Ben infertil bir kadınım...

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
7.754
8.268
398
41
Bunu böyle bağırmak istiyorum bana soru sormasinlar neden olmuyor demesinler istiyorum...
2011 temmuz ayında evlendik evlendiğimde eşim 29 ben 28 yaşındaydım
Yaş ilerler vs diye korunmadik ama olmadı
1 ay 2 ay 3 ay... yıllar geçti myom var ameliyat dediler olduk olmasak bebek düşermis
Hsg dediler çektirdim
ilaç kullanacaksınız dediler 4 ay serephone kullandımyok
1 ay ara verdim 2 ay puregon+ovitrelle+estrofem kullandım yok
Koca da bişey yok bende yok bebekte yok
BEN INFERTILIM önümüzdeki ay aşılama yapılacak Allahım hepimize yardım etsin

Amin..umutsuzluk yakışmaz kimseye inşallah en hayırlı en güzel şekilde bebeğinize kavuşursunuz..

Inşallahhhhhhhhh isteyen herkese versin Rabbim

Olacak olacak biliyorum hepimizin olacak, olacak de gönlüne bunu koy inan buna inşallah en kisa zamanda hepimize vercek güzel rabbim. ..

Olacak olacak biliyorum hepimizin olacak, olacak de gönlüne bunu koy inan buna inşallah en kisa zamanda hepimize vercek güzel rabbim. ..
Eger akliMDA bir an olmayacak korkusu olsaydı inan dayanamazdim ama rahatlıkla infertil olduğumu en azından burada yazabiliyorum

ama sen kabul etmıssın bu durumu..bıraz daha soylersen beynın bedenıne komut verecek ve gercekten lmayacak.. sozden gonule ne geçerse beyınden bedene o soylenır lutfen olumlu ol bende 16 aydır denıyorum olmadı ama ben buyum dıyemem demedımde lutfen olumsuz degıl olumu dusun ben anne olacağım dıyerek baslık ac bunu haykır ama beyıne olumsuzu işleme onu silmek cok daha zor olur

Bunu böyle bağırmak istiyorum bana soru sormasinlar neden olmuyor demesinler istiyorum...
1 ay 2 ay 3 ay... yıllar geçti myom var ameliyat dediler olduk olmasak bebek düşermis
Hsg dediler çektirdim
tüp bebek aşılamadan daha iyi sonuç verir.bende aşılama yaptırmıştır ama tüp bebekle hamile kaldım.ben tam infertilim.yumurta rezervi az, fsh yüksek, erken menopoz riski,incelmiş rahim,çikolata kistleri.kendiinize infertilim diye haksızlık etmeyin

Hsg dediler çektirdim
canım bende 2011de evlendim 2012ye kadar korundum ama 2.5 yıldır bebiş yok bende bağırmak istiyorum ama kime neye seslenicez yaratan rabbim verecek olan rabbim eee biz sessizce ağlasak bile duyan rabbim

ama sen kabul etmıssın bu durumu..bıraz daha soylersen beynın bedenıne komut verecek ve gercekten lmayacak.. sozden gonule ne geçerse beyınden bedene o soylenır lutfen olumlu ol bende 16 aydır denıyorum olmadı ama ben buyum dıyemem demedımde lutfen olumsuz degıl olumu dusun ben anne olacağım dıyerek baslık ac bunu haykır ama beyıne olumsuzu işleme onu silmek cok daha zor olur
Olumsuz olanı düşünmüyorum sadece gerçekler bunlar ama birgün infertiliteyi yeneceğim inşaallah

tüp bebek aşılamadan daha iyi sonuç verir.bende aşılama yaptırmıştır ama tüp bebekle hamile kaldım.ben tam infertilim.yumurta rezervi az, fsh yüksek, erken menopoz riski,incelmiş rahim,çikolata kistleri.kendiinize infertilim diye haksızlık etmeyin
Su an tüp yaptırmam birikim yok malesef ama sonuç alamaz isek bir şekilde yapilacak

canım bende 2011de evlendim 2012ye kadar korundum ama 2.5 yıldır bebiş yok bende bağırmak istiyorum ama kime neye seslenicez yaratan rabbim verecek olan rabbim eee biz sessizce ağlasak bile duyan rabbim
Ben çoook acı çektim her ay ağlamak nasıl bişey hepimiz biliyoruz o ameliyat masasında bile hep Bebeğimi düşündüm inşaallah olur herkesin yüzü güler

Back