- 22 Aralık 2014
- 581
- 336
- Konu Sahibi Dindirella
internet bağlantını kes..
nede olsa o R'ye takmış bile :)
nede olsa o R'ye takmış bile :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istisnalar herzaman çıkar.yaptım oldu
Ben ne yapayım ya hu bilemiyorum ki ya bunları insanlara anlatamam burada içim döküyorum.hem çirkinim hemsafımem çekici hoş sohbet değilim.düzelmiyor da elimden geleni yapıyorum cık olmuyor.evet daha iyisini bulmuş olabilir ok.bende baksam daha iyisini bulurum belki ama bu iş böyle mi olmalı ki ben o siteye bi daha girmem kötü hissettim kendimi.ki düzgün bi adam kariyeri var hoş bi adam.bana fazla yani : pinternette sen daha güzel ve rahatını bulmuştur bence
internetten yaşanan her ilişki olmuş ya da olmamış istisna ya da değil diyemeyiz ki nasip meselesiistisnalar herzaman çıkar.
reelde bile insanlar gerçk kimliklerini saklamaya çalışırken sanal ortamda hiç olmadıkları birine burunebiliyorlar. Bu da evlliliği daha buyuk bir riske atıyor dolayısıyla..internetten yaşanan her ilişki olmuş ya da olmamış istisna ya da değil diyemeyiz ki nasip meselesi
Bebem olurmu olmazmı bilmem ama o kadar çok tanıdığım varkiii en samimi arkadaşım böyle tanışıp evlendiler acayip mutlular çokda iyi anlaşıyorlar şimdi 3 tane yavruları var daha niceleri var konu sahibi bence zaman bırak hemen olmaz bu işler olmuyorsada zorlamaSanal ortamdan aşk meşk olmaz ..
tabiki benim kastettiğim de zaten koca bulma siteleri değil şekerim orada insanlar birbirlerini kandırmak için yapmadığını bırakmıyorlar evlilik sitesi tarzı sitelere bende karşıyımreelde bile insanlar gerçk kimliklerini saklamaya çalışırken sanal ortamda hiç olmadıkları birine burunebiliyorlar. Bu da evlliliği daha buyuk bir riske atıyor dolayısıyla..
bende onu kastediyorum. Yoksa gerçk kimliklerinin bulunduğu sanal ortamları kastetmiyorum.tabiki benim kastettiğim de zaten koca bulma siteleri değil şekerim orada insanlar birbirlerini kandırmak için yapmadığını bırakmıyorlar evlilik sitesi tarzı sitelere bende karşıyım
anladım onlar çok tehlikeli ortamlar fuhuş çeteleri ve organ mafyaları bu şeklide çalışıyor zaten genelde çok dikkatli olmak lazım o yüzdenbende onu kastediyorum. Yoksa gerçk kimliklerinin bulunduğu sanal ortamları kastetmiyorum.
valla canım şu evlilik siteleri sohbet yerleri faln hiç guvenli gelmiyo bana . Face faln olsa yine tamam diycemde oteki yerler çok riskliBebem olurmu olmazmı bilmem ama o kadar çok tanıdığım varkiii en samimi arkadaşım böyle tanışıp evlendiler acayip mutlular çokda iyi anlaşıyorlar şimdi 3 tane yavruları var daha niceleri var konu sahibi bence zaman bırak hemen olmaz bu işler olmuyorsada zorlama
çok yakın zamnda bi tanıdığımızın başına şu sanaldan tanışıp evlilik olayı geldiği içindir heralde korkum daha da pekişti.. Şuan kız bi çocukla babaevindeanladım onlar çok tehlikeli ortamlar fuhuş çeteleri ve organ mafyaları bu şeklide çalışıyor zaten genelde çok dikkatli olmak lazım o yüzden
allah korusun daha beteri de olabilirçok yakın zamnda bi tanıdığımızın başına şu sanaldan tanışıp evlilik olayı geldiği içindir heralde korkum daha da pekişti.. Şuan kız bi çocukla babaevinde
Ciddi söylemek gerekirse bende hayatta güvenip evlenmezdim ama epey çok etrafımda güvenip tanışıp evlenen belki şans belki kısmet bilemiyoruz ama bende güvenli bulmuyorum açıkçasıvalla canım şu evlilik siteleri sohbet yerleri faln hiç guvenli gelmiyo bana . Face faln olsa yine tamam diycemde oteki yerler çok riskli
zaten polis yardımıyla kaçtı elinden.. Allhbi daha yaşatmasınallah korusun daha beteri de olabilir