Ben isteyerek hayat kadını olmadım/ Et pazarında isteyerek etimi satmadım.

Allah korusun çok ama çok kötü bir durum. Allah kimseyi düşürmesin bu duruma. yazık yaa günde 23 erkekle bayramlarda 30 erkekle yatıyorlarmış allah aşkına zevkine yapılacak bir iş mi bu. bunları okudum ya artık o kadınlar hakkında kötü düşünemem...

Allah hepimizi hayırlı kullarıyla karşılaştırsın!:Saruboceq: aileler çocuklarına ne olursa olsun sahip çıkmalı :1hug:kadın olmak zaten zor birde yanında ailen yoksa yalnızsan daha da zor!...:çok üzgünüm:

Kocası satmış kadını nasıl gerektirmez buradan konuşmak çok kolay görünüyor dimi . O bataklığa düştükten sonra o camiadaki adamlar bırakır mı sanıyorsun sence ? Allah düşürmesin yine de oralara kimseyi allah yardımcısı olsun herkesin ..

Şenay düdek anlatmıştı, ünlü bir türküsünün kardeşi de genel evde çalışıyormuş. Bilen bilir ama ismini paylasmam demisti.
Yani diyecegim o ki kaderi güzel olsun insanın.
Allah tüm bu yolda istemeden calisanlari kurtarsin.

Allah korusun gerçekten ne hayatlar var kimsenin isteyerek bu yolu tercih edeceğini sanmıyorum

Erkeklerin kadılar üzerindeki bu baskıları işkenceleri kötü davranmaları tamamen sadistliktir, bu gücü de ne yazıkki geçmişte sultanlık zamanında şeriatın olduğu dönemlerde osmanlı da olan harem düzeni zamanından almışlardır. Tecavüz edildiğinde tecevüz edene ceza verilse, güç olarak erkekten zayıf olan kadınlar korunsaydı biraz merhamet olsaydı bu aşşalık durumlar yaşanmazdı...yazık tipik bir kadın hikayesi çok üzüldüm... Umarım türkiyemiz aydınlığa doğru ilerler din sadece allah ve kendi aramızda yaşanır baskılar biter ve demokrasi içinde yaşarız

hiç sanmıyorum o günlerin geleceğini ama inşallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…