Ben istiyorumm =)

cansusoylu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
24
6
32
Kilo almak için uyguladığınız bir diyet var mı, çok ye, gece yatmadan önce ye gibi klişe şeyler dışında ne önerebilirsiniz acaba?

Kilo almak için uyguladığınız bir diyet var mı, çok ye, gece yatmadan önce ye gibi klişe şeyler dışında ne önerebilirsiniz acaba?
merhaba, öncelikle bir günde ne kadar yiyorsun bir deftere kaydet ve bir sonraki gün bu yediklerine bir miktar daha ekleyip yemeyi dene, böylece 1-2 hafta sonra tartıldığında kilo aldığını göreceksin , kolay gelsin

özellikle muzun çok faydası var eğer imkanınız varsa her sabah aç karnına bir muz yemeye çalışın

Emin olmamakla birlikte ( bu sabah tartılmadım ve yolculuktan geldiğim için biraz ödemli olabilirim) 22 Nisandan bu yana 3 kilo civarında aldım. Telefona kalori programı yükledim ve oradaki kalori miktarını yakalamaya çalıştım tabi protein yağ oranlarına da dikkat ederek. Bir de burda okumuştum vitasure aldım 12 gündür kullanıyorum. Ama ben bunu 5 ölçek mama, 300-350 ml süt ile hazırlayıp gece uyandığımda içtim. Bol fındık, ceviz, incir kuru kayısı yiyorum bunları meyveyle tüketmek daha etkili olmasını sağlıyormuş. Ve kahvaltıya daha dikkat ediyorum, kahvaltıda yumurtayı patates, kabak,havuçla 1 kaşık tambuğday unuyla omlet şeklinde tüketiyorum. Hem kalorisi yüksek hem besin değeri. 1kilo daha alınca pilatese başlicam daha şekilli ve kas olarak kilo almak için, hedefim çok yüksek değil normal sınırını geçsem yeter boyum kısa zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…