Allah çoluğumuzu çocuğumuzu kendimizi korusun. Okurken çok üzüldüm bir insan ancak bu kadar kötü duruma düşürülebilir. Bir insanı ailesi ancak bu kadar mahvedebilir. Allah bu duruma düşmüş bütün çaresiz kadınların yardımcısı olsun.Hiç bir kadın bilerek severek isteyerek bu işi yapmaz .
avikapçığım sana aynen katılıyorum istemeyerek nekadar çoksa isteyerek yapanda bi hayli çok ...bizim burda var benim bildiğim bazı kadınlar ...2 çocuk sahibi .bitanasi 4 çocuk sahibi...gözlerini bile kırpmıyorlar...çocuklarının yüzüne bakmaktan utanmıyorlar...kocaları çalışıp birde bunları yani(çocuklarının annesini.evinin temiz ve namuslu sandıkları ) kadınları besliyorlar.Okuyup da üzülmemek elde değil Ayşe'nin hikayesine...
Yüzlerce, binlerce Ayşe var bu ülkede..
Bir kadın olarak üzülmemek, hicap duymamak mümkün değil...
Diğer yandan; bu işi bile isteye yapan olmadığını mı sanıyorsunuz...
Öyleyse dikkatli bakın etrafınıza, kimi parasıyla kimi parasız...
Kimisi mecbur bu işi yapmaya, kimisi zevkine..
Gencecik bir kız 22-23 yaşlarında...
Güzel mi güzel, baktığında anlamazsın mesleğini...
Ama geceliği 2.000-YTL...
Belli bir eve bağlı değil, mecbur tutanı, satanı yok...
Ama o, dünyanın en eski mesleğini icra etmeyi seçmiş, halinden hayatından memnun.
Kısa yoldan zengin olmayı koymuş kafasına çünkü...
Şimdiden 3 daire, 2 lüks otomobil ve Bodrumda bir yazlığı var...
Evet, bu ülkede binlerce Ayşe var hikayelerine üzüldüğümüz...
Ama bütün hayat kadınlarının kader kurbanı olduğu masalına kimse inandıramaz beni....
Bizim burada da var.Hatta kocası bile biliyor ama ne diyeceksiniz ki!....Fakat artık yolunda gidiyor.Allah bir daha şaşırtmasın inşallahavikapçığım sana aynen katılıyorum istemeyerek nekadar çoksa isteyerek yapanda bi hayli çok ...bizim burda var benim bildiğim bazı kadınlar ...2 çocuk sahibi .bitanasi 4 çocuk sahibi...gözlerini bile kırpmıyorlar...çocuklarının yüzüne bakmaktan utanmıyorlar...kocaları çalışıp birde bunları yani(çocuklarının annesini.evinin temiz ve namuslu sandıkları ) kadınları besliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?