Ben Hiç Hamile Kalamayacak mıyım? diyenlerrr Burayaaaa

anladım cnm hayırlısı inşallah birkisel ilacın adı ne bnm de adetlerm cok dznsizleşti bebek istediğimden beri hatta 2 aydır söktürücü ilaçla oluorum bu ay ilaç bitti hala olamadım

bende dayanamayıp doktora gidenlerdenim sonuçlar gayet normal ve bende bundan 110 sene evvel guatr ilacı kullandım 2 yıl sürdü ve daha sonrasında normale döndü 6 ayda bir test yaptırıp kontrole gidiyorum. doktor bizede 1 sene beklememiz gerektiğini söyledi. stresin buna engel olacağınıda ekledi. ama düşünmeden yapamıyorum. kendimi başka bişilerle oyalamaya çalışıyorum ama yinede kafamdan çıkartamıyorum. (

bende varım son zamanlarda hiç hamile kalamayacağımı düşünüyorum 6 aylık evliyim hala kalamadım hiç korunmadığım halde.....hiç kalamicam gibi bir his var içimde kızlar hiçümidim yok ya

canım valla ben artık önce sağlığım diorum çönce su adetim düzene grse cnm eczaneye gdnce verirrler mi hemen 17 ocak dan beri adet olmuorum ben

Ben o yüzden bitgisel hap aliyorum. Eczanelerde var canim. Saatini iyi ayarla, ben mesela aksam 10 da iciyorum bazen 10,3 oluyor ama aksam olmasina dikkat ediyorum. Sakin söktürücü filan icme, bebis varsa ona cok zarari var.
Sen folik kulaniyormusun?

bende varım son zamanlarda hiç hamile kalamayacağımı düşünüyorum 6 aylık evliyim hala kalamadım hiç korunmadığım halde.....hiç kalamicam gibi bir his var içimde kızlar hiçümidim yok ya

Slm...sanirim ayni zamanda evlendik :) bende 6 aylik evliyim, ama simdilik birsey yok. bastan beri bende hic korunmadim.....ama sen icten ice kendini bitiriyorsun. kafana takma dicem ama bende cok takiyorum sanirim...stres yapioruz kendimize.

folik kullanıorum malesef cok gec kullandım söktürücü perşembe günü bitti hatta o yüzden beklemedeyim 1 hafta oldu hala adet olamadım

folik kullanıorum malesef cok gec kullandım söktürücü perşembe günü bitti hatta o yüzden beklemedeyim 1 hafta oldu hala adet olamadım

hangi marka folik kulaniyorsun?
ve test yaptinmi? bazi kisilerde olusma zamaninda degerler gözükmüyormus, yani anlican hamile ola bilirsin.
yani ben olsam söktürücü kulanmazdim ne olur ne olmaz beklemedigin anda hamile olursun bebise cok zarar.

hemen git o dedigim hapi ol, onu icmeye basla. etgisini insallah cabuk göstertir. bebisede zarar olmaz :)

25 ağustosta evlendim ben sen?
hiç dk a gittinmi

bende 02.09.2012 evlendim canim.
Evet gittim altan üsten kontrol etti, kan degerini ölctü cünkü bende guatr var ondan bakti kan degerlerime, iyimis, hersey normal bana folik yazdi bir ay önce, ama gecen hafta maalesef adetim geldi
bekliyoruz bakalim neler olacak. bende senin gibi hic korunmadim, cünkü bastan beri biz bir bebis istiyoruz.

inşallah canım alcam tamam bgn gebelik testi aldırayım eşime bi tane sabah yapayım

aslında bi defa hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı..
tekrar denemelere devam tabi ama şimdilik tık yok..
o yüzden bende bunu söylüyorum artık,
ben artık hamile kalmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm

benden 8 gün sonra falan evlenmişin ...
bende dün gittim alttan muayene etti kana baktı yumurtlama bozuklu varmış tembel miş heralde hormonlar güzel..klomen verdi bakalım

benden 8 gün sonra falan evlenmişin ...
bende dün gittim alttan muayene etti kana baktı yumurtlama bozuklu varmış tembel miş heralde hormonlar güzel..klomen verdi bakalım

evet aramizda fazla yok 8 gün varmis
hmm...nasil bir tedavi, bana biraz anlatirmisin, tam anlamiyla bilmiyorum....nerden anladi doktor? altan muayeneylemi?
bende normal dedi, bir sene sonra gel (olmasa dedi). o zaman daha büyük bir muaneye gircekmisim

ultrasonla baktı alttan muayenede bişeyle ..öle anladı heralde..sorunun yoksa bekle ozaman canım bana da erken dedi ama yumurtlama tembelliği olduğu için başlayalım dedi

Haklısın arkadaşım temizlenince hemen gitmeyi düşünüyorum Allahım hepimizin kucağını doldursun inşallah meleklerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…