- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 39
-
- Konu Sahibi Dindirella
tanı bence ama kendini kaptırma hemen ayrılacakmış gibi yaşa önce iyice güvenmelisin aynı şehirde misiniz nasıl görüşüyorsunuzbu arkadaşlık sitelerinden biri
Aldatıldığım için çok güvenim yok insanlara.benden mi kaynaklı fikir almak istedim.
Neyse tanıştık bir sosyal mecradan resimlerimi gördü.daha görüşmeden çok alıştım sana vs gibi mesajlar sürekli ilgilenmeler vs vs.sonra üç kez görüştük bi gün arayla.ikinci görüşmemizde çiçek getirmişti.baktım çok candan bende normal davrandım.kendimi ağırdan satayım vs yapmadım.ha ama yakınlaşmadım da.el ele tutuştuk ama şimdi ilgisiz.her mesajıma anında dönen adam hiiiç oralı değil:) kadere bak bendeki ergen gibi konu açtım ama yaşım 31.muhafazakar bir ailesi var.kendi de namaz kılar ama bende arada kılarım.ben bır kez evlenip boşandım o hiç evlenmemiş.benden önceki sevgilisi de rus muş.evlenme arefesınde kızın zaten evli olduğunu öürenmiş rusya da.nasıl davransam bilemedim.
Bişey demedi muhafazakarlıktan kasıt aşırı tutuculuk değil ben istediğim gibi giyiniyorum bişey dediği yok.tutucu biri değil zaten kültürlü bi adam.namazı da nasıl biri olduğu hakkında çıkardama yapın diye yazdım.hakkında bildiğim herşeyi yazdım:) ağırdan satmak tan kasıt yani normalde peşimden koştururdum biraz hemen sevgili moduna girmezdim.ağırdan satmadım demekle onu kastettim.Namaz neden katıldı konuya?
Ikinci gün el ele tutuşulur mu?
Ağırdan satmak da ne ola ki?
Insan değerleri ile hareket eder.
Anlattığınız kadarı ile beni tatmin etmedi, muhafazakar diyorsunuz...
Evlenip boşandığınızı nasıl karşıladı?
bu evlilik meselelerini buluşmadan önce biliyor muydunuz ya da o sizine velnip boşandığınızı biliyor muydu. MEsaj atmamasının nedeni sıkılmış olmasıdır ya da artık sizi elinde sanmasıdır :bu arkadaşlık sitelerinden biri
Aldatıldığım için çok güvenim yok insanlara.benden mi kaynaklı fikir almak istedim.
Neyse tanıştık bir sosyal mecradan resimlerimi gördü.daha görüşmeden çok alıştım sana vs gibi mesajlar sürekli ilgilenmeler vs vs.sonra üç kez görüştük bi gün arayla.ikinci görüşmemizde çiçek getirmişti.baktım çok candan bende normal davrandım.kendimi ağırdan satayım vs yapmadım.ha ama yakınlaşmadım da.el ele tutuştuk ama şimdi ilgisiz.her mesajıma anında dönen adam hiiiç oralı değil:) kadere bak bendeki ergen gibi konu açtım ama yaşım 31.muhafazakar bir ailesi var.kendi de namaz kılar ama bende arada kılarım.ben bır kez evlenip boşandım o hiç evlenmemiş.benden önceki sevgilisi de rus muş.evlenme arefesınde kızın zaten evli olduğunu öürenmiş rusya da.nasıl davransam bilemedim.
Aynı şehirdeyiztanı bence ama kendini kaptırma hemen ayrılacakmış gibi yaşa önce iyice güvenmelisin aynı şehirde misiniz nasıl görüşüyorsunuz
Biliyordu evetbu evlilik meselelerini buluşmadan önce biliyor muydunuz ya da o sizine velnip boşandığınızı biliyor muydu. MEsaj atmamasının nedeni sıkılmış olmasıdır ya da artık sizi elinde sanmasıdır :
tamam o zaman zamanla tanırsın ona göre yol alırsın ama güvenmeden tanımadan kapılma sakın yoksa çok üzülebilirsinAynı şehirdeyiz
Dönmedi dönemdi de ilk buluşmadan sonraki kadar heyecanlı değil :) kırk yıllık sevgili modunda adamüç buluşmada monotonlaştık ilgisizleştik.nebileyim beni beğenmemiş olabilir ben hoş sohbet değilim pek kendime çekemiyprum insanları ya ben naapsam kiinternette iyi insan çok lafım yokta ona ama internetten tanıdığın biriyle birliktelik zor görünüyor neden döndü acaba birden bir hareketin mi oldu onun hoşuna gitmeyecek bilemedim açıkçası hayırlısı...
Ya hayır evlilik tabı kı su asamada olmaz daha tanışmadan da ne bileyimCok kapilmadan tani. Hemen evlenicem diye zorlama hic biseyi. Ya da bu benim elimi tuttu beni seviyor havalarina girme. Guven saglaninca zaten her sey kendiliginden olur.
yaptım olduSanal ortamdan aşk meşk olmaz ..
Yaşanacak ikinci evlilikte mantıkla hareket edilmesi gerektiğini düşünüyorum.Bişey demedi muhafazakarlıktan kasıt aşırı tutuculuk değil ben istediğim gibi giyiniyorum bişey dediği yok.tutucu biri değil zaten kültürlü bi adam.namazı da nasıl biri olduğu hakkında çıkardama yapın diye yazdım.hakkında bildiğim herşeyi yazdım:) ağırdan satmak tan kasıt yani normalde peşimden koştururdum biraz hemen sevgili moduna girmezdim.ağırdan satmadım demekle onu kastettim.