Ben Hiç Hamile Kalamayacak mıyım? diyenlerrr Burayaaaa

benim bat 16 mart. bu ay bakalım sans yüzümüze gülecek mi. son 11 gün daha var belirti de doğal olarak da yok

'Sakin üzülmeyin...herseyde vardir bir hayir.

Allahim dogru zamani bilir. dua edelim hep birlikte :)

bende üzülüyorum dogal olarak adetim geldigi an, ama elden gelen birsey yok. ümitsizlige bile kapildim bir an....ama böyle yaparak bebislerimize ulasamayiz....

Ya evet kimse yok bende yakında hasta haberimi vericem size :) karnım ağrıyor çünkü az önce gittim hasta oldum zannettim ama değilmiş.aman olum bitimde önümüzdeki maçlara bakalım :)

Ya evet kimse yok bende yakında hasta haberimi vericem size :) karnım ağrıyor çünkü az önce gittim hasta oldum zannettim ama değilmiş.aman olum bitimde önümüzdeki maçlara bakalım :)

olsun dedigin gibi önümüzdeki maclara bakalim...bende gecenlerde hastalandim

siz 9 aydir deniyorsunuz degilmi? neler yaptin simdiye kadar....kur falan?

Ya benim bat 12 mart bende 2 gündür mide bulantısı 4 gündür bel kasık ağrısı göğüslerde sızlama var arada başımda dönüyo ama bunların hepsi psikolojikmi gerçekmi onuda bilmiyorum :)bunları eğer hamileysem hissetmem normalmi..ya of çatlıycam meraktan bana dua edin nolur çok istiyorum sizlerden bol bol dua istiyorum :)

Maaleser kirmizi kart gordum kizlar bende

günaydiinn...

devam ediyormu hala? yani yerlesme filan ola bilirmi?

ya iste insanin icinde bir ümit oluyor her zaman...

hayirlisi canim..allah bilir.

Gecen gün okudum, artik kisirlik falan yokmus, tek sansizlik varmis, yani dogru zamanda iliskiye girememek yada bir olumsuzluktan etkilene bilmek varmis.
Biraz bu konu beni rahatlatmisti.

kızlar iyi haftalar,

bende hala hasta olamadım doktora da gitmedim :S şimdi gebelik testi isticek yine negatif çıkıcak ya yumurtlam çatlamadı ya da biraz daha bekle dicek :S o yüzden gitmek istemiyorum sizce napım offf ya bugün tam 11 gün geçti adetimden

Test yaptinmi canim....ay bende suan heycanlandim :)

Ne güzel düzenli 28 günde bir oluyordum bu ayın 10 unda olmam gerekirdi ama halen birşey yok dün akşam denedim negatifdi. Eğer yine adetlerim düzensizleşirse yandım ben yaa sıkıldım artık en azından bir tane çocuğum olsun nolurr

slm özlem ahmet seni tüp bebek topiğinden tanıyorum....
canım bende 6 yıldır bekliyorum ve bu gün yine adet oldum çook kötüyüm ...
bende kendime devamlı aynı soruyu soruyorum yaaaaaaaaaaaaa ben hiç anne olamayacak mıyım allahım

Ben Hiç Hamile Kalamayacak mıyım? diyenlerrr buyurun sohbete özlemle sohbet bıuradaa

Son düzenleme:

canım bende karışık bir çayı var hayıtın iiçinde başka bitkiler de var, günde bir defa akşamları çayını içmeye çalışıcam ama olmazsa ilacını nerden alıosun eczanemi? günde bir mi iki defamı içiyosun ???

henüz 8 aydır evlisin, daha 6 aydır deniyosun, adet düzensizliğin de yok, gerek olmasa da ön araştırmanı da yapmışsın... kendini dinlemekten yorulduysan neden dinliyosun ??? belirti aramak yıpratıyorsa neden arıyorsun?? yaşın da küçüktür muhtemelen ...
kızlar sizin konumunuzdakileri sahiden hiç ama hiç anlayamıyorum ???? stresin gereksiz endişenin gebe kalmak için en önemli engeller olduğunu kesinlikle biliyorsunuz !!! buna rağmen neden kaçınmıyorsunuz !!! birşeyi çok istemek başka birşeydir, gereksiz psikoloji bozmak başka birşey .. gayet açık şekilde kendi kendinize engel oluyorsunuz !! acelen ne ki?? yaşın çok mu ileri ?? sağlık sorunların mı var ?? yıllarca bekleyenleri hiç mi duymadın okumadın?? sağlıksız bebeği olanları hiç mi görmedin??
Hayırlısını dileyip dua etmen ve yumrtlama günlerine göre deneme yapman da yarar var, bir de odaklanma tabiki, sen kendini paralasan da verecek olan Allah sakince beklemen hakkında en hayırlı şey olur bence, en kısa zamanda kısmet olur inşallah ...

canım aynı durumda ben 1,5 ay bekledm, 3 defa gebelik testi yaptırdım, sattan beri toplam da 2,5 ay oldu daha dün söktürücü ilacımı alabildm braz bekle ve kontrole git bence ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…