- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
canım burdada buldum seni bizdede aynı sorun var gör bak beraber hamiş kalcazzzzz
inşallah canım eşin ameliyat oldu muuu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım burdada buldum seni bizdede aynı sorun var gör bak beraber hamiş kalcazzzzz
cnm dr a ürolojiye gtti eşim orda ultrasyon ve sperm analizi yapıldı ama ben ondan öncede dr dan öncede anlamıstım sana özelden yazarım nasıl anladığımı
kizlar söz, hamile kalana kadar cikmam artik burdan :)
neden kaybettin bebisini...allahim seni bunla siniyor demeki...bekleyelim, insallah olur. sanirim benim kafamda bitirmem gereken bazi seyler var ( cok düsünüyorum kendimi cok dinliyorum, sanirim ondan olmuyor) evleneli 6 ay oldu, bastan beri istiyoruz, ama bakalim ne zaman gelecek bebislerimiz acaba :)
tamam canim bekliyorum mesajini....
bende doktora gittim, herseyin bende normal oldugunu söyledi
dün doktora gittim 4 tüp kan aldılar kontroller için 4 aydır denedik olmadı. yahu tecavüze uğrayıp nasıl hamile kalıyo ki insanlar doktor bana kalçana yastık koy yarım saat bacakların kapalı yat falan dedi çok şaşkınım :S
canım bende senn gibiyim ama başaramıorumm yapamıorumm düşünmeden nasıl kurtulca z bu sorundannn
canim topigin sana ve yorum yapanlara ugur getirsin ins banada yazarmisin nerden anladin bakim sen
hayir canim esim gitmedi doktora ben gittim kontrolle, cünkü benim guatr var ve ilac kulaniyorum. belki dedim ilaclar tam tesir etmiyordur diye bir duygu vardi icimde, ama hersey normalmis, (ilk evlendigim dönem, guatr haplari arada kulaniyordum, cünkü unutuyordum, bu 2 aydir tam zamaninda aliyorum). Doktor bana folik asiti ve adet düzenliyici (bitkisel bir hap) verdi. simdi ocak ayindan beride onlari kulaniyorum.
doktor dediki bir sene deneyin dedi, cünkü bir sene süre biliyormus. ortalama 5,5 ayda hamile kaliniyormus, sorun edeceyim birsey olmasin dedi, ve kontrolumde hersey normal cikti. Simdi bekliyoruz. daha 1 hafta önce adetim geldi (onada adet denile bilirse cünkü 5 gün yerine 2,5 gün geldi (bir gün normal adet gibi geldi), ve hala lekelenmeler var). doktor bana stres yapma dedi, strestende olmuyormus, düsündükcenede olmuyormus, ama bu düsünceden kurtulamiyorum.
evet bende buraya yazacayim hamile kalirsam.
tabi canim hayit otu...düzenleyici bir etkisi varmis ve bitkisel. hap olarak satiliyor, yani hamile kalsan bile cocuga/bebise zarar vermiyormus.
folik asiti kulaniyormusun sen?
folik asit kullanıorum ama hayıt tohumunu aldım eve cay yaptım içemedim ama herşeyinde hapını içeyi sevmiorum hap içmeyi işe yaradı mı ki sende ... adetn ne kadar düzensiz bu arada?
canim adetim böyle 5-10 gün gec geliyordu. evlenmeden önce düzene girdi sonra geri 5-10 gün gecikti, ve 10 gün tek lekelenme geldi. sonrasinda iste ocak ayinda basladim, tam 31 gün sonra adetim geldi (yani düzenledi hemen bende, ama baska bir sorunda suan lekelenmelerim devam ediyor, dedigim gibi bu ay tek 2,5 gün gördüm adet ve üc gündür hala lekelenmelerim var).
hayit tohumunu cay yapip iciyorsun, evet ama ben hap iciyorum, cünkü calistigim icin, her zaman düzenli icemem, yani ben kendimi biliyorum, hapi aliyorum ve bitiyor düsünmüyorum....
dikkat etmen birsey var: hayiti ayni saat icmeye dikkat et, yoksa bir etkisi olmuyormus cnm
bizimde 4 aydır olmuyo doktora gitsemmi acaba
canım içemedm ki yaptımda icemedişm bende senn gibi hap alcam en iyisi öle olcak heralde düzenne girer mi ya nolur bana ümit ışığı ol ilacı nerden aldın eczaneden mi adı ne
Girer canim düzene korkma sen....bak gecen ay 22 gelmisti bu ayda 23 geldi adetim...yani ayni saate icmeye calis...bir sabah bir aksam degil. aksam 6 da iciyorssan, saat 5-7 arasinda icmeye calis...neden ümidsizlige kapiliyorsunki canim?
Cayi tavsiye etmem, ayni zamana getiremesin, yani düzensiz icersin cayi.
Allahim bilir..ne zaman hayirliysa bizim icin o zaman versin. Düsünme fazla...(diyene bak deme bana, bende cok düsünüyorum :))