- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- Konu Sahibi Dindirella
amin amin cidden fuhuş çetelerinin falan eline düşmek de var işin ucunda allah korusunzaten polis yardımıyla kaçtı elinden.. Allhbi daha yaşatmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin amin cidden fuhuş çetelerinin falan eline düşmek de var işin ucunda allah korusunzaten polis yardımıyla kaçtı elinden.. Allhbi daha yaşatmasın
Sizi gördükten sonra daha çok ilgilenmesini beklerken uzaklaşması elbette moralinizi bozmuştur. Kendinizi beğenmeseniz de ne yapıp-edip güveninizi yeniden inşa etmelisiniz. Hemen elele tutşmak bence yanlış. Erkek mücadele etmeli, hazıra konmamalı. Zira uğruna uğraşmadıkları şeye değer vermiyor insanlar. Çözüm hiç ama hiç üstüne gitmeden kendinden çok emin davranmak. Biraz morale ihtiyacınız var sizin. Zaman gerekiyor. İstiyorsa ilgilenecektir.Ben ne yapayım ya hu bilemiyorum ki ya bunları insanlara anlatamam burada içim döküyorum.hem çirkinim hemsafımem çekici hoş sohbet değilim.düzelmiyor da elimden geleni yapıyorum cık olmuyor.evet daha iyisini bulmuş olabilir ok.bende baksam daha iyisini bulurum belki ama bu iş böyle mi olmalı ki ben o siteye bi daha girmem kötü hissettim kendimi.ki düzgün bi adam kariyeri var hoş bi adam.bana fazla yani : p
Tesekkurler öncelikle evet mücadele etmeli de nasıl mücadele ettireceğimi bulamadım ben.napayım kiSizi gördükten sonra daha çok ilgilenmesini beklerken uzaklaşması elbette moralinizi bozmuştur. Kendinizi beğenmeseniz de ne yapıp-edip güveninizi yeniden inşa etmelisiniz. Hemen elele tutşmak bence yanlış. Erkek mücadele etmeli, hazıra konmamalı. Zira uğruna uğraşmadıkları şeye değer vermiyor insanlar. Çözüm hiç ama hiç üstüne gitmeden kendinden çok emin davranmak. Biraz morale ihtiyacınız var sizin. Zaman gerekiyor. İstiyorsa ilgilenecektir.
Cici olmak iyidir ama lütfen kırılma sen cicilikten çok kolay olmuşsun çünkü onun seni beğenmeyeceğini düşündüğün için artı gayret göstererek etkilemeye çalışıyorsun. Sen nasılsan öyle ol ama bırak onun için hiç bir şey yapma, o yapsın sen mutlu ol yeter. Erkeğin beynin girmenin yolu senin için birşeyler yapmasından geçiyor, düşünmeli. Ama sen aman sen zahmet etme ben oraya gelirim, hemen elimi veririm dersen, erkeğe heyecan kalmıyor. Hani fethedilecek kale?Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler de adam gayet güvenilir.kariyeri olan düzgün bir adam bi sıkıntı yok.organ mafyası falan değil.benim de bi işim var ünv mezunuyum yüksek lisansımı yapacağım falan mafya yok bunu geçin.konuyu ku değiştirsem ki:) namazı da nasılbir aile olduğuyla ilgili bilgi için yazdım çok takılmışsınız tamam unutun onu da.
Şimdi sorunum şu ben çok cici bir kızım aslında:) yani yardım edeyim ben geleyim vs diyorum veya bişi istemişti canı giderken aldım böyle adama nasıl desem naz yapmadım hiç.ve ben bu zamana kadar hiç yapmadım ya aldatıldım ya terk edildim:) ya da Allah korudu da ben farketmedim bilemiyorum:) ama nerede kaprisli gudubet arkadaşım varsa mutlu :) böyle olmasam mı ki diyorum
İnan canım işin sırrı sen hiç bir şey yapmayacaksın. O yapacak, sen teşekkür edeceksin. Güzel ol, bakımlı ol, neşeli ol, kendin ol. Kendine güven, kendinden emin ol, acele etme:)Tesekkurler öncelikle evet mücadele etmeli de nasıl mücadele ettireceğimi bulamadım ben.napayım ki
olduğun gibi ol nasibinse zaten sanal da olsa reel de olsa seni bulur benliğinden vazgeçmemelisin bende net aracılığıyla tanıştım sözlümle 4.5 senedir beraberiz hiç pişmanlığım olmadı çok şükür nasip bu işler sonuçtaArkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler de adam gayet güvenilir.kariyeri olan düzgün bir adam bi sıkıntı yok.organ mafyası falan değil.benim de bi işim var ünv mezunuyum yüksek lisansımı yapacağım falan mafya yok bunu geçin.konuyu ku değiştirsem ki:) namazı da nasılbir aile olduğuyla ilgili bilgi için yazdım çok takılmışsınız tamam unutun onu da.
Şimdi sorunum şu ben çok cici bir kızım aslında:) yani yardım edeyim ben geleyim vs diyorum veya bişi istemişti canı giderken aldım böyle adama nasıl desem naz yapmadım hiç.ve ben bu zamana kadar hiç yapmadım ya aldatıldım ya terk edildim:) ya da Allah korudu da ben farketmedim bilemiyorum:) ama nerede kaprisli gudubet arkadaşım varsa mutlu :) böyle olmasam mı ki diyorum
Ewet şansına iyi insan çıkmış allah ayirmasinolduğun gibi ol nasibinse zaten sanal da olsa reel de olsa seni bulur benliğinden vazgeçmemelisin bende net aracılığıyla tanıştım sözlümle 4.5 senedir beraberiz hiç pişmanlığım olmadı çok şükür nasip bu işler sonuçta
gerçekten nasip ve nasipse hiç ummadığımız yerden karşımıza çıkar tabi benim ilişkimin boyutu farklı ben sözlümü tanımıyordum ama o beni çok yakından tanıyormuş iki sene hiç çaktırmadan hep peşimde dolanmış iğneme kadar biliyormuş öyle damdan düşer gibi tanışıp aşık olmadık zatenEwet şansına iyi insan çıkmış allah ayirmasin
Oooo çok güzel yaa valla senin adına mutlu oldumgerçekten nasip ve nasipse hiç ummadığımız yerden karşımıza çıkar tabi benim ilişkimin boyutu farklı ben sözlümü tanımıyordum ama o beni çok yakından tanıyormuş iki sene hiç çaktırmadan hep peşimde dolanmış iğneme kadar biliyormuş öyle damdan düşer gibi tanışıp aşık olmadık zaten
teşekkürler tatlım allah herkese hayırlı insanlar nasip etsin inşallahOooo çok güzel yaa valla senin adına mutlu oldum
Ya bana sürekli hesap ödemesi beni götürüp getirmesi vs ters geliyor.ben onu etkilemek için yapmıyorum ki vöyle düşündüğümden yapıyorum.veya hoşlandıysam elini tutayım öpeyim ne olacak ki niye bekşemem gerekiyor.niye ben böyleyim diye hep önemsenmeyen oluyprumİnan canım işin sırrı sen hiç bir şey yapmayacaksın. O yapacak, sen teşekkür edeceksin. Güzel ol, bakımlı ol, neşeli ol, kendin ol. Kendine güven, kendinden emin ol, acele etme:)
Erkek dünyası farklı biliyorsun. Kendilerini kahraman gibi görmek istiyorlar. Gidilecek yeri seçme, hesabı ödeme, elini tutmak için uğraşmak için yaptıkları onlara kendilerini iyi hissettiriyor. Çabaladı ve başardı olmalı. Başardığını nereden anlayacak senin tebessüm ve teşekküründen. Benim okuduklarım, gözlemlediklerim bu yönde. Kadın içgüdüleri ile bir erkek etkilenemiyor. Erkek düşünme şeklini çözmek lazım :)Ya bana sürekli hesap ödemesi beni götürüp getirmesi vs ters geliyor.ben onu etkilemek için yapmıyorum ki vöyle düşündüğümden yapıyorum.veya hoşlandıysam elini tutayım öpeyim ne olacak ki niye bekşemem gerekiyor.niye ben böyleyim diye hep önemsenmeyen oluyprum
Erkek dünyası farklı biliyorsun. Kendilerini kahraman gibi görmek istiyorlar. Gidilecek yeri seçme, hesabı ödeme, elini tutmak için uğraşmak için yaptıkları onlara kendilerini iyi hissettiriyor. Çabaladı ve başardı olmalı. Başardığını nereden anlayacak senin tebessüm ve teşekküründen. Benim okuduklarım, gözlemlediklerim bu yönde. Kadın içgüdüleri ile bir erkek etkilenemiyor. Erkek düşünme şeklini çözmek lazım :)
Ben ondan çok hoşlandığımi söyledim ☺ve sanırım bu adam gidiciErkek dünyası farklı biliyorsun. Kendilerini kahraman gibi görmek istiyorlar. Gidilecek yeri seçme, hesabı ödeme, elini tutmak için uğraşmak için yaptıkları onlara kendilerini iyi hissettiriyor. Çabaladı ve başardı olmalı. Başardığını nereden anlayacak senin tebessüm ve teşekküründen. Benim okuduklarım, gözlemlediklerim bu yönde. Kadın içgüdüleri ile bir erkek etkilenemiyor. Erkek düşünme şeklini çözmek lazım :)
Ben ondan çok hoşlandığımi söyledim ☺ve sanırım bu adam gidici
İşte tam da buna kızıyorumErkeklere insanlik yaramiyor kardes. Parasini ye, b.k gibi davran, trip at, dirdir yap, o zaman kiymetli olursun. Hoslaniyorum falan deme, tripcan tarzi takil. Deveye diken insana ....... yariyor, malum.
İşte tam da buna kızıyorum
bu arkadaşlık sitelerinden biri
Aldatıldığım için çok güvenim yok insanlara.benden mi kaynaklı fikir almak istedim.
Neyse tanıştık bir sosyal mecradan resimlerimi gördü.daha görüşmeden çok alıştım sana vs gibi mesajlar sürekli ilgilenmeler vs vs.sonra üç kez görüştük bi gün arayla.ikinci görüşmemizde çiçek getirmişti.baktım çok candan bende normal davrandım.kendimi ağırdan satayım vs yapmadım.ha ama yakınlaşmadım da.el ele tutuştuk ama şimdi ilgisiz.her mesajıma anında dönen adam hiiiç oralı değil:) kadere bak bendeki ergen gibi konu açtım ama yaşım 31.muhafazakar bir ailesi var.kendi de namaz kılar ama bende arada kılarım.ben bır kez evlenip boşandım o hiç evlenmemiş.benden önceki sevgilisi de rus muş.evlenme arefesınde kızın zaten evli olduğunu öürenmiş rusya da.nasıl davransam bilemedim.