ben hiç kokmuyorum

filtrekahve

kötü söz, kötü göz ırak olsun.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
1.416
38
88
hastalık mı acaba bilemedik eşimle. başlıkta yazdığım gibi hiç kokmuyorum. artık bende bir sorun mu var diye düşünmeye başladım. eşimle kendimizce deneyler bile yaptık, deney değil de testler.

insanlar terler, terleyince özellikle yazın kötü kokar. bende yok. deodorant kullanmadan bakalım dedik, kullanmadım, ağustos sıcağında adanada 4 gün duş almadım, 4 gün deo kullanmadım, tık yok. deo kullanmama süresini uzattık, 1 ay deo kullanmadım, tık yok.

çok eforlu spor yaptık, kıyafetleri sıksak su çıkar, bende hala koku yok. kıyafetin kurumasını bekledik, kokladık koku yok.

terleme miktarında problem yok, herkes kadar terliyorum. aranızda böyle olan var mı? doktora gidip "kokmuyorum ben" diye söylemek istemedim, önce benden başka böyle olan varsa bileyim istedim. bir allahın kulu çıkıp da "ben de öyleyim" demezse, anca o zaman bir garipliğim olduğunu düşünüp gidicem doktora.

eşimle testleri abarttık daha iğrenç şeyler de denedik, yine tık yok. :53:

ne güzel iste:)

bende annemin kokmadigini biliyorum böyle bebek gibi kokuyor canim benim

bende keske öyle olsam:)

ayrica benim bir arkadaism vardi oda koku almiyordu hicbir seyin kokusunu degisik seyler var

Son düzenleme:
oleeey yani benim gibi insanlar var :52: cidden bir terslik var diye düşünmeye başlamıştım.

bunu neden anlattığını çözemedim!!
bir sıkıntı olduğunu düşünürken içten içe bizlerin sana gıpta ile bakmasını mı istedin?
ilgi mi istedin?
toplumun büyük bir kısmı bu dertten muzdaripken sen buna sahip olmadığın için Allah'ın sevgili kulu olduğunu mu göstermek istedin?
yani sende olan bu anatomik özellik sana bir ayrıcalık mı katıyor bunu mu tastiklettirmek istedin?
neden böyle soruyorum
çünkü konuya yaklaşımın öyle bir tavırda ki sanki bundan sıkıntı ve endişe duyuyor gibi gözüksende insanların aslında bu muhteşem bir şey neden tasa ediyorsun demelerinden gizli gizli haz alıp ayrıcalıklı olduğunu zannediyor bundan ultra zevk alıyor gibisin...

ay ne bileyim belkide bana öyle geliyor ama

hic terleyince kokmaz onu biliyorum:) cok tatlii yaaa annem

ilahi siz de çok tatlısınız, tabii ki tatlıdır anneniz :38:

ancak benim sorduğum farklı terleyince o an kokmuyor olabilir ama ben hiç kokmuyorum. eşimle daha iğrenç şeyler denedik dedim ya, mesela uzun bir süre yıkanmadım ben :1: sadece saçlarımı yıkadım. banyo yapmayınca insan kokmaz mı yaaa

bende ter kokmam
doğal kokuma kımse ınanmaz:27::52::52:

ama yınede parfum kullanmayı çok sevıyorum

bir sıkıntı olduğunu düşünürken içten içe bizlerin sana gıpta ile bakmasını mı istedin?
ilgi mi istedin?
toplumun büyük bir kısmı bu dertten muzdaripken sen buna sahip olmadığın için Allah'ın sevgili kulu olduğunu mu göstermek istedin?
yani sende olan bu anatomik özellik sana bir ayrıcalık mı katıyor bunu mu tastiklettirmek istedin?
neden böyle soruyorum
çünkü konuya yaklaşımın öyle bir tavırda ki sanki bundan sıkıntı ve endişe duyuyor gibi gözüksende insanların aslında bu muhteşem bir şey neden tasa ediyorsun demelerinden gizli gizli haz alıp ayrıcalıklı olduğunu zannediyor bundan ultra zevk alıyor gibisin...

kötü niyetlisiniz gerçekten. insanlar ter kokusundan muzdarip oldukları zaman, deodorant kullanarak bu dertten kurtulabilirler. dermansız dert değil! kaliteli bir deo ile (nivea gibi, rexonna gibi) kaybolacak bir sorun.

ter kokmayınca mı allahın sevgili kulu olunur sizce yoksa sağlıklı olunca mı??? bu sağlıksız bir durum mu, vücudumda çalışmayan bir bölüm mü var onu öğrenmek istedim. eğer olağan bir durumsa bu pat diye hastahaneye gidip doktora "kokmuyorum ben ya" demek komik olacak. burada çeşit çeşit insan var, bir dolu bayan var, aralarında doktor olanlar var, hemşire olanlar var. sizin gibi tersleyen kişiler yerine, onlardan birisi ya da benim gibi olan birisi okur da fikir verir diye yazdım.

kötü niyetlisiniz gerçekten. insanlar ter kokusundan muzdarip oldukları zaman, deodorant kullanarak bu dertten kurtulabilirler. dermansız dert değil! kaliteli bir deo ile (nivea gibi, rexonna gibi) kaybolacak bir sorun.

ter kokmayınca mı allahın sevgili kulu olunur sizce yoksa sağlıklı olunca mı??? bu sağlıksız bir durum mu, vücudumda çalışmayan bir bölüm mü var onu öğrenmek istedim. eğer olağan bir durumsa bu pat diye hastahaneye gidip doktora "kokmuyorum ben ya" demek komik olacak. burada çeşit çeşit insan var, bir dolu bayan var, aralarında doktor olanlar var, hemşire olanlar var. sizin gibi tersleyen kişiler yerine, onlardan birisi ya da benim gibi olan birisi okur da fikir verir diye yazdım.

ben seni terslemedim ki
sadece menfi bir yorum getirdim müspet olan yerine
ben sana olasılık üzerine konuşurken "gibisin" ya da antisi "değilsin" cevabına uygun yazarken sen bana direkt peşin hüküm verip kötü niyetlisiniz diyebiliyorsun : )
peki seni mi kıracağım, kötü niyetli olayım, sıkıntı yok.

bu da ciddi bir sağlık sorunu olarak görünüyorsa hissediyorsan pat diye doktora gidilebilir, yani doktora gitmenin "pat"'ı ya da ahestesi mi olur?

her neyse
ne diyelim
geçmiş olsun, acil şifalar diyelim
kötü niyetli karya : ))

ilgi mi istedin?
neden böyle soruyorum

yazdıklarınızdan özellikle bu kısımlar iyi niyet mi saçıyor sizce?

ayrıca doktora gitmenin "pat" diyesi olur. benim durumum nadir görünen ama normal bir durumsa, araştırmadan gidersem evet pat diye gitmek oluyor

Son düzenleme:
Ben de kokmuyorum ama bunun sağlıkla ilgili bir sorun olabileceğini hiç aklıma bile getirmedim ki çoğu insan ter kokusundan muzdaripken ben böyle olduğum için çok da şükrediyorum.

ben de kokmaaammm :52:

Analarımız iyi tuzlamış bizi. Belki bilirseniz adetlerimizdendir. Bebekler doğunca tuzlu suyla yıkanır ki teri kokmasın diye :1:

yazdıklarınızdan özellikle bu kısımlar iyi niyet mi saçıyor sizce?

bunlar sadece soru, cevabı ya evettir ya hayırdır. ortada kesin bir yaklaşım var mı?
şusun busun gibi???
yok??
yanıt olarak ben öyle değilim diyebilirsin yani seçim senin

ama sen direkt kötü niyetlisiniz dedin
bana seçim hakkı bırakmadın
ben de kabul ettim :))
seni mi kıracağım...

neyse tekrar geçmiş olsun bence çok da sıkıntı olacak bir sağlık sorunu gibi görünmüyor ancak yine de bir ter bezlerini kontrol ettirmen efdal.

Çemeni al ,kaşık kaşık ye :52:
Bomba bir sonuç olacaktır garanti veriyorum :)

Bu arada konuyu yanlış yere açtın bence,ailenle mi sorunun var ter bezlerinle mi :27:

Çemeni al ,kaşık kaşık ye :52:
Bomba bir sonuç olacaktır garanti veriyorum :)

Bu arada konuyu yanlış yere açtın bence,ailenle mi sorunun var ter bezlerinle mi :27:

kendimle sorunum var :1: memnundum ben de bu halimden ta ki bir arkadaşım "bu kadarı da normal değil" diyene kadar.
o zaman doktora gitmiyorum ben, yalnız değilmişim, problem yokmuş :9:
çemeni de denedik, yine kokmadım, sadece tuvaletim koktu.

doğum yapmadan önce bende hiç kokmazdım eşim şaşırırdı temizlik falan yapsamda en sıcak zamnalar bıle ama büyü doğum yapınca bozuldu artık terleyince hafiften kokuşa biliyorum belkide o geçen sene doğumdan sonra dıyedır bu sene gene kokmam belkimde :30::30::30:

ter kokmamanın çok su içmekten geldiğini duymuştum ama emin değilim tabi.bunu teri kokmayan arkadaşım söylemişti.onun etkisi de vardır bi de içten gelen bişeydir.çok güzel bişey bu maşallah demek lazım.:)

ter kokmamanın çok su içmekten geldiğini duymuştum ama emin değilim tabi.bunu teri kokmayan arkadaşım söylemişti.onun etkisi de vardır bi de içten gelen bişeydir.çok güzel bişey bu maşallah demek lazım.:)

evet haklı olabilirsiniz, çok su içerim ben. susamamış olsam bile içerim. 5 sene kadar önce böbrek taşından çektiğim acıyı, başka hiçbir hastalıktan çekmemiştim. ailede var maalesef bu hastalık. bol su demişti doktor, o zamandan beri günde 3 litreden aşağı içmem.

güler misin ağlar mısın ya :9::9:
eşeleme boşver kokma daha iyi :9::9::9:
ama bence görün ter bezlerine noldu senin :27::ssz:
terlemek ama kokmamak, tamam bizde buram buram ter kokmuyoruz ama o senin denediklerini denesem kokarım herhalde :9:
var bi iş

Son düzenleme:
Back