- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
Ya evet kimse yok bende yakında hasta haberimi vericem size :) karnım ağrıyor çünkü az önce gittim hasta oldum zannettim ama değilmiş.aman olum bitimde önümüzdeki maçlara bakalım :)
yok canım benim daha 2.ayım bu.suana dek te hiçbirşey yapmadık .
Maaleser kirmizi kart gordum kizlar bende
yok canim yaa yerlesme degil evet artik teknoloji cok ilerledi ama sabirsizlik iste bi an once olsun istiyor insan
kızlar iyi haftalar,
bende hala hasta olamadım doktora da gitmedim :S şimdi gebelik testi isticek yine negatif çıkıcak ya yumurtlam çatlamadı ya da biraz daha bekle dicek :S o yüzden gitmek istemiyorum sizce napım offf ya bugün tam 11 gün geçti adetimden
Test yaptinmi canim....ay bende suan heycanlandim :)
ben de geldim aranıza .bir kez bile normal yoldan hamile kalamadım.6 yıldır.
Ben Hiç Hamile Kalamayacak mıyım? diyenlerrr buyurun sohbete özlemle sohbet bıuradaa
ben de geldim aranıza .bir kez bile normal yoldan hamile kalamadım.6 yıldır.
Girer canim düzene korkma sen....bak gecen ay 22 gelmisti bu ayda 23 geldi adetim...yani ayni saate icmeye calis...bir sabah bir aksam degil. aksam 6 da iciyorssan, saat 5-7 arasinda icmeye calis...neden ümidsizlige kapiliyorsunki canim?
Cayi tavsiye etmem, ayni zamana getiremesin, yani düzensiz icersin cayi.
Allahim bilir..ne zaman hayirliysa bizim icin o zaman versin. Düsünme fazla...(diyene bak deme bana, bende cok düsünüyorum :))
merhaba hanımlar bende 8 aydır evliyim yeni üye oldum siteye. bu konuyu herkezlere anlatamıyor vede merak ettiklerimi soramıyorum. sizlerle dertleşmek banada iyi gelecek diye düşünüyorum. 6 aydır bebek çalışmaları var bizdede ama bu ayda adet oldum. adet düzensizliğim yok çok şükür. hatta 2 ay önce doktora gittiğimde daha çok yenisiniz 1 yılı geçince gelmeniz daha doğru desede benim meraklı bakışlarımdan olsa gerek bütün gerekli hormon testlerini uyguladık eşimede test yaptırdık ve sonuçlar gayet normal çıktı. sadece bekliyeceksiniz dedi doktor. ama ha bu ay ha sonraki ay hep bir hayal kırıklığı oluyor. kendimi dinlemekten yoruldum sürekli bir belirti arıyorum buda insanı yıpratıyor.((
kızlar iyi haftalar,
bende hala hasta olamadım doktora da gitmedim :S şimdi gebelik testi isticek yine negatif çıkıcak ya yumurtlam çatlamadı ya da biraz daha bekle dicek :S o yüzden gitmek istemiyorum sizce napım offf ya bugün tam 11 gün geçti adetimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?