindan gelen akrabalarimla ben bile yilda bir kez ya gorusebiliyorum ya gorusemiyorum. Kadin hep benimle bizimle olmak istiyor. Ilk zamanlar cat kapi ben geldim ekmek alayim mi diyordu pazar sabahlari onu tul gecelik takimimla karsiladim oglunda dusta dedim artik bikac kere toleranstan sonra doldum yani. Odama kadar tuzdu undu sormaya geliyordu artik beynimi buna yormaktan ise veremiyordum kendimi.

Kisacasi bastan cok biktirdi simdide istenmeyen pozisyona tabi duser

Evet mumkun mertebe uzak duruyorum samimi bulmuyorum kadini. zaten kadin esim daha ilk tanistirmaya goturdugunde popoma saplak atmisti ozamandan beri hazetmiyorum. Ilk defa taniscaksin.ve oglunun esi olacak insan bu ne laubalilik ya. Ve simdi.neredeyse her gittigimde ayni sey elleri hep popomda esimde hep soyluyor elif hoslanmiyor diye biz sevdigimiz insana yapariz bu hareketi diyormus delirmede dur. Tul icinde beni gorunce kapida kahkaha atti ya insan bi utanir bence pazar gunu ben napiyorum diye

deli mi ne.sevdiğimiz insana yaparız nedir yahu sanki bi kabile kuralı gibi.ay ne saçma sınırları bilmiyor demekki dengesiz midir nedir.gecelikle görünce kahkaha atmasıda tuhaf.utanacağı yerde ne gülmesi bu.

Odama giyinmeye gidiyorum hemen yanimda bitiyor tuz nerdeydi unun kabimi degisti. Cildirmalik bigun o ellerini alip kiricam yani. Adam hoslanmiyir dedikce surekli saplak atiyor ya en sonunda dedim aksam oglundan cok elliyorsun diye gulerek. Ama bozuldu baya bozulsun ama ya size yapilsa iki yildir ne yapardiniz yani olsun diyip gecistirirmiydiniz. Sinir oldugumu bilerek yapiyor diye dusunuyorum

Bu ne biçim insan! Bence sağlam bir mesafe koy, sen sinirleneceğine o sinirlensin.Cidden adab-ı muaşeretten bihaber bu kadın.

Ben olsam her firsatta ona saplak atardim ogrenme psikolojisi dersinde kotu aliskanliklardan kurtulma yontemleri diye bir konu vardi biktirma yontemi var onu uygula durmadan her firsatta sen de ona saplk at gul eglen onun gibi yap bi ogretmenin verebilecegi akil da bu olur ancak

Az kaldi sabrim bitti sonunuda bu aksam bitirdi yani ne bu ya sap sap biktim artik. Tik olusmaya basladi bendede. Cok sevdigi baska kimselere yapmiyor ama misafir geldiginde goruyorum ve gozlemliyorum sadece bana bu bence ve artik bunu da bir kenara biraksin cidden uzak dursun ya bu kadar mesafeye ellerini popomdan ayirmiyorsa anne deyip boynuna atlasam komple soyar beni bu kadin

Gercekten sinir bozucu. Peki hic sert bir sekilde tepki gösterdiniz mi bu konuyla ilgili. Yoksa hep yumusak miydi tepkikeriniz

Gayet sertti hatta o mutfaga gittiginde bagirarak soyledim bu hareketlerden hoslanmiyorum daha nasil dile getireyim.diye duydu duymamazliga vurdu. Bu ayri dert oglunun artik baska bir hayati oldugunu kabullenememesi ayri dert. Surekli bana kaynanasiyla birlikte oturmayi teklif eden gelini anlatiyor. Iki cocuk dogurdu kaynana kayinpeder gorumce yasiyor o evde sababtan aksama kadar cocuk bakiyor kaynanasi gelin de diyormus ki anne sen yemek falan ugrasma sen cok yoruldum bugun ben yaparim. Kisacasi gelin calismiyor olsa salak mi allah askina ya bana bi soyleyin lutfen iki cocuga bakici tutsa bir maasi birakmasi lazim. Gelinin oyle cok isine geliyor ki bence yemek yapmaya ne var be cocuklara bakildiktan sonra. Bende iki cocuguna baktiriyor ya bi zahmet yapsin yemeginide dedim. Hala evde bi buyuk olmasi cok iyiymis bana soyluyor habire

Nedemek ya ikidebir vurucak. ...sapikmidir nedir? Hiç sağlam bi tepki vermedinizmi siz yoksa bukadar uzatamazdi. Hoşlanmıyor! yapma! lütfen! Gibi laflar bu kadını durdurmaz.
Kendimi düşündüm bi an
popoma gelen o el havadayken yapistirirdim şamarı

yaa şu kaynanalar ne zevk alıyo yanımıza yerleşme duşuncesinden anlamıyorum. Otur oturduğun yere yaa. İlla her gunumuzu zehir edip, karşılarında beş karış surat gorecekler yanii...

yok canım asla olsun diyip geçmezdim.haklısın.ne sırnaşık kadın yahu yapma diyon gene yapıyo.sapıkmıdır nedir

Ah arkadaslar inanin o an o sokla ne yapacaginizi bilmiyorsunuz. Terbiyesizlige kadar uzadi artik bu konu. Esime desem de adam ne yapsin anne o ellerini alirim bitarafina mi desin ya. Bunu mazur goremiyorum artik kadini opemiyorum ve sarilamiyorum. Gecen yilda gogsumde bisey cikmisti ona bakamicak diye odu koptu herkesin yaninda anlatiyor elif gostermedi doktor bile gordu diye kadin dangalak hakikaten yahu

Tv8 utopta survivor o ses turkiye. Butun gun bunlar ve tekrarlari. Bende oldugunu dusunun bu kadinin ben evimde tv acmiorum sadece esim izliyor vaktim bile olmuyor ertesi aksama yemek yapiyorum falan diye. Bende butun gun boyle elimden bi kaza cikar kesinlikle

Sert tepki vermenize ragmen hala vazgecmediyse sizi sinir etmek hosuna gidiyor anlasilan. Ya dedigim gibi her firsatta siz de ona saplk atin sinir sinir gülün (kasitli yaptığınızı anlasin) ya da splak attigi an yuzune karsi yuksek sesle yeter artik hoşlanmıyorum dedim bir daha yapma gibi gayat sert bir tepki verin.

Yaninizda yasamak nereden cikmis ya yalni mi yasiyor kv? Ya da tek oglu esiniz mi? Genelde tek erkek cocugu olan anneler pek paylasamiyor. Dertleri neyse!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…