• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Hiç Hamile Kalamayacak mıyım? diyenlerrr Burayaaaa

kizlar söz, hamile kalana kadar cikmam artik burdan :)

neden kaybettin bebisini...allahim seni bunla siniyor demeki...bekleyelim, insallah olur. sanirim benim kafamda bitirmem gereken bazi seyler var ( cok düsünüyorum kendimi cok dinliyorum, sanirim ondan olmuyor) evleneli 6 ay oldu, bastan beri istiyoruz, ama bakalim ne zaman gelecek bebislerimiz acaba :)

canım bende senn gibiyim ama başaramıorumm yapamıorumm düşünmeden nasıl kurtulca z bu sorundannn

dün doktora gittim 4 tüp kan aldılar kontroller için 4 aydır denedik olmadı. yahu tecavüze uğrayıp nasıl hamile kalıyo ki insanlar doktor bana kalçana yastık koy yarım saat bacakların kapalı yat falan dedi çok şaşkınım :S

hayir canim esim gitmedi doktora ben gittim kontrolle, cünkü benim guatr var ve ilac kulaniyorum. belki dedim ilaclar tam tesir etmiyordur diye bir duygu vardi icimde, ama hersey normalmis, (ilk evlendigim dönem, guatr haplari arada kulaniyordum, cünkü unutuyordum, bu 2 aydir tam zamaninda aliyorum). Doktor bana folik asiti ve adet düzenliyici (bitkisel bir hap) verdi. simdi ocak ayindan beride onlari kulaniyorum.

doktor dediki bir sene deneyin dedi, cünkü bir sene süre biliyormus. ortalama 5,5 ayda hamile kaliniyormus, sorun edeceyim birsey olmasin dedi, ve kontrolumde hersey normal cikti. Simdi bekliyoruz. daha 1 hafta önce adetim geldi (onada adet denile bilirse cünkü 5 gün yerine 2,5 gün geldi (bir gün normal adet gibi geldi), ve hala lekelenmeler var). doktor bana stres yapma dedi, strestende olmuyormus, düsündükcenede olmuyormus, ama bu düsünceden kurtulamiyorum.

evet bende buraya yazacayim hamile kalirsam.

hayir canim esim gitmedi doktora ben gittim kontrolle, cünkü benim guatr var ve ilac kulaniyorum. belki dedim ilaclar tam tesir etmiyordur diye bir duygu vardi icimde, ama hersey normalmis, (ilk evlendigim dönem, guatr haplari arada kulaniyordum, cünkü unutuyordum, bu 2 aydir tam zamaninda aliyorum). Doktor bana folik asiti ve adet düzenliyici (bitkisel bir hap) verdi. simdi ocak ayindan beride onlari kulaniyorum.

doktor dediki bir sene deneyin dedi, cünkü bir sene süre biliyormus. ortalama 5,5 ayda hamile kaliniyormus, sorun edeceyim birsey olmasin dedi, ve kontrolumde hersey normal cikti. Simdi bekliyoruz. daha 1 hafta önce adetim geldi (onada adet denile bilirse cünkü 5 gün yerine 2,5 gün geldi (bir gün normal adet gibi geldi), ve hala lekelenmeler var). doktor bana stres yapma dedi, strestende olmuyormus, düsündükcenede olmuyormus, ama bu düsünceden kurtulamiyorum.

evet bende buraya yazacayim hamile kalirsam.

anladım cnm hayırlısı inşallah birkisel ilacın adı ne bnm de adetlerm cok dznsizleşti bebek istediğimden beri hatta 2 aydır söktürücü ilaçla oluorum bu ay ilaç bitti hala olamadım

tabi canim hayit otu...düzenleyici bir etkisi varmis ve bitkisel. hap olarak satiliyor, yani hamile kalsan bile cocuga/bebise zarar vermiyormus.
folik asiti kulaniyormusun sen?

tabi canim hayit otu...düzenleyici bir etkisi varmis ve bitkisel. hap olarak satiliyor, yani hamile kalsan bile cocuga/bebise zarar vermiyormus.
folik asiti kulaniyormusun sen?

folik asit kullanıorum ama hayıt tohumunu aldım eve cay yaptım içemedim ama herşeyinde hapını içeyi sevmiorum hap içmeyi işe yaradı mı ki sende ... adetn ne kadar düzensiz bu arada?

mrb bende 3 yıllık evliyim ve hapla korundum kasım sonu gibi hapı bıraktım.. mart oldu, 4 ay oldu ama hala tık tık yok :( olmazsa diye çok korkuyorum.. gerçi arkadaşlar hemen olmaz uzun zaman kullandım 6 ay bekleme olmaması çok normal hormonlar anca düzene girio deselerde içim hiç rahat değil.. ben belkide çok sabırsızımmm hemencik olsun istiyorum.. tabi herşeyden ewwel hayırlısı diyelimm...

folik asit kullanıorum ama hayıt tohumunu aldım eve cay yaptım içemedim ama herşeyinde hapını içeyi sevmiorum hap içmeyi işe yaradı mı ki sende ... adetn ne kadar düzensiz bu arada?

canim adetim böyle 5-10 gün gec geliyordu. evlenmeden önce düzene girdi sonra geri 5-10 gün gecikti, ve 10 gün tek lekelenme geldi. sonrasinda iste ocak ayinda basladim, tam 31 gün sonra adetim geldi (yani düzenledi hemen bende, ama baska bir sorunda suan lekelenmelerim devam ediyor, dedigim gibi bu ay tek 2,5 gün gördüm adet ve üc gündür hala lekelenmelerim var).

hayit tohumunu cay yapip iciyorsun, evet ama ben hap iciyorum, cünkü calistigim icin, her zaman düzenli icemem, yani ben kendimi biliyorum, hapi aliyorum ve bitiyor düsünmüyorum....
dikkat etmen birsey var: hayiti ayni saat icmeye dikkat et, yoksa bir etkisi olmuyormus cnm

canim adetim böyle 5-10 gün gec geliyordu. evlenmeden önce düzene girdi sonra geri 5-10 gün gecikti, ve 10 gün tek lekelenme geldi. sonrasinda iste ocak ayinda basladim, tam 31 gün sonra adetim geldi (yani düzenledi hemen bende, ama baska bir sorunda suan lekelenmelerim devam ediyor, dedigim gibi bu ay tek 2,5 gün gördüm adet ve üc gündür hala lekelenmelerim var).

hayit tohumunu cay yapip iciyorsun, evet ama ben hap iciyorum, cünkü calistigim icin, her zaman düzenli icemem, yani ben kendimi biliyorum, hapi aliyorum ve bitiyor düsünmüyorum....
dikkat etmen birsey var: hayiti ayni saat icmeye dikkat et, yoksa bir etkisi olmuyormus cnm

canım içemedm ki yaptımda icemedişm bende senn gibi hap alcam en iyisi öle olcak heralde düzenne girer mi ya nolur bana ümit ışığı ol ilacı nerden aldın eczaneden mi adı ne

bizimde 4 aydır olmuyo doktora gitsemmi acaba

ben hem muayene oldum msela iltihap varmış onun için ilaç verdi dr.um folik asit kullanmaya başlamam gerektiğini söyledi hormonlar için test yaptı simir testi yaptı 15 gün sonra belli olacak bence gitmelisin yani sağlıklı hamilelik için önceden hazılık gerekiyor olabilir :)

canım içemedm ki yaptımda icemedişm bende senn gibi hap alcam en iyisi öle olcak heralde düzenne girer mi ya nolur bana ümit ışığı ol ilacı nerden aldın eczaneden mi adı ne

Girer canim düzene korkma sen....bak gecen ay 22 gelmisti bu ayda 23 geldi adetim...yani ayni saate icmeye calis...bir sabah bir aksam degil. aksam 6 da iciyorssan, saat 5-7 arasinda icmeye calis...neden ümidsizlige kapiliyorsunki canim?
Cayi tavsiye etmem, ayni zamana getiremesin, yani düzensiz icersin cayi.

Allahim bilir..ne zaman hayirliysa bizim icin o zaman versin. Düsünme fazla...(diyene bak deme bana, bende cok düsünüyorum :))

merhaba hanımlar bende 8 aydır evliyim yeni üye oldum siteye. bu konuyu herkezlere anlatamıyor vede merak ettiklerimi soramıyorum. sizlerle dertleşmek banada iyi gelecek diye düşünüyorum. 6 aydır bebek çalışmaları var bizdede ama bu ayda adet oldum. adet düzensizliğim yok çok şükür. hatta 2 ay önce doktora gittiğimde daha çok yenisiniz 1 yılı geçince gelmeniz daha doğru desede benim meraklı bakışlarımdan olsa gerek bütün gerekli hormon testlerini uyguladık eşimede test yaptırdık ve sonuçlar gayet normal çıktı. sadece bekliyeceksiniz dedi doktor. ama ha bu ay ha sonraki ay hep bir hayal kırıklığı oluyor. kendimi dinlemekten yoruldum sürekli bir belirti arıyorum buda insanı yıpratıyor. :(((

Girer canim düzene korkma sen....bak gecen ay 22 gelmisti bu ayda 23 geldi adetim...yani ayni saate icmeye calis...bir sabah bir aksam degil. aksam 6 da iciyorssan, saat 5-7 arasinda icmeye calis...neden ümidsizlige kapiliyorsunki canim?
Cayi tavsiye etmem, ayni zamana getiremesin, yani düzensiz icersin cayi.

Allahim bilir..ne zaman hayirliysa bizim icin o zaman versin. Düsünme fazla...(diyene bak deme bana, bende cok düsünüyorum :))

canım valla ben artık önce sağlığım diorum çönce su adetim düzene grse cnm eczaneye gdnce verirrler mi hemen 17 ocak dan beri adet olmuorum ben

Back