deli mi ne.sevdiğimiz insana yaparız nedir yahu sanki bi kabile kuralı gibi.ay ne saçmaEvet mumkun mertebe uzak duruyorum samimi bulmuyorum kadini. zaten kadin esim daha ilk tanistirmaya goturdugunde popoma saplak atmisti ozamandan beri hazetmiyorum. Ilk defa taniscaksin.ve oglunun esi olacak insan bu ne laubalilik ya. Ve simdi.neredeyse her gittigimde ayni sey elleri hep popomda esimde hep soyluyor elif hoslanmiyor diye biz sevdigimiz insana yapariz bu hareketi diyormus delirmede dur. Tul icinde beni gorunce kapida kahkaha atti ya insan bi utanir bence pazar gunu ben napiyorum diye
Ben olsam her firsatta ona saplak atardimOdama giyinmeye gidiyorum hemen yanimda bitiyor tuz nerdeydi unun kabimi degisti. Cildirmalik bigun o ellerini alip kiricam yani. Adam hoslanmiyir dedikce surekli saplak atiyor ya en sonunda dedim aksam oglundan cok elliyorsun diye gulerek. Ama bozuldu baya bozulsun ama ya size yapilsa iki yildir ne yapardiniz yani olsun diyip gecistirirmiydiniz. Sinir oldugumu bilerek yapiyor diye dusunuyorum
yaa şu kaynanalar ne zevk alıyo yanımıza yerleşme duşuncesinden anlamıyorum. Otur oturduğun yere yaa. İlla her gunumuzu zehir edip, karşılarında beş karış surat gorecekler yanii...Gayet sertti hatta o mutfaga gittiginde bagirarak soyledim bu hareketlerden hoslanmiyorum daha nasil dile getireyim.diye duydu duymamazliga vurdu. Bu ayri dert oglunun artik baska bir hayati oldugunu kabullenememesi ayri dert. Surekli bana kaynanasiyla birlikte oturmayi teklif eden gelini anlatiyor. Iki cocuk dogurdu kaynana kayinpeder gorumce yasiyor o evde sababtan aksama kadar cocuk bakiyor kaynanasi gelin de diyormus ki anne sen yemek falan ugrasma sen cok yoruldum bugun ben yaparim. Kisacasi gelin calismiyor olsa salak mi allah askina ya bana bi soyleyin lutfen iki cocuga bakici tutsa bir maasi birakmasi lazim. Gelinin oyle cok isine geliyor ki bence yemek yapmaya ne var be cocuklara bakildiktan sonra. Bende iki cocuguna baktiriyor ya bi zahmet yapsin yemeginide dedim. Hala evde bi buyuk olmasi cok iyiymis bana soyluyor habire
yok canım asla olsun diyip geçmezdim.haklısın.ne sırnaşık kadın yahu yapma diyon gene yapıyo.sapıkmıdır nedirOdama giyinmeye gidiyorum hemen yanimda bitiyor tuz nerdeydi unun kabimi degisti. Cildirmalik bigun o ellerini alip kiricam yani. Adam hoslanmiyir dedikce surekli saplak atiyor ya en sonunda dedim aksam oglundan cok elliyorsun diye gulerek. Ama bozuldu baya bozulsun ama ya size yapilsa iki yildir ne yapardiniz yani olsun diyip gecistirirmiydiniz. Sinir oldugumu bilerek yapiyor diye dusunuyorum