ben hiç kokmuyorum

bu ne biçim konu gece gece Allah iyiliğinizi versin.incinin saldırılarından biri mi lan bu? daha da iğrençleşmek gerekirse 1 tabak haşlanmış mısır yedikten sonra gaz çıkarmayı dene bakalım.sonuçları yaz ama merak ederim ben.:ssz::ssz::ssz:
bide burnunuzdan bir görünün koku almıyor da olabilir.

ama eşide koku almıyormuş denemeler yapıyorlarmış :ssz:

günde yaklaşık 3 lt. su içerim
gömleğimi hiç yıkamadan en az 3 kez giyerim, hiç kokmaz ama ben yine de deterjan koksun diye yıkarım
deodorant ve parfüm pek kullanmam
yaz kış hiç farketmez bu durum hep böyledir
ayrıca gün içinde kapalı ayakkabıda kalan ayaklarımda kokmaz

ablam ise yaz kış hergün duş almak zorundadır, çünkü en ufak bi terlemesinde dahi koku oluşur

bence her iki durumda normal

doktora gidecek bi durum yok

bak bugün ne öğrendim sırf sizin için.sağlıklı beslenmek de kokuyu gideriyormuş.tensel bir koku veya mideden gelen asit kokusu olmuyormuş.sağlıklı beslenmeyle de alakalı olabilir.doktora gitme bunun için gidilmez bence:ssz::ssz::ssz:

valal 4 gun dus almasanız
deoda kullanmadınız
kokmamak ımkansız gıbı geldı bana :S

günde yaklaşık 3 lt. su içerim
gömleğimi hiç yıkamadan en az 3 kez giyerim, hiç kokmaz ama ben yine de deterjan koksun diye yıkarım
deodorant ve parfüm pek kullanmam
yaz kış hiç farketmez bu durum hep böyledir
ayrıca gün içinde kapalı ayakkabıda kalan ayaklarımda kokmaz

ablam ise yaz kış hergün duş almak zorundadır, çünkü en ufak bi terlemesinde dahi koku oluşur

bence her iki durumda normal

doktora gidecek bi durum yok
ay yapmayın Allah askına
bı kuzenım var
gomleklerını yıkamıyorlar sık sık
bı kac kere gıymek ıcın aldım
o kadarmı ten kokar ya :S
gomlek bır kerelıktır bana gore
kı bende terlemem ter kokmam ama sabahtan akama kada eruzerımızde olan sey ter kokusu degıl bır koku alır
sadece sız fark etmezsınız
kuzenıme kac kere bak kokuyor yıkayın dedım koklattımda
asla o kokuyu duymadıya :S saka gıbı

hastalık mı acaba bilemedik eşimle. başlıkta yazdığım gibi hiç kokmuyorum. artık bende bir sorun mu var diye düşünmeye başladım. eşimle kendimizce deneyler bile yaptık, deney değil de testler.

insanlar terler, terleyince özellikle yazın kötü kokar. bende yok. deodorant kullanmadan bakalım dedik, kullanmadım, ağustos sıcağında adanada 4 gün duş almadım, 4 gün deo kullanmadım, tık yok. deo kullanmama süresini uzattık, 1 ay deo kullanmadım, tık yok.

çok eforlu spor yaptık, kıyafetleri sıksak su çıkar, bende hala koku yok. kıyafetin kurumasını bekledik, kokladık koku yok.

terleme miktarında problem yok, herkes kadar terliyorum. aranızda böyle olan var mı? doktora gidip "kokmuyorum ben" diye söylemek istemedim, önce benden başka böyle olan varsa bileyim istedim. bir allahın kulu çıkıp da "ben de öyleyim" demezse, anca o zaman bir garipliğim olduğunu düşünüp gidicem doktora.

eşimle testleri abarttık daha iğrenç şeyler de denedik, yine tık yok. :53:
ah çok şanslısın keşke bende kokmasam bence dert etme cnm bişi olmaz daha güzel senin için kokmamak terlemesen sorun olurdu terliyorsun ondan sıkıntı yok bence

Bendede aynı durum söz konusu eşim çok sinir oluyo cok terler teri ağır kokar kızımda ona çekmiş ablalarına gerek anemlere oturmaya giderken bile yedek gıysı alırız yanımıza haksızlık bu dıyo

Patrick Suskind'in KOKU kitabı geldi aklıma..
Filmi de çevrildi.
Bir katilin hikayesi..
adam hiç kokmuyor,biliğin vücut kokusu yok,sıfır!
kendisi ise inanılmaz koku alıyor..ve kokusu olmayışından rahatsız,çünkü kokunun insanın kimliğini teşkil ettiğine inanıyor..
önce imrendiğinden,koklamak istediğinden güzel kokan birkaç kıza istemeden zarar veriyor,sonra dünyanın en güzel parfümünü üretmek amaçlı önce parfüm üretme ağitimi arlıyor yıllarca ve en güzel kokan insanları seçerek öldürüyor,çiçeklerin koku işleme aşamasından geçmesi gibi işlemlerden geçirerek bir koku üretip tüm insanların akıllarını başlarından alıyor..

o filmi izledikten sonra parfüm kullanmama kararı almıştım,gerçek bir hayat hikayesiymiş,tüylerimi ürpertmişti..

Bence bir doktora gidin rahatsızlık veriyorsa,değilse parfüm kullanarak kendi kokunuzmuş gibi beimsemeye çalışın..

Son düzenleme:
Kiskancliga bak yaa kiz kokmuyor iste napican neyini kiskanion :52:
Okurken yazmadan edemedim gerçekten ici fesatmis arkadasimizin :9:

Konuya gelicek olursam kokmaman cok iyi bisey bunu sende bende biliyoruz :52: ama saglik acisindan bence bi problem vardir buyuk ihtimal cunku terlemek iyi biseymis bi baktir doktora cok onemli bisey degilse salla gitsin be kokmamak gibisi varmi kizz :32: hadi Kal saglicaklaa :16:

Back