- 14 Ekim 2012
- 1.416
- 38
- 88
- Konu Sahibi filtrekahve
-
oleeey yani benim gibi insanlar varcidden bir terslik var diye düşünmeye başlamıştım.
ay ne bileyim belkide bana öyle geliyor ama
hic terleyince kokmaz onu biliyorum:) cok tatlii yaaa annem
bunu neden anlattığını çözemedim!!
bir sıkıntı olduğunu düşünürken içten içe bizlerin sana gıpta ile bakmasını mı istedin?
ilgi mi istedin?
toplumun büyük bir kısmı bu dertten muzdaripken sen buna sahip olmadığın için Allah'ın sevgili kulu olduğunu mu göstermek istedin?
yani sende olan bu anatomik özellik sana bir ayrıcalık mı katıyor bunu mu tastiklettirmek istedin?
neden böyle soruyorum
çünkü konuya yaklaşımın öyle bir tavırda ki sanki bundan sıkıntı ve endişe duyuyor gibi gözüksende insanların aslında bu muhteşem bir şey neden tasa ediyorsun demelerinden gizli gizli haz alıp ayrıcalıklı olduğunu zannediyor bundan ultra zevk alıyor gibisin...
kötü niyetlisiniz gerçekten. insanlar ter kokusundan muzdarip oldukları zaman, deodorant kullanarak bu dertten kurtulabilirler. dermansız dert değil! kaliteli bir deo ile (nivea gibi, rexonna gibi) kaybolacak bir sorun.
ter kokmayınca mı allahın sevgili kulu olunur sizce yoksa sağlıklı olunca mı??? bu sağlıksız bir durum mu, vücudumda çalışmayan bir bölüm mü var onu öğrenmek istedim. eğer olağan bir durumsa bu pat diye hastahaneye gidip doktora "kokmuyorum ben ya" demek komik olacak. burada çeşit çeşit insan var, bir dolu bayan var, aralarında doktor olanlar var, hemşire olanlar var. sizin gibi tersleyen kişiler yerine, onlardan birisi ya da benim gibi olan birisi okur da fikir verir diye yazdım.
bunu neden anlattığını çözemedim!!
bir sıkıntı olduğunu düşünürken içten içe bizlerin sana gıpta ile bakmasını mı istedin?
ilgi mi istedin?
toplumun büyük bir kısmı bu dertten muzdaripken sen buna sahip olmadığın için Allah'ın sevgili kulu olduğunu mu göstermek istedin?
yani sende olan bu anatomik özellik sana bir ayrıcalık mı katıyor bunu mu tastiklettirmek istedin?
neden böyle soruyorum
çünkü konuya yaklaşımın öyle bir tavırda ki sanki bundan sıkıntı ve endişe duyuyor gibi gözüksende insanların aslında bu muhteşem bir şey neden tasa ediyorsun demelerinden gizli gizli haz alıp ayrıcalıklı olduğunu zannediyor bundan ultra zevk alıyor gibisin...
yazdıklarınızdan özellikle bu kısımlar iyi niyet mi saçıyor sizce?
Çemeni al ,kaşık kaşık ye
Bomba bir sonuç olacaktır garanti veriyorum :)
Bu arada konuyu yanlış yere açtın bence,ailenle mi sorunun var ter bezlerinle mi
Çemeni al ,kaşık kaşık ye
Bomba bir sonuç olacaktır garanti veriyorum :)
Bu arada konuyu yanlış yere açtın bence,ailenle mi sorunun var ter bezlerinle mi
ter kokmamanın çok su içmekten geldiğini duymuştum ama emin değilim tabi.bunu teri kokmayan arkadaşım söylemişti.onun etkisi de vardır bi de içten gelen bişeydir.çok güzel bişey bu maşallah demek lazım.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?